Χάρτης της περιοχής Phoenix (κομητεία Maricopa)

Πάρτε μια ιδέα για το πού να μείνετε στην κοιλάδα του ήλιου

Σχεδιάζετε ένα ταξίδι στην περιοχή Phoenix και χρειάζεστε ένα μέρος για να μείνετε; Στη συνέχεια, ελέγξτε έξω αυτό το χάρτη της Maricopa County , Αριζόνα, η οποία δείχνει τη θέση των περισσότερων πόλεων και πόλεων που περιλαμβάνουν Greater Phoenix. Αν και η αμερικανική απογραφή ορίζει το μεγαλύτερο Φοίνιξ (που ονομάζεται επίσης Κοιλάδα του Ήλιου ) ως περιλαμβάνοντας την κομητεία Pinal, όταν οι περισσότεροι άνθρωποι αναφέρονται στην περιοχή του Φοίνικα, σημαίνουν συνήθως οι πόλεις και οι κωμοπόλεις που είναι παρακείμενες στην κομητεία Maricopa, το κράτος.

Ο σκοπός αυτού του χάρτη είναι να παρέχει απλά οπτική βοήθεια όταν ψάχνετε για ξενοδοχείο ή μοτέλ στην περιοχή Greater Phoenix. Έτσι, για παράδειγμα, εάν επισκέπτεστε συγγενείς στην έκπληξη στο βορειοδυτικό τμήμα της πόλης, θα παρατηρήσετε κοιτάζοντας τον χάρτη ότι η διαμονή στο Chandler στο νοτιοανατολικό τμήμα της πόλης μπορεί να μην είναι η πιο βολική επιλογή. (Σημείωση: Τα όρια σε αυτό το χάρτη δεν είναι ακριβή και αυτός ο χάρτης δεν έχει σχεδιαστεί σε κλίμακα.) Για βοήθεια σχετικά με τον προσδιορισμό των αποστάσεων μεταξύ διαφόρων πόλεων και πόλεων, ελέγξτε τους πίνακες των χρόνων οδήγησης και των αποστάσεων για την περιοχή Phoenix .

Ξενοδοχεία και θέρετρα στο Greater Phoenix

Τώρα που έχετε μια ιδέα για το ποιο μέρος της πόλης θα ήταν το καλύτερο μέρος για τη διαμονή σας, δείτε αυτές τις λίστες των προτεινόμενων ξενοδοχείων και θέρετρα. Θα βρείτε μοτέλ, ξενοδοχεία και πολυτελή καταλύματα κοντά στο ελαφρύ σιδηρόδρομο, το αεροδρόμιο, τα στάδια, το συνεδριακό κέντρο, το κρατικό πανεπιστήμιο της Αριζόνα, τα μουσεία, τα θέρετρα και άλλα ενδιαφέροντα σημεία στην περιοχή του Greater Phoenix.

Αλλά πού είναι η Sun City;

Τι? Λέτε ότι θέλετε να μάθετε γιατί ο χάρτης δεν περιλαμβάνει μέρη όπως το Sun City ή το Ahwatukee; Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι ούτε πόλεις ούτε πόλεις. Μια κοινότητα που δεν εμφανίζεται στο χάρτη μπορεί να είναι ένα νομό νησί , ένα αστικό χωριό , ή ακόμα και μια κύρια-προγραμματισμένη κοινότητα . Μπορεί πράγματι να έχει σημαντικό πληθυσμό ή γεωγραφική περιοχή, αλλά αυτή τη στιγμή δεν ενσωματώνεται σε μια πόλη.

Πώς να δείτε τον χάρτη

Για να πάρετε μια πιο προσεκτική ματιά στο χάρτη, απλά ζουμ στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας. Εάν χρησιμοποιείτε υπολογιστή, η εντολή πληκτρολογίου είναι "Ctrl +" (το πλήκτρο Ctrl και το σύμβολο συν). Σε Mac, είναι "Command +".