Οδηγός για τις παραλίες του Μιλγουόκι

Ένας οδηγός για τις παραλίες στην περιοχή του Μιλγουόκι

Το Milwaukee βρίσκεται στη δυτική πλευρά της λίμνης του Μίτσιγκαν και όπου το νερό συναντά τη γη, θα βρείτε συχνά μια παραλία. Ο ζεστός καιρός φέρνει τους κατοίκους της πόλης Brew να συρρέουν στους κόμβους της λίμνης των παραλιών Bradford και McKinley, αλλά υπάρχουν και άλλες μεγάλες παραλίες που στρώνουν την ακτογραμμή μας και στο βορρά και στο νότο. Αλλά προειδοποιήστε! Κάνοντας μια βουτιά στη λίμνη Μίτσιγκαν δεν είναι τίποτα σαν να ολισθαίνει στα ζεστά νερά του Κόλπου του Μεξικού, ή να καταδύσεις σε μια θερμαινόμενη πισίνα.

Ετοιμαστείτε για μια "αναζωογονητική" εμπειρία - ειδικά αν αποφασίσετε να πάρετε την πολική αρκούδα βουτιά στη μέση του χειμώνα.

Είναι πάντα μια καλή ιδέα να ελέγξετε την ποιότητα του νερού σε οποιαδήποτε παραλία πριν κάνετε μια βουτιά. Ανατρέξτε στις ιστοσελίδες του WDNR'S Beach Advisories για τις παραλίες των Great Lakes Beaches για ενημερωμένα δεδομένα παρακολούθησης της ποιότητας των υδάτων στην παραλία.

Παραλίες περιοχής Μιλγουόκι

Atwater Beach
Πού: Ανατολικό Καπιτώλιο και North Lake Drive, Shorewood
Το Atwater Beach είναι μια παραλία βόρειας ακτής που βρίσκεται στο Shorewood και μπορεί να προσφέρει μια σχετικά απρόσιτη επίσκεψη. Το Atwater υπέστη πρόσφατα μια συγκεντρωτική προσπάθεια καθαρισμού.

Πάρκο Bender
Πού: 4503 E. Ryan Rd., Oak Creek
Το Bender Park είναι ένα πολύ μικρό παραθαλάσσιο κόσμημα με νότιο προσανατολισμό, το οποίο διαθέτει ασφαλές λιμάνι, εκτόξευση βάρκα και παραλία.

Big Bay Park
Πού: 5000 N. Λίμνη Δρ, Whitefish Bay
Μια άλλη ωραία παραλία κρυμμένη στο Whitefish Bay, το πάρκο Big Bay δεν συνιστάται για κολύμπι, αλλά είναι ιδανικό για μούσκεμα σε έναν ήλιο σε μια ζεστή μέρα.

Μπράντφορντ Μπιτς
Πού: 2400 N. Memorial Lincoln Dr., Milwaukee
Όταν είναι ζεστό στο Μιλγουόκι, οι μάζες συρρέουν στο Μπράντφορντ Μπιτς. Μετά από μια μαζική εκκαθάριση και συντονισμένες προσπάθειες από τοπικούς μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, τις επιχειρήσεις και τα County Parks για να φέρουν ψυχαγωγία σε αυτό το λιμνοθάλασσα στη λίμνη, το Bradford Beach αντιμετωπίζει μια αναγέννηση.

Πάρκο γιατροί / παραλία Tietjen
Πού: 1870 E. Fox Ln., Fox Point
Σχεδόν 50 στρέμματα τοποθετημένα στις βαλβίδες βόρεια του Milwaukee, το Doctors Park είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δουλέψετε μερικές θερμίδες στους λόφους προτού γυρίσετε στην παραλία.

Grant Park Beach
Πού: 100 S. Hawthorne Ave., South Milwaukee
Το Grant Park Beach βρίσκεται στο Grant Park (έκπληξη!) Στο Νότιο Μιλγουόκι. Περπατήστε το μονοπάτι των επτά γεφυρών του πάρκου Grant και στη συνέχεια χτυπήστε το κρύο νερό της λίμνης Μίτσιγκαν.

Κλόουν Παρκ
Πού: 5900 Ν. Λίμνη Δρ, Whitefish Bay
Βρίσκεται βόρεια από το κέντρο του Μιλγουόκι στο Whitefish Bay, το Klode Park προσφέρει μια παρασυρόμενη παραλία, στην οποία μπορείτε να βγάλετε μια πετσέτα σε ζεστό καιρό.

Παραλία McKinley
Πού: 1750 N. Lincoln Memorial Dr., Milwaukee
Θα βρείτε την παραλία McKinley νότια της παραλίας Bradford στην λίμνη. Βρίσκονται στην ίδια περιοχή του Lincoln Memorial Drive, και οι δύο είναι δημοφιλείς κηλιδωμένες κηλίδες με ζεστό καιρό.

Παραλία South Beach / Bay View Park
Πού: 2900 S. Superior St., Milwaukee
Βρίσκεται στο Bay View, νότια του κέντρου της πόλης, το πάρκο South Shore είναι ένα πολύτιμο πάρκο με μια αμμώδη παραλία που προσφέρει υπέροχη θέα στο South Shore Yacht Club.