Τα καλύτερα δωμάτια για απογευματινό τσάι στο Ντιτρόιτ του Μίτσιγκαν

Το απογευματινό τσάι, γνωστό και ως «υψηλό τσάι» ή «χαμηλό τσάι», είναι μια κοινωνική περίοψη που ξεκινάει το απόγευμα συχνότερα από κυρίες. Το γνωστό ως βρετανική εποχή του παρελθόντος, όλη η έννοια του απογευματινού τσαγιού προέρχεται από ένα σνακ ή ένα μεσημεριανό γεύμα μια εποχή κατά την οποία οι περισσότεροι άνθρωποι έτρωγαν μόνο πρωινό και αργά δείπνο.

Φως και πλήρες τσάι

Αυτές τις μέρες, η έννοια του απογευματινού τσαγιού προκαλεί εικόνες σπιτικών σνακ που σερβίρονται σε πορσελάνη και σεντόνια με το Earl Gray ή το μαύρο τσάι Assam.

Ένα "ελαφρύ τσάι" θεωρείται ένα σνακ που μπορεί να περιλαμβάνει γλυκά, κέικ και αρτοσκευάσματα, ενώ ένα "πλήρες τσάι" περιλαμβάνει σάντουιτς με δάχτυλα ή / και quiches.

Αρκετά ξενοδοχεία στην περιοχή Metro-Detroit διατηρούν επίσημες παραδόσεις, όπως τρόπους, πεντάρια και φαγητό που σερβίρονται σε δίσκους τριών επιπέδων. Η περιοχή φιλοξενεί επίσης πολλά καταστήματα και καφετέριες που προσφέρουν μια πιο χαλαρή έκδοση, παρόμοια με μια καφετέρια. Παρακάτω είναι μια λίστα με τα μέρη που προσφέρουν τα απογευματινά τσάι και τσάι δωμάτια στο Ντιτρόιτ.

Ann Arbor: Βιβλιοπωλείο τρελών σοφίας και αίθουσα τσαγιού

114 South Mail Street, Ann Arbor

Το Crazy Wisdom Tea Room είναι ένα τσάι και καφέ τύπου cafe-cafe στον δεύτερο όροφο ενός βιβλιοπωλείου. Περιτριγυρισμένο από πνευματικά βιβλία, μουσική, θυμίαμα και κοσμήματα, το τσάι διαθέτει μια μοναδική ατμόσφαιρα. Είναι γεμάτο με άνετες καρέκλες, καναπέδες και τραπέζια, όλα με θέα στην Main Street στο κέντρο της πόλης Ann Arbor. Εκτός από πάνω από εκατό ποικιλίες τσαγιού, όπως το Oolong, το κινέζικο πράσινο, το Roobios, τα φρούτα και τα φυτικά έλαια, το κατάστημα προσφέρει βιολογικό καφέ, ορεκτικά, παγωτά, σάντουιτς και επιδόρπια.

Το Tea Room είναι επίσης γνωστό για τη φιλοξενία του "Tea and Tunes" τις νύχτες του Σαββατοκύριακου.

Farmington Hills: Σπίτι Longacre

24705 Farmington Road, Farmington

Το Longacre House στο Farmington Hills προσφέρει ένα μηνιαίο παραδοσιακό "τσάι" και γεύμα σε αγγλικό στιλ. Εκτός από την Κίνα, τα κλινοσκεπάσματα και τα πετσετάκια, τα γεγονότα περιλαμβάνουν συχνά παρουσιάσεις χαρακτήρων.

Holly: Το Holly Hotel

110 Μάχης, Holly

Το Holly Hotel φιλοξενεί ένα βικτοριανό απογευματινό τσάι σε μια τραπεζαρία με κεριά με τσάι, εισαγόμενο τσάι που σερβίρεται σε μια κεραμική κατσαρόλα και ένα γεύμα τριών πιάτων. Το γεύμα περιλαμβάνει scones, muffins με κρέμα Devonshire, μικρά σάντουιτς τσαγιού, quiches και καναπεδάκια.

Το Holly Hotel φιλοξενεί επίσης ένα τσάι βασιλιάδων Anne που περιλαμβάνει γεύμα για γεύματα.

Plymouth: Καφές και εστιατόριο Sweet Afton

450 Δασική Λεωφόρος, Πλύμουθ

Το Sweet Afton σερβίρει παραδοσιακό βρετανικό τσάι, που περιλαμβάνει πολυελαίους, αντίκες, σεντόνια, προσωπικά τσαγιέρες, τροφές με δάχτυλα και τσάι που εισάγεται από το Λονδίνο. Το "υψηλό τσάι" του εστιατορίου σερβίρεται όλη την ημέρα και περιλαμβάνει τάρτες και σούβλες με κρέμα Devonshire, καθώς και σάντουιτς με δάχτυλα και quiches. Το μενού περιλαμβάνει επίσης λιωμένα σάντουιτς, πίτα Shepherd, πίτα κοτόπουλου και διάφορα επιδόρπια.

Ρότσεστερ: Royal Park Hotel

600 East University Drive, Rochester

Εκτός από το τσάι Mighty Leaf που σερβίρεται σε γυάλινες τσαγιέρες, το tea tea του ξενοδοχείου περιλαμβάνει σαμπάνια και παραδοσιακό δίσκο τριών επιπέδων γεμάτο με scones, αρτοσκευάσματα και αλμυρά σνακ όπως σάντουιτς και quiches.

Royal Oak: Τσάι χρυσού ψαριού

117 West 4th Street, Royal Oak

Το τσάι Goldfish είναι τσάι και καφέ.

Διαθέτει διάφορους τύπους επιλογών καθισμάτων, όπως καναπέδες, καρέκλες και τραπέζια δοκιμών τσαγιού, καθώς και Wi-Fi, βιβλία και βραδιές ανοικτού μικροφώνου. Εκτός από τα τσάι Premium Chinese Tea Loose Leaf που σερβίρονται σε δοχεία με ανάγλυφα τα δέντρα, η καφετέρια πωλεί επίσης είδη τσαγιού, μπισκότα, αρτοσκευάσματα, επιδέσμους, ποτά καφέ και smoothies.

West Bloomfield: Ο κήπος αγγλικού τσαγιού

7410 Haggerty Road, West Bloomfield

Ο αγγλικός τσάι κήπος προσφέρει πρωινό τσάι με a la carte αγορά και δωρεάν τσάι. Προσφέρει επίσης παραδοσιακό απογευματινό τσάι, που συνοδεύεται από ένα δοχείο τσαγιού, σάντουιτς, αρτοσκευάσματα και σούβλες με κρέμα Devonshire. Οι ποικιλίες τσαγιού περιλαμβάνουν τσάι Leaf Τσάππι Assam και τσάι Leaf Τσέρι Sencha Leaf. Διατίθεται επίσης μενού για μεσημεριανό γεύμα και περιλαμβάνει σάντουιτς, σαλάτες και αρτοσκευάσματα. Ο αγγλικός τσάι κήπος είναι διακοσμημένος με όμορφο κισσό και μερικές φορές φιλοξενεί έναν άρπα.