Ακαδημία Αγώνων Accenture

Οι Top 64 PGA Golfers Compete

Οι κορυφαίοι 64 άνδρες παίκτες του γκολφ στον κόσμο συναντώνται σε ένα γεγονός παιχνιδιού. Η Jason Day κέρδισε το τελευταίο γεγονός που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Αριζόνα στο Marana (κοντά στο Tucson) το 2014.

Πότε είναι το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γκολφ Championship Accenture Match Play;

Το Accenture δεν επέστρεψε στο Tucson από το 2014. Εάν επιστρέψει στην Αριζόνα, θα ενημερώσω αυτήν τη σελίδα. Αυτή η εκδήλωση ονομάζεται τώρα Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γκολφ Dell Match Play. Λάβετε τις τρέχουσες πληροφορίες σχετικά με το πότε και πού θα λάβει χώρα.

Που ήταν?

Στο Ritz-Carlton Golf Club, βουνό Dove στο Marana, Αριζόνα. Το μάθημα σχεδιάστηκε από τον Jack Nicklaus. Το γήπεδο γκολφ είναι περίπου 100 μίλια (2 ώρες με το αυτοκίνητο) από το κέντρο του Φοίνιξ, οπότε θα χρειαστεί να υπολογίσετε ανάλογα την απόσταση και τον χρόνο ταξιδιού σας. Πάρτε I-10 Ανατολή προς Tucson. Έξοδος στο Tangerine Road, Exit 240. Αυτή η έξοδος είναι βόρεια του κέντρου του Tucson, οπότε αν οδηγείτε από το Phoenix, δεν θα χρειαστεί να περάσετε από το κέντρο του Tucson για να φτάσετε εκεί.

Υπάρχουν διαθέσιμες εκπτώσεις ενιαίου εισιτηρίου;

Δωρεάν είσοδος σε όλους τους ενεργούς, αποθεματικούς και στρατιωτικούς συνταξιούχους και τα συντηρούμενα από αυτούς άτομα. Οι μη συνταξιούχοι στρατιωτικοί βετεράνοι μαζί με έναν επισκέπτη μπορούν να λάβουν εισιτήρια με έκπτωση. Όλοι οι στρατιωτικοί πρέπει να επαληθευτούν on-line πριν από την εκδήλωση και να φέρουν το ληφθέν κουπόνι μαζί με το αντίστοιχο αναγνωριστικό φωτογραφίας στο παράθυρο Πωλήσεων εισιτηρίων στην είσοδο του τουρνουά για να λάβουν την προσφορά τους.

Ένα $ 1 τέλος επαλήθευσης ισχύει για όλους όσους περνούν από το σύστημα. Καλέστε για περισσότερες πληροφορίες, 888-238-9835.

Τι άλλο πρέπει να γνωρίζω;

Μπορείτε να αγοράσετε φύλλα ζευγαρώματος μόλις βρίσκεστε μέσα στην πύλη. Το PGA δεν επιτρέπει / απαλλάσσει το scalping των εισιτηρίων "στο δρομολόγιο, στους χώρους στάθμευσης ή στους γύρω δρόμους". Οι κάμερες ή οι βιντεοκάμερες επιτρέπονται μόνο κατά τις Δευτέρες και τις Τρίτες Τρίτες Πρακτικής.

Δεν επιτρέπονται σακίδια, τσάντες ή τσάντες μεγαλύτερες από 6 "x6" x6 "Οι καρέκλες δίπλωσης επιτρέπονται χωρίς τις σακούλες αλλά χωρίς μεγάλες αναδιπλούμενες καρέκλες Τα τηλέφωνα / κινητές συσκευές επιτρέπονται όταν έχουν ρυθμιστεί σε δόνηση ή σιωπηλή λειτουργία και μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο σε Δεν επιτρέπονται ψύκτες, περικίσου, ραδιόφωνα, πινακίδες, πανό, πυροβόλα ή μαχαίρια.

Στις ημέρες πρακτικής οι πύλες ανοίγουν στις 7:30 π.μ. Στις ημέρες των πραγματικών αγώνων, οι χρόνοι έναρξης ποικίλλουν.

Την Κυριακή, για τον αγώνα πρωταθλήματος, οι θεατές καλούνται στην πίστα να ακολουθήσουν πίσω από τον αγώνα πρωταθλήματος ξεκινώντας από την πρώτη τρύπα, επιτρέποντας τον καιρό. Οι ανεμιστήρες πρέπει να παραμείνουν τουλάχιστον 50 πόδια πίσω από το παιχνίδι και να ακολουθήσουν τις οδηγίες των τράχηλ. Όλες οι κινητές συσκευές πρέπει να βρίσκονται σε αθόρυβη λειτουργία και να απομακρύνονται. Μην προσπαθήσετε να μιλήσετε με παίκτες του γκολφ κατά τη διάρκεια του αγώνα τους.

Θα είναι στην τηλεόραση;

Ναί. Από την Πέμπτη μπορείτε να βρείτε κάλυψη στο κανάλι γκολφ.

Τι γίνεται αν έχω περισσότερες ερωτήσεις;

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το World Golf Championships online.

Όλες οι ημερομηνίες, οι ώρες, οι τιμές και οι προσφορές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.