Πώς να σχεδιάσετε μια διακοπές κάνναβης στο Κολοράντο

Εδώ είναι η εσωτερική σέσουλα σε 420 εκδρομές, ξενοδοχεία και δραστηριότητες

Παρόλο που ορισμένα τουριστικά πρακτορεία λένε ότι η νομιμοποίηση της ψυχαγωγικής μαριχουάνας δεν επηρέασε την τουριστική σκηνή του Κολοράντο, οι εμπειρογνώμονες στον τομέα του τουρισμού κάνναβης υποστηρίζουν διαφορετικά.

Ο Mike Eymer, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος του Colorado Cannabis Tours, αναφέρει ότι η επίδραση είναι αναμφισβήτητη.

Μια μελέτη του Γραφείου Τουρισμού του Κολοράντο διαπίστωσε ότι οι νόμοι για τη μαριχουάνα επηρέασαν τις αποφάσεις των διακοπών σχεδόν του 49% των επισκεπτών του καλοκαιριού του Κολοράντο.

Και από τη νομιμοποίηση, ο τουρισμός του Κολοράντο έχει δει χρόνια ρεκόρ.

Eymer, και άλλοι στον τομέα του, λένε ότι οι δύο είναι συνδεδεμένοι. Ειδικά για το Ντένβερ.

"Το Ντένβερ δεν ήταν τουριστικό αξιοθέατο πριν. Κολοράντο ήταν, "λέει ο Eymer. "Όταν ήμουν 14 ετών που μεγάλωσα στη Φλόριντα επισκέπτοντας το Κολοράντο, προσγειώσαμε στο DIA, νοικιάσαμε ένα αυτοκίνητο και οδηγούσαμε το Ντένβερ όσο πιο γρήγορα μπορούσαμε από άνθρωπο χωρίς να βγούμε από το I-70 μέχρι να φτάσουμε σε ένα χιονοδρομικό κέντρο και να εγκατασταθούμε".

Σήμερα, πολλοί ταξιδιώτες περνούν λίγες μέρες στο Ντένβερ πριν εξερευνήσουν τα βουνά και όλο και περισσότεροι ταξιδεύουν για να επισκεφθούν την πόλη του Ντένβερ ως προορισμό, λέει ο Eymer.

"Αυτό δεν ήταν τόσο κοινό πριν από τη νομιμοποίηση", λέει. "Μερικοί λένε ότι δεν έχουμε τίποτα να κάνουμε με την τουριστική έκρηξη εδώ. Αλλά είναι λάθος νεκρός. "

Ανεξάρτητα από το πού πέφτετε στο θέμα, οι αριθμοί του Colorado Cannabis Tours δείχνουν μια ζήτηση που ενδιαφέρει τους ταξιδιώτες που θέλουν να ελέγξουν τη σκηνή.

Το ταξιδιωτικό γραφείο λέει ότι το βιβλίο φιλοξενεί 2.500 420 φιλικά δωμάτια κάθε μήνα (καθώς και 1.000 ενοικιάσεις εξοπλισμού ανά μήνα). Λέει ότι φέρνει περισσότερα από 600 άτομα σε περιηγήσεις ή τάξεις κάνναβης το μήνα και βλέπει 1.200 μοναδικούς επισκέπτες την ημέρα σε απευθείας σύνδεση.

Το Colorado Cannabis Tours, ένα ταξιδιωτικό πρακτορείο με θέμα την μαριχουάνα που ιδρύθηκε το 2014, μπορεί να υπερηφανεύεται για τη μεγαλύτερη επιλογή από 420 ξενοδοχεία, τάξεις και εκδηλώσεις φιλικές προς τον κόσμο.

Εδώ είναι μερικές συμβουλές από τις περιηγήσεις του Κολόμπους Cannabis, αν θέλετε να σχεδιάσετε διακοπές κάνναβης στο Κολοράντο.