Λίμνη Χαβάσου Πόλη

Ήλιος, Φύση, Νερό ... Διασκέδαση!

Η λίμνη Havasu City είναι ένας δημοφιλής προορισμός από την περιοχή Φοίνικας (και από το Λας Βέγκας) για τους ανθρώπους που θέλουν να απολαύσουν τον ήλιο και το νερό, αλλά δεν έχουν αναγκαστικά τις ωκεάνιες παραλίες. Η διαδρομή προς τη λίμνη Havasu City από το Phoenix, ανάλογα με το σημείο εκκίνησης, θα διαρκέσει από 3 έως 4 ώρες .

Η λίμνη Havasu City είναι η έδρα της διάσημης γέφυρας του Λονδίνου . Αυτό δεν είναι ένα αστείο - η Γέφυρα του Λονδίνου ανοικοδομήθηκε πραγματικά πάνω από το Channel Bridgewater στη λίμνη Havasu City, κομμάτι κομμάτι, αφού αποσυναρμολογήθηκε από την προηγούμενη θέση του πάνω από τον ποταμό Τάμεση στο Λονδίνο της Αγγλίας.

Η Γέφυρα του Λονδίνου προσελκύει επισκέπτες από την πόλη Lake Havasu από όλο τον κόσμο. Η λίμνη Havasu City είναι ένας προορισμός όλο το χρόνο , γνωστός ως "Personal Watercraft Capital of the World".

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για τη Λίμνη Havasu City

Η πόλη της Λίμνης Χαβάσου βρίσκεται στον ποταμό Κολοράντο στη βορειοδυτική Αριζόνα. Η λίμνη Havasu είναι περίπου 45 μίλια μακριά. Το καλοκαίρι το κύριο αξιοθέατο είναι, φυσικά, η λίμνη Havasu. Η βόλτα, το ιστιοφόρο, το θαλάσσιο σκι, το ψάρεμα, το κανό, το καγιάκ και η ιστιοπλοΐα είναι μόνο μερικές από τις επιλογές για τους ανθρώπους που αγαπούν τα θαλάσσια σπορ. Διατίθενται ενοικιάσεις σκαφών. Το φθινόπωρο, είναι ακόμα αρκετά ζεστό για να απολαύσει δραστηριότητες που σχετίζονται με το νερό.

Την άνοιξη, το Lake Havasu City είναι ένας πολύ δημοφιλής προορισμός για το Spring Break. Αν δεν σας αρέσει να βρίσκεστε γύρω από τα πλήθη ή τους αδίστακτους φοιτητές, θα αποφύγω την άνοιξη στο Lake Havasu. Από την άλλη πλευρά, εάν είστε ένας από αυτούς τους αδίστακτους ανθρώπους του κολλεγίου, μπορείτε να περάσετε πολύ καλά εάν χρησιμοποιείτε την κοινή λογική.

Περισσότερα για αυτό αργότερα.

Το χειμώνα είναι ακόμα ήπιο σε σύγκριση με τα περισσότερα μέρη της χώρας, οπότε ακόμα και αν δεν απορροφάτε τις ακτίνες στο σκάφος σας, μπορείτε να απολαύσετε πολλές άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, όπως εκδρομές με τζιπ, πεζοπορία, κάμπινγκ, κυνήγι, ψάρεμα και παρατήρηση πουλιών.

Τι άλλο υπάρχει να κάνει στη Λίμνη Havasu City;

Μαζί με τη Γέφυρα του Λονδίνου υπάρχει ένα γοητευτικό αγγλικό χωριό και το London Arms Pub & Playhouse Theatre.

Μια ποικιλία από περιηγήσεις στο νερό κάνουν έναν χαλαρωτικό τρόπο να απολαύσετε την ομορφιά της λίμνης, της γέφυρας και του γύρω τοπίου. Το καταφύγιο και το ίχνος άγριας φύσης Bill Williams στο κοντινό Parker, Αριζόνα είναι ένα μέρος για το κυνήγι, την παρακολούθηση πουλιών και την αλιεία. Μπορείτε να οδηγήσετε κατά μήκος του καταφυγίου για μια υπέροχη θέα της περιοχής, και υπάρχει επίσης ένα σύντομο μονοπάτι της φύσης που μπορείτε να περπατήσετε. Για όσους από εσάς απολαμβάνουν αθλήματα σε τροχούς, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να πάτε με ποδήλατα τετρακίνησης και βρωμιά.

Λίμνη Havasu Άνοιξη Συμβουλές άνοιξη

Εάν ξοδεύετε το Spring Break σας στη λίμνη Havasu, θα είστε σε θέση να πάρει μέρος 24/7. Ακόμα κι αν το Spring Break είναι ο χρόνος σας για να αφήσετε χαλαρά, παρακαλώ κρατήστε τις παρακάτω συμβουλές στο μυαλό:

  1. Η οδήγηση ενός σκάφους υπό την επήρεια αλκοόλ ή ναρκωτικών είναι επικίνδυνη και παράνομη.
  2. Φοράτε αντηλιακό. Θέλετε να περάσετε όλη την πρώτη ημέρα των διακοπών σας στον πόνο;
  3. Πινω πολυ νερο. Η εξάντληση της θερμότητας και η θερμοπληξία δεν είναι διασκεδαστικές για διακοπές.
  4. Παρακολουθήστε την πρόσληψη αλκοόλ, ειδικά στον ήλιο. Η δηλητηρίαση από το αλκοόλ είναι εξίσου διασκεδαστική με τη θερμοπληξία.
  5. Μην κάνετε τίποτα που δεν θέλετε να φωτογραφίσετε και να επικαλυφθεί στο μπροστινό μέρος της εφημερίδας που παραδίδεται στο σπίτι των γονέων σας.
  6. Βεβαιωθείτε ότι εσείς και η οικογένειά σας ακολουθείτε μερικά απλά βήματα για να βεβαιωθείτε ότι δεν πέφτουν θύματα της απάτης Spring Break (# 4) .

Λίμνη Havasu City Πόρων

Οδηγίες για τη λίμνη Havasu City από το Φοίνιξ

Πάρτε το I-10 West. Πάρτε την έξοδο 19 με την ονομασία Parker / Yuma στην AZ 95 North. Συνεχίστε στην Α AZ 95 μέχρι να φτάσετε στη Λίμνη Havasu City.