Εβραϊκό Μουσείο Φλόριντα Οδηγός Επισκεπτών

Είτε είστε μέλος της εβραϊκής πίστης, έχετε εβραϊκές ρίζες είτε απλά ενδιαφέρεστε για εβραϊκή ιστορία, το Εβραϊκό Μουσείο της Φλόριντα κάνει μια ενδιαφέρουσα επίσκεψη. Το μουσείο, που στεγάζεται σε δύο ιστορικές συναγωγές, προσφέρει στους επισκέπτες του Miami Beach την ευκαιρία να μάθουν για την ιστορία του εβραϊκού λαού στη Νότια Φλόριντα. Είναι μια μεγάλη στάση για όσους λαμβάνουν το περίπατο περιπάτου στο Miami Beach .

Εκθέματα Εβραϊκού Μουσείου

Το Εβραϊκό Μουσείο διαθέτει μια εκθέση πυρήνα, MOSAIC: Εβραϊκή ζωή στη Φλόριντα, που καταγράφει την ιστορία της εβραϊκής εμπειρίας στη Φλώριδα. Το MOSAIC διαθέτει τέσσερα στοιχεία πολυμέσων:

  1. Ένα τείχος που δείχνει το χρονοδιάγραμμα της εβραϊκής ιστορίας , τόσο στη Φλόριντα όσο και στο πλαίσιο της διεθνούς εβραϊκής ιστορίας
  2. Το εκθετήριο πυρήνα MOSAIC που περιλαμβάνει υλικά που παρουσιάζουν την ιστορία του εβραϊκού λαού στη Φλόριντα χρησιμοποιώντας επτά σημαντικά θέματα:
    • Ποιοι είναι οι Εβραίοι της Φλόριντα;
    • Κύκλους ζωής και εβραϊκά τελετουργικά
    • Κτίριο Κοινότητας
    • Διακρίσεις εις βάρος των Εβραίων
    • Γη της Ευκαιρίας
    • Προσομοίωση
    • Ιστορία και αποστολή του Εβραϊκού Μουσείου
  3. Τρεις οπτικοακουστικές παρουσιάσεις με πληροφορίες για την εβραϊκή πίστη και ιστορία:
    • Συναγωγή για το Μουσείο που αναδεικνύει την ιστορία του ίδιου του μουσείου καθώς μετασχηματίστηκε από χώρο θρησκευτικής λατρείας σε ιστορικό μουσείο ανοιχτό στο κοινό.
    • Εβραϊκός Οικισμός στη Φλώριδα που ακολουθεί τέσσερις Εβραϊκές οικογένειες που ήρθαν σε διαφορετικά μέρη της Φλώριδας σε διαφορετικές περιόδους της ιστορίας.
    • L'Chaim: To Life που παρέχει μια επισκόπηση των εβραϊκών θρησκευτικών παραδόσεων.
  1. Το φυσικό μουσείο που χρονολογείται από το 1929, όταν ήταν η πρώτη συναγωγή στην παραλία του Μαϊάμι.

Εκτός από τη μόνιμη έκθεση MOSAIC, το μουσείο διαθέτει επίσης μία ή περισσότερες προσωρινές εκθέσεις ανά πάσα στιγμή. Το πρόγραμμα προσωρινής έκθεσης 2011-2013 περιλαμβάνει:

Εβραϊκό Μουσείο Τοποθεσία

Το Εβραϊκό Μουσείο βρίσκεται στο Miami Beach. Αν έρχεστε από την ηπειρωτική χώρα, πάρτε το MacArthur Causeway στο Miami Beach. Συνεχίστε κατευθείαν από το δρόμο προς την 5η οδό και στρίψτε δεξιά στην λεωφόρο Washington. Το μουσείο απέχει 2 τετράγωνα μακριά, στη λεωφόρο Washington 301. Μπορεί να θέλετε να διαβάσετε περισσότερα για το Parking στο Miami Beach πριν φύγετε για το ταξίδι σας.

Άλλα αξιοθέατα περιοχής

Αν επισκέπτεστε το Miami Beach, φροντίστε να διαβάσετε για τα Top Ten Things to Do στο Miami Beach . Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο μουσείο, μπορεί να θέλετε να μείνετε σε ένα από τα Top Miami Beach Hotels .

Ωρες λειτουργίας

Το Εβραϊκό Μουσείο είναι ανοιχτό από τις 10 π.μ. έως τις 5 μ.μ., έξι ημέρες την εβδομάδα.

Το μουσείο είναι κλειστό τις Δευτέρες καθώς και στις θρησκευτικές και εβραϊκές αργίες.

Αδεια

Η είσοδος στο Εβραϊκό Μουσείο είναι $ 6 για τους ενήλικες και $ 5 για τους ηλικιωμένους και τους μαθητές. Η οικογενειακή εισδοχή διατίθεται για $ 12 ανά οικογένεια. Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες τα Σάββατα και για τα μέλη του μουσείου, τα παιδιά κάτω των έξι και τους κατόχους της Go Miami Card όλες τις άλλες ημέρες.