Πάρτε ένα Autograph

Άνοιξη Εκπαίδευση είναι μια μεγάλη στιγμή για Autograph Hounds

Μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες κατά την περίοδο της Άνοιξης της Αριζόνας είναι η λήψη αυτόγραφοι. Το Cactus League Baseball είναι το μπέιζμπολ στην έκθεση. τα γήπεδα είναι μικρότερα και οι παίκτες με μπάλα είναι γενικά πιο προσιτοί. Επειδή υπάρχουν 15 ομάδες που παίζουν στο Cactus League για περισσότερο από ένα μήνα, δεν υπάρχει ποτέ καλύτερος χρόνος για να δείτε πολλούς από τους αγαπημένους σας παίκτες μπάλας κοντά και προσωπικά.

Μερικοί μεγάλοι πρωταθλητές, παλιές και παρούσες, ζουν στην Αριζόνα όλο το χρόνο. Δεν θα θέλατε να πάρετε αυτόγραφο του Joe Garagiola ή Ryne Sandberg's; Τι συμβαίνει με το Harmon Killebrew ή το Robin Yount's; Ποιος ξέρει - ίσως θα τους τρέξετε αυτή τη σεζόν.

Τα καλύτερα μέρη για να λάβετε αυτόγραφα κατά τη διάρκεια της Άνοιξης

  1. Σε πρακτικές συνεδρίες. Για περίπου δύο εβδομάδες πριν από την Άνοιξη της Εκπαίδευσης η έναρξη των παικτών αναφέρει και να αρχίσει να ασκεί. Αυτές οι συνεδρίες πρακτικής Cactus League πραγματοποιούνται σε πρακτικά πεδία σε ή κοντά στο στάδιο της Άνοιξης Εκπαίδευσης της ομάδας. Καθώς οι παίκτες και οι προπονητές έρχονται και πηγαίνουν, από και προς τα πεδία πρακτικής, μπορείτε συχνά να έχετε αυτόγραφα. Ακολουθούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση πρακτικών σεμιναρίων για την Άνοιξη της Αριζόνα.
  2. Στην πόλη του Μπέιζμπολ. Στις αρχές Μαρτίου μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα υπαίθριο, δωρεάν φεστιβάλ για τους λάτρεις της Cactus League. Ένα από τα αξιοθέατα είναι ότι υπάρχουν αυτόγραφα, και μερικές συναντήσεις Meet & Greet. Εδώ είναι περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το City Baseball στο Scottsdale, Αριζόνα.
  1. Στα Παιχνίδια της Άνοιξης. Τα περισσότερα γήπεδα ανοίγουν τουλάχιστον μία ώρα πριν από το παιχνίδι, και οι παίκτες θα ζεσταθούν στο γήπεδο και θα περπατήσουν μέχρι τα dugouts τους. Μπορείτε να δοκιμάσετε να λάβετε αυτόγραφα στην είσοδο των παικτών στο γήπεδο, ή πίσω από τα dugouts στο γήπεδο. Μετά το παιχνίδι, μπορείτε να κρεμάσετε γύρω και να προσπαθήσετε να πάρετε κάποια αυτόγραφα καθώς φεύγουν από το στάδιο. Στο Salt River Fields στο Scottsdale (Dbacks and Rockies) μπορείτε να ζητήσετε από τους παίκτες για αυτόγραφα κατά μήκος των κιγκλιδωμάτων μέχρι και 40 λεπτά πριν από το χρόνο παιχνιδιού ή μέχρι το τέλος της άσκησης.
  1. Σε εστιατόρια και μπαρ. Η Alice Coopers'town στο κέντρο του Phoenix ανήκει στην Alice Cooper και σε άλλους, συμπεριλαμβανομένου και του Randy Johnson. Αυτό είναι ένα δημοφιλές σημείο για ballplayers και οπαδούς όσο για να συγκεντρωθούν για κάποιο μπάρμπεκιου. Ο Don και ο Charlie's στο Scottsdale είναι εκεί που οι παίκτες μπάλας (ή οποιοσδήποτε άλλος!) Πηγαίνουν όταν θέλουν νεύρα. Ακόμα κι αν δεν έχετε αυτόγραφο, θα απολαύσετε τα αναμνηστικά. Το Sports Grill της Diamond στο Mesa είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για να πάει μετά από ένα παιχνίδι Cubs. Οι οπαδοί των Cubs είναι πολύ εξοικειωμένοι με αυτό το σημείο που αρχικά ανήκε στον Harry Caray και τον Steve Stone. Παλιά ήταν το "Grill του Χάρι και του Steve στο Chicago". Εδώ υπάρχουν άλλα μεγάλα σπορ μπαρ γύρω από την πόλη, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε παιχνίδια Cactus League στην τηλεόραση και ίσως να δείτε ακόμα έναν παίκτη με μπάλα μετά το παιχνίδι.

Γνωρίστε άλλα μέρη για να δείτε διάσημους παίκτες του μπέιζμπολ; Ελάτε να ξέρετε πού!

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για να μπείτε στην δράση Cactus League - προγράμματα ομάδων, εισιτήρια, πληροφορίες σταδίου, χάρτες, εργαλεία ομάδας, φωτογραφίες - μπορούν να βρεθούν στο Arizona Spring Training, Cactus League Guide .