Κοιλάδα του Ήλιου και άλλα ψευδώνυμα

Αριζόνα Επίσημες και Ανεπίσημες Mottos και Tag Γραμμές

Υπάρχουν διάφορα ψευδώνυμα και συνθήματα που συνδέονται με το Φοίνιξ και την Αριζόνα. Εδώ είναι μερικοί που ίσως έχετε ακούσει και την ερμηνεία τους από αυτούς.

Κοιλάδα του Ήλιου

Η περιοχή του Μεγάλου Φοίνικα αναφέρεται ως η κοιλάδα του ήλιου, κυρίως στα τουριστικά υλικά μάρκετινγκ. Κανείς δεν θα μπορούσε να αρνηθεί ότι είναι περιγραφικό, καθώς η έρημος Sonoran, όπου βρίσκεται το Φοίνιξ, είναι ένα πολύ ηλιόλουστο μέρος με λίγες βροχοπτώσεις κατά τη διάρκεια του έτους και οι πόλεις και οι κωμοπόλεις της περιοχής Φοίνικας βρίσκονται στην κοιλάδα, .

Το Phoenix συνήθως λαμβάνει μεταξύ 4 και 12 ίντσες βροχής ετησίως , με τον μέσο όρο περίπου 8 ίντσες το χρόνο. Ο μέσος όρος των ΗΠΑ είναι περίπου 36 ίντσες το χρόνο. Αλλού στην Αριζόνα, θα βρείτε πολλά μέρη που έχουν περισσότερους από 20 ίντσες βροχής το χρόνο, συνήθως σε υψηλότερα υψόμετρα .

Υπάρχουν τέσσερα ερήμματα στην Αριζόνα: Mohave ( Λίμνη Havasu City , για παράδειγμα)? Great Desert Desert (Grand Canyon, για παράδειγμα)? Την έρημο Chihuahuan (ένα μικρό μέρος της νοτιοανατολικής ΑΖ) και την έρημο Sonoran (Phoenix και Scottsdale, για παράδειγμα).

Η φράση "Κοιλάδα του Ήλιου" είναι κατάλληλη υπό την έννοια ότι στο Greater Phoenix βιώνουμε σχεδόν 300 ημέρες το χρόνο είτε εντελώς ηλιόλουστων η μερικώς ηλιόλουστων ημερών.

Η κοιλάδα του Ήλιου σίγουρα ακούγεται πιο ελκυστική από την κοιλάδα της εξουσιάζοντας θερμότητας !

Περισσότερα Αριζόνα Mottos, Επίσημο και αλλιώς

Το κράτος του Μεγάλου φαραγγιού
Λόγω της εγγύτητάς τους σε αυτό το κράτος, κάποιοι πιστεύουν ότι το Grand Canyon βρίσκεται στη Νεβάδα.

Δεν είναι. Το Grand Canyon είναι το πιο διάσημο φυσικό χαρακτηριστικό της Αριζόνα. που αναγνωρίζεται ως ένα από τα επτά φυσικά θαύματα του κόσμου και λιγότερο από τέσσερις ώρες με το αυτοκίνητο από το Φοίνιξ , είναι ένα καταπληκτικό μέρος. Εκατομμύρια άνθρωποι το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Το παρωνύμιο Grand Canyon State είναι αυτό που θα δείτε στις πινακίδες κυκλοφορίας της Αριζόνα.

Δεν περιλαμβάνεται στη σφραγίδα του κράτους, αλλά εμφανίζεται εμφανώς στην πολιτεία της Αριζόνα.

Η Πολιτεία του Χαλκού

Η Πολιτεία του Χαλκού ήταν ένα δημοφιλές ψευδώνυμο για την Αριζόνα λόγω της πλούσιας ιστορίας της εξόρυξης. Ο χαλκός εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντικός στην Αριζόνα. Σύμφωνα με την Ένωση Εξορυκτικών Αριζόνα, η Αριζόνα παράγει περισσότερο από το 65% του χαλκού των ΗΠΑ (2011). Το κράτος πολύτιμων λίθων της Αριζόνα είναι τυρκουάζ.

Το κράτος του Αγίου Βαλεντίνου

Αριζόνα ένα κράτος στις 14 Φεβρουαρίου 1912. Έτσι, την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, γιορτάζουμε επίσης την Ημέρα της Κράτησης .

Ποια είναι τα 5 Cs;

Κάθε παιδί που πήγε στο σχολείο πριν από μερικές δεκαετίες έμαθε για τους 5 Cs της Αριζόνα ως τη ραχοκοκαλιά της κρατικής οικονομίας : χαλκό, βοοειδή, βαμβάκι, εσπεριδοειδή και κλίμα. Δεν είναι ότι αυτά δεν είναι σημαντικά για την Αριζόνα πια. Είναι απλώς ότι άλλες σημαντικές βιομηχανίες εξελίχθηκαν στην τεχνολογία και τον τουρισμό.

Ditat Deus

Η πλειοψηφία των Αριζόνα δεν θα μπορούσε να σας πει ποιο είναι το κρατικό σύνθημα, αλλά είναι το Ditat Deus. Εμφανίζεται στη Μεγάλη Σφραγίδα του Κράτους της Αριζόνα και σημαίνει το Θεό εμπλουτίζει .

Ανεπίσημο Mottos

Υπάρχουν ορισμένες φράσεις που εμείς, που ζούμε στην περιοχή του Φοίνικα, ακούμε όλη την ώρα. Αν μας λέτε αυτά, ελπίζουμε ότι θα πάρετε μόνο ένα χαμόγελο και ένα νεύμα του κεφαλιού.

  1. Είναι ξηρή θερμότητα. Γιατί το λένε οι άνθρωποι; Δεν είναι ότι δεν είναι αλήθεια, είναι ακριβώς ότι το ακούμε όλη την ώρα, ακόμα και όταν είναι 115 ° F. Ξηρό ή όχι, αυτό είναι πραγματικά ζεστό.
  1. Δεν χρειάζεται να φτερώνετε τον ήλιο. Ναι, αυτό είναι αλήθεια επίσης. Οι φίλοι και η οικογένειά σας που ζουν στις βόρειες και ανατολικές ΗΠΑ δεν θέλουν πραγματικά να το ακούν κάθε χειμώνα.