Πέντε τρομερές αποφάσεις που μπορείτε να αποφύγετε στο αεροδρόμιο

Κακή συσκευασία των αποσκευών και κακή συμπεριφορά μπορεί να πάρει τους ταξιδιώτες στο πρόβλημα

Κατά την προετοιμασία για ένα ταξίδι, οι ταξιδιώτες μπορούν να κάνουν πολλές φτωχές αποφάσεις χωρίς να σκέφτονται δύο φορές. Πολλές από αυτές τις αποφάσεις περιστρέφονται γύρω από το άγχος της πλοήγησης στο αεροδρόμιο. Στη βιασύνη για να κάνουν την πτήση, οι ταξιδιώτες μπορούν να βρουν πρόβλημα στα πιο ανυποψίαστα μέρη.

Για τους ταξιδιώτες που θέλουν ένα ασφαλές και ομαλό ταξίδι, ο σωστός σχεδιασμός αρχίζει πριν φθάσουν στο αεροδρόμιο και συνεχίζεται πριν από την επιβίβαση.

Εκτός από την αγορά ταξιδιωτικής ασφάλισης , οι ταξιδιώτες μπορούν να βοηθήσουν την αιτία τους κάνοντας αυτές τις πέντε τρομερές αποφάσεις στα αεροδρόμια.

Κλειδιά συσκευασίας σε αποσκευές που ελέγχθηκαν

Για κάποιους ταξιδιώτες, οι ελεγμένες αποσκευές δεν αποτελούν προαιρετικό πρόσθετο. Αντ 'αυτού, είναι μια απαίτηση για τους πολεμιστές δρόμου να φτάσουν στον επόμενο προορισμό τους. Ως αποτέλεσμα, οι ταξιδιώτες συχνά συσκευάζουν διάφορα είδη που δεν πρέπει να τοποθετούνται στις τσάντες που βρίσκονται στην αποθήκη φορτίου - συμπεριλαμβανομένων των κλειδιών για το σπίτι και το αυτοκίνητο.

Όπως γνωρίζουν πολλοί ταξιδιώτες, δεν υπάρχει εγγύηση ότι οι ελεγμένες αποσκευές θα καταλήξουν στον τελικό προορισμό . Επιπλέον, οι ταξιδιώτες ανέφεραν ότι έχουν κλεμμένα αντικείμενα από τις ελεγμένες αποσκευές . Αν ένας ταξιδιώτης θα χρειαστεί αμέσως ένα στοιχείο από τον ελεγμένο σάκο του αμέσως μετά την άφιξή του, πιθανότατα ανήκει σε ένα carry-on.

Δεν βάζετε ετικέτες αποσκευών σε ελεγχόμενες αποσκευές

Εξίσου άστοχες, όπως η τοποθέτηση πολύτιμων αντικειμένων στις ελεγμένες αποσκευές, δεν βάζουν ετικέτα αποσκευών σε αυτά τα αντικείμενα.

Καθώς οι βαλίτσες κατεβαίνουν χιλιόμετρα από τους μεταφορικούς ιμάντες σε υψηλές ταχύτητες, είναι πολύ εύκολο να μετατοπιστούν οι αποσκευές σε διαφορετικό προορισμό . Χωρίς μια ετικέτα αποσκευών, οι αεροπορικές εταιρείες έχουν έναν πολύ δύσκολο χρόνο να συνδέουν τις χαμένες αποσκευές με τους νόμιμους ιδιοκτήτες τους.

Η ταξιδιωτική ασφάλιση δεν μπορεί να καλύψει τα πάντα μέσα σε μια χαμένη τσάντα, ούτε μπορεί να εγγυηθεί την επανένωση μεταξύ ενός ταξιδιώτη και της χαμένης τσάντας.

Κρατώντας μια ετικέτα αποσκευών με ένα όνομα και τον αριθμό τηλεφώνου σε οποιαδήποτε ελεγμένη σακούλες μπορεί να βοηθήσει μια χαμένη τσάντα να βρει το δρόμο της πίσω σε έναν ταξιδιώτη πιο γρήγορα.

Στρέφοντας την πλάτη σας στην αποσκευή

Είναι ένα γρήγορο λάθος που μπορεί να κάνει οποιοσδήποτε ταξιδιώτης ενώ βρίσκεται σε αεροδρόμιο. Μετά την απομάκρυνση από τις αποσκευές για αυτό που μοιάζει με ένα δευτερόλεπτο, αυτές οι τσάντες μπορούν φαινομενικά να πάνε μακριά. Ως αποτέλεσμα, τα πολύτιμα αντικείμενα - όπως τα διαβατήρια, οι υπολογιστές και τα tablet - έχουν φύγει με το πάτημα ενός ματιού.

Ανεξάρτητα από το τι απαιτεί την προσοχή ενός ταξιδιώτη, κανείς δεν πρέπει ποτέ να γυρίσει την πλάτη του στις χειραποσκευές. Αντ 'αυτού, κρατήστε ένα μάτι (ή ένα χέρι) στις αποσκευές ενώ περπατάτε ή κάθεστε. Με αυτόν τον τρόπο, οι crafty πορτοφολάδες και οι ενδεχόμενοι κλέφτες αποσκευών έχουν έναν σκληρότερο χρόνο να ξεφύγουν από τις αποσκευές ενός άλλου φυλλομετρητή .

Ανταγωνισμός με τους πράκτορες ασφάλειας μεταφορών

Ας το παραδεχτούμε: η διέλευση από το σημείο ελέγχου μεταφοράς δεν είναι διασκεδαστικό. Από την αντιμετώπιση των παραγόντων ασφαλείας στην επιλογή ανάμεσα στον ανιχνευτή σώματος ή σε ένα πακέτο πλήρους σώματος , η μετάβαση από την ασφάλεια μπορεί να είναι το πιο αγχωτικό μέρος της πτήσης. Ως αποτέλεσμα, ορισμένοι ταξιδιώτες καταλήγουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα για να κάνουν ένα σχόλιο offhand σε πράκτορες ασφαλείας που κάνουν τη δουλειά τους.

Ανεξάρτητα από το πόσο δελεαστικό μπορεί να είναι να κάνεις ένα σχόλιο για ένα όπλο - είτε σαρκαστικά είτε αστειευόμενος - κάθε σχόλιο λαμβάνεται πολύ σοβαρά .

Ένας ταξιδιώτης που πιάζεται με απειλητικό θέμα ή κάνει ψευδείς δηλώσεις υπόκειται σε κράτηση ή σύλληψη από αξιωματικούς επιβολής του νόμου. Αντί να κάνετε αυτό το σχόλιο, είναι καλύτερο να κρατάτε τη γλώσσα του - και να καταθέσετε μια καταγγελία στον Διαμεσολαβητή αργότερα.

Όντας Belligerent Προς οποιονδήποτε στο αεροδρόμιο

Εάν η ασφάλεια των μεταφορών δεν ήταν αρκετά κακή, άλλα φυλλάδια μπορεί να είναι αρκετά για να κάνουν τους ταξιδιώτες να μετανιώνουν αμέσως τις αποφάσεις τους. Ωστόσο, αυτό δεν δίνει στους ταξιδιώτες άδεια να εξοφλήσουν την αγένεια με περισσότερη αγένεια.

Όταν ταξιδεύουν επιθετικά ή απειλούν τους άλλους επιβάτες ή πράκτορες πύλη, επιτρέπεται σε ορισμένες αρχές να εμπλακούν. Ένας πολεμιστής επιβάτης μπορεί να αρνηθεί την επιβίβαση από πράκτορες πύλη, ή να αφαιρεθεί έντονα από μια πτήση. Επιπλέον, η απειλητική συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε σύλληψη και τελικά σε επίσημες κατηγορίες.

Σε καταστάσεις όπως αυτό, οι ταξιδιώτες πρέπει να διατηρούν την καλύτερη συμπεριφορά τους.

Για όσους απολαμβάνουν το ταξίδι, την προετοιμασία και την ευαισθητοποίηση είναι το κλειδί για να επιβιώσει το ταξίδι. Αυτές οι πέντε βασικές συμπεριφορές μπορούν να κρατήσουν τους ταξιδιώτες να κινούνται προς τα εμπρός με ασφάλεια και ασφάλεια.