Ο βασικός οδηγός για το Χιονοδρομικό Κέντρο Snowmass

Η πόλη σκι του Κολοράντο του Άσπεν παίρνει όλη τη δόξα. Είναι ένα από τα πιο διάσημα βουνά στον κόσμο.

Αλλά μόλις εννέα μίλια από το κέντρο της πόλης Άσπεν είναι το χιονοδρομικό κέντρο της Snowmass. Αν και δεν είναι γνωστή ως Aspen, το Snowmass είναι μέρος του συγκροτήματος Aspen / Snowmass, το οποίο βρίσκεται στην πόλη Aspen και ανήκει στην Aspen Skiing Co. Λόγω αυτού, το Snowmass συγκεντρώνεται συχνά με το Aspen.

Αλλά αυτό το βουνό έχει τη δική του προσωπικότητα και προσφορές.

Αν θέλετε να το ελέγξετε για τον εαυτό σας κατά τις επόμενες διακοπές σκι στο Κολοράντο, εδώ είναι αυτό που πρέπει να ξέρετε.

Επισκόπηση του Snowmass

Το Snowmass βρίσκεται στο White River National Forest και εκτείνεται σε πάνω από 3.000 στρέμματα και 94 πίστες, πολλά από τα οποία είναι φιλικά προς την οικογένεια. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι που είναι γνωστό για Snowmass: είναι ένα από τα καλύτερα μέρη της χώρας για να πάει σκι με την οικογένειά σας.

Ένα άλλο πράγμα που κάνει το Snowmass τόσο συναρπαστικό είναι το άφθονο ski-in / ski-out κατάλυμα, από θέρετρα έως condos.

Η αρχιτεκτονική του χωριού εμπνεύστηκε από τις Ευρωπαϊκές Άλπεις.

Το Snowmass είναι το μεγαλύτερο από τα τέσσερα βουνά Aspen / Snowmass και μπορεί να υπερηφανεύεται για τα πιο κάθετα πόδια του σκι οπουδήποτε αλλού στη χώρα, όταν το Cirque poma είναι ανοιχτό.

Κρατήστε τα μάτια σας στο Snowmass γιατί συνεχίζονται οι κατασκευές και οι βελτιώσεις, με πολύ προγραμματισμένο για το μέλλον.

Εδαφος

3.362 στρέμματα στρέμματα. Κατακόρυφη πτώση 4,406 ποδιών. 6 τοις εκατό αρχάριος, 47 τοις εκατό ενδιάμεσο, 47 τοις εκατό εμπειρογνωμόνων / προηγμένων

Επιπλέον, υπάρχουν τρία πάρκα εδάφους, ένα superpipe και ένα mini-pipe.

Το Snowmass προσφέρει έδαφος για όλα τα επίπεδα.

Ανέσεις εισιτηρίων

Τα εισιτήρια για ενήλικες ξεκινούν από $ 202 για δύο ημέρες, αν τα αγοράσετε εκ των προτέρων. Τα εισιτήρια Advance είναι πιο προσιτά. Ένα παιδικό εισιτήριο προκαταβολής είναι $ 54 για δύο ημέρες. Γεγονός διασκέδασης: Τα εισιτήρια ανελκυστήρα είναι μόνο $ 6,50 στις 15 Δεκεμβρίου, για τον εορτασμό της 50ης επετείου της Snowmass.

Φαγητό και ποτό

Το Snowmass έχει μερικές φανταστικές επιλογές για φαγητό, συμπεριλαμβανομένων πολλών που είναι πλαγιά. Εδώ είναι μερικά.

Ενοικιάσεις και εργαλεία

Υπάρχουν πέντε κύρια μέρη για να νοικιάσετε τα σκι εξοπλισμό σας στο Snowmass. Ψάξτε για τέσσερα καταστήματα σπορ στο βουνό για συνολικά πακέτα σκι. Θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα; Εάν νοικιάζετε για περισσότερες από τέσσερις ημέρες και πληρώνετε εκ των προτέρων, θα λάβετε 20 δολάρια για να κάνετε μια αγορά στο κατάστημα.

Μαθήματα και κλινικές

Το Snowmass έχει έδαφος για όλα τα επίπεδα και μαθήματα για όλους, ανεξάρτητα από την ικανότητά σας, από αρχάριους έως επαγγελματίες που αναζητούν να τελειοποιήσουν κόλπα και δεξιότητες.

Βρείτε κατηγορίες για παιδιά, γυναίκες και έφηβους επίσης. Ή όταν οι ενήλικες λαμβάνουν μαθήματα, φέρνουν τα παιδιά στην παιδική μέριμνα στο κέντρο περιπέτειας Treehouse Kids 'Adventure Center.

Newbies: Εγγραφείτε για τα μαθήματα της Μαγικής ομάδας των 3 ημερών για αρχάριους για να μάθετε το snowboarding ή το σκι. Προχωρημένοι αρχάριοι και ειδικοί σκιέρ: τα μαθήματα της ομάδας ενηλίκων είναι πιο κατάλληλα για εσάς.

Αλλες εναλλαγές σκι και σνόουμπορντ

Ακόμα κι αν δεν θέλετε να κάνετε σκι ή επιβίβαση (ή ίσως χρειάζεστε ένα διάλειμμα), υπάρχουν πολλοί τρόποι διασκέδασης για να περάσετε το χρόνο στο Snowmass. Εδώ είναι μερικές εναλλακτικές λύσεις για να χτυπήσει τις πλαγιές.

Κατάλυμα

Όταν επισκέπτεστε το Snowmass, θα θέλετε να μείνετε λίγο μακριά. Ένα από τα πιο cool things about Snowmass είναι πόσα διαφορετικά σκι-in / ski-out επιλογές υπάρχουν, από ξενοδοχεία σε condos. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε κυριολεκτικά να κάνετε σκι έξω από την πόρτα του ξενοδοχείου. Εδώ είναι μερικά από τα κυριότερα σημεία: