Οδηγός Θεάτρου Ντιτρόιτ

Πού να δείτε τις παρουσιάσεις, το μπαλέτο και την όπερα στην εναπομένουσα εποχή του 2017

Το Ντιτρόιτ φιλοξενεί πολλά θέατρα, χώρους διασκέδασης και θεατρικές παραστάσεις, πολλά από τα οποία είναι ιστορικά και ενδιαφέροντα κτίρια από μόνα τους. Αυτή η πόλη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγίας, όπως μουσικό θέατρο, μπαλέτο, όπερα, εκδηλώσεις της Disney, τσίρκα και πολλά άλλα. Έτσι, βγάλτε το ημερολόγιό σας - εδώ είναι τα κορυφαία θέατρα του Ντητρόιτ και οι παρατάξεις τους για το υπόλοιπο της χρονιάς. (Συναυλίες Κωμωδίας και Μουσικής που έρχονται στην περιοχή Metro-Detroit αναφέρονται στον οδηγό των συναυλιών Metro-Detroit )

Δημοτικό Θέατρο

Στο κτήριο του Hockeytown Cafe στο κέντρο του Ντιτρόιτ, το θεατράκι των 400 θέσεων φιλοξενεί διάφορες εκδηλώσεις, όπως θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, κωμωδίες και ακόμη και εταιρικές εκδηλώσεις. Το κτίριο ονομαζόταν Second City Theatre και ήταν το σπίτι στο Second City Comedy Troop.

Το πρόγραμμα για τον Αύγουστο διαθέτει δύο θεατρικά έργα: το χόκεϋ-το μουσικό! (13 Ιουλίου-6 Αυγούστου) και το ROBOCOP! Το μιούζικαλ! (17-26 Αυγούστου). Χόκεϋ-Το Μουσικό! έχει περιγραφεί ως "Spamalot με μπαστούνια χόκεϊ". Τα εισιτήρια είναι 39,50 δολάρια το καθένα. Μία μουσική παρωδία της ταινίας με το ίδιο όνομα, ROBOCOP! Το Μουσικό είναι μια ενήλικη κωμωδία ζωντανής δράσης που επέστρεψε μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ (με τη δική της μπάντα!). Τα εισιτήρια είναι $ 20 και $ 25. Επιστρέψτε στην ιστοσελίδα του θεάτρου για μελλοντικά γεγονότα.

Όπερα του Ντιτρόιτ

Μέσα στην ιστορική συνοικία Grand Circus Park, η Όπερα του Ντιτρόιτ φιλοξενεί το Θέατρο Όπερας του Μίτσιγκαν.

Το περίτεχνο κτίριο μπορεί να φιλοξενήσει κοινό 2.700 ατόμων και φιλοξενεί όχι μόνο όπερες, αλλά και χορευτικές και μουσικές συναυλίες. Επιπλέον, η Όπερα του Ντιτρόιτ διαθέτει εργαστήρια εκπαίδευσης και χορού για την εκπαίδευση των μελλοντικών καλλιτεχνών.

Η υπόλοιπη εποχή του 2017 περιλαμβάνει το Rigoletto και το Ballet Hispanico (λατινικό χορό) τον Οκτώβριο.

Ο Νοέμβριος φέρνει το γάμο του Figaro από τον Μότσαρτ και το Καρυοθραύστη από το μπαλέτο του Σινσινάτι. (Η σεζόν του 2018 αξίζει επίσης τον έλεγχο με τη Ρώμη και την Ιουλιέτα, καθώς και το Θέατρο Χορού του Χάρλεμ.) Τα ατομικά εισιτήρια δεν είναι διαθέσιμα και απαιτούνται πακέτα συνδρομής.

Το Θέατρο Fisher

Μόλις μια ταινία και το σπίτι vaudeville, το Θέατρο Fisher, το οποίο άνοιξε το 1928, έγινε ένα ζωντανό θέατρο το 1961, υπό τη διεύθυνση της Neerlander Theatrical Corporation. Με λίγο πάνω από 2.000 θέσεις, το Θέατρο Fisher είναι ένα οικείο περιβάλλον όπου έχουν παρουσιαστεί αστέρια του Broadway όπως ο Carol Channing, ο Joel Gray και η Bernadette Peters.

Ονομάστηκε "Broadway στο Ντιτρόιτ", το πρόγραμμα Fall στο Θέατρο Fisher διαθέτει νέα και παλιά αγαπημένα:

Τα εισιτήρια κυμαίνονται από $ 39 έως $ 94 και αγοράζονται μέσω του Ticketmaster.

Το θέατρο Fox

Το θέατρο Fox, που βρίσκεται στο επίκεντρο της Περιοχής του Ντιτρόιτ, θεωρείται το "κόσμημα της κορωνίδας" της πόλης και έχει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην show business χάρη στη σκηνή της.

Εδώ είναι το πρόγραμμα του θεάτρου για το υπόλοιπο του 2017.

Τα εισιτήρια ξεκινούν από περίπου 30 δολάρια το καθένα.

Ίσως θελήσετε επίσης να ελέγξετε το χρονοδιάγραμμα καθώς ενημερώνεται στο Κέντρο Μουσικής για τις Τέχνες Τέχνης, το οποίο διαθέτει θεατρικές παραστάσεις καθώς και μουσικές παραστάσεις.