Ένας οδηγός για τις μηνιαίες θερμοκρασίες στο Μιλγουόκι, Ουισκόνσιν

Το Μιλγουόκι είναι μια πόλη τεσσάρων εποχών, με μέσο όρο έξι μηνών 65 μοίρες

Ένα μεγάλο πράγμα για το Μιλγουόκι είναι ότι η πόλη πραγματικά βιώνει όλες τις τέσσερις εποχές. Από τον μέσον όρο του χαμηλού Ιανουαρίου έως τον μέσο Ιούλιο, η μέση θερμοκρασία φτάνει τους 65 βαθμούς για το πρώτο εξάμηνο του έτους και αυτό περιλαμβάνει όλα τα χαμηλά του χειμώνα και τα καλοκαίρια.

Αν κοιτάξετε τους αριθμούς, οι θερμοκρασίες του Milwaukee είναι πραγματικά ήπιες, εκτός ίσως τον Ιανουάριο, όταν η θερμοκρασία πέφτει στους εφήβους.

Οι άνθρωποι που ζουν στο Μιλγουόκι δέχονται ότι πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για όλους τους τύπους καιρικών συνθηκών. Το μεγάλο πράγμα για αυτό, όμως, είναι ότι όταν έχετε μια κακοκαιρία ημέρα, μπορείτε να βασιστείτε στον καλύτερο καιρό που είναι γύρω από τη γωνία.

Εδώ, χάρη στα στοιχεία που συντάχθηκαν από το Κρατικό Γραφείο Κλιματολογίας του Wisconsin, είναι οι μέσες θερμοκρασίες για κάθε μήνα κάθε εποχής στην όμορφη, καταπράσινη περιοχή του Milwaukee, μαζί με μερικές επιλογές για το πώς να επωφεληθείτε από κάθε εποχή.

Μέσες θερμοκρασίες χειμώνα στο Μιλγουόκι

Δεκέμβριος: Υψηλό 33,1, Χαμηλό 19,4
Ιανουάριος: Υψηλό 28, Χαμηλό 13,4
Φεβρουάριος: Υψηλή 32,5, Χαμηλή 18,3

Οι χειμώνες του Μιλγουόκι είναι κρύοι. Αλλά για τους ανθρώπους αυτού του μεσοαστικού φυλάκιο, ήρθε η ώρα να βγείτε έξω και να απολαύσετε χειμερινά σπορ, όπως σκι αντοχής και χιονοπέδιλα, έλκηθρο σκυλιών, κατηφόρα σκι και snowboarding, αλιεία πάγου, σωλήνες χιονιού και snowmobiling. Μην ξεχάσετε να θερμάνετε με ζεστή σοκολάτα μετά.

Ή να εξερευνήσετε μερικά από τα μεγάλα εστιατόρια της πόλης James Beard.

Μέσες θερμοκρασίες άνοιξης στο Μιλγουόκι

Μάρτιος: Υψηλό 42,6, Χαμηλό 27,3
Απρίλιος: Υψηλό 53,9, Χαμηλό 36,4
Μάιος: Υψηλό 66, Χαμηλό 46,2

Η άνοιξη είναι επίσης μια σπουδαία στιγμή για να βγεις έξω. Είναι η καλύτερη εποχή του χρόνου για να παρακολουθείτε τα πουλιά καθώς μεταναστεύουν και αλιεύουν στις άφθονες λίμνες της περιοχής.

Ή μήπως απλά να κουνηθείτε από τον χειμώνα με καλές βόλτες στη βροχή, είτε στους δρόμους της πόλης είτε σε ένα πάρκο.

Μέσες θερινές θερμοκρασίες στο Μιλγουόκι

Ιούνιος: Υψηλό 76,3, Χαμηλό 56,3
Ιούλιος: Υψηλό 81,1, Χαμηλό 62,9
Αυγούστου: Υψηλό 79,1, Χαμηλό 62,1

Το καλοκαίρι είναι μια μέρα για υπαίθριο θέατρο στο φως του φεγγαριού, μακρά βόλτες με ποδήλατο, ένα απόγευμα σε μερικούς από τους διάσημους κήπους μπύρας της πόλης, μια εξερεύνηση των φανταστικών τυριών του Ουισκόνσιν, ένα ταξίδι στην καμπίνα στο δάσος ή ακόμα και στο US Open για το Wisconsin για πρώτη φορά το 2017.

Μέσες θερμοκρασίες πτώσης στο Μιλγουόκι

Σεπτέμβριος: Υψηλό 71,9, Χαμηλό 54,1
Οκτώβριος: Υψηλό 60,2, Χαμηλό 42,6
Νοέμβριος: Υψηλό 45,7, Χαμηλό 31

Πτώση είναι καιρός για μια περιοδεία των θρυλικών ζυθοποιών της πόλης, αφού όλα τα Μιλγουόκι είναι Brew City , η πόλη που χτίστηκε η μπύρα. Η πτώση είναι επίσης ιδανική για γραφικές περιπάτους ή διαδρομές μέσα από τα τοπικά πάρκα όταν γυρίζουν τα φύλλα και για περιηγήσεις στις τοπικές εκθέσεις και φεστιβάλ.