Τουριστική ασφάλεια στη Βαλτιμόρη

Χάρη στη σειρά HBO "The Wire", οι άνθρωποι που δεν επισκέφθηκαν ποτέ τη Βαλτιμόρη έχουν την τάση να σκέφτονται ότι οι κάτοικοι έχουν την ευκαιρία να αποφεύγουν τις σφαίρες. Έτσι, είναι ασφαλής η Βαλτιμόρη; Η απάντηση ποικίλλει ανάλογα με το ποιος ρωτάς και τις εμπειρίες του παρελθόντος. Ας εξερευνήσουμε την ερώτηση και τους τρόπους να παραμείνουμε ασφαλείς στη Βαλτιμόρη.

"Είναι η Βαλτιμόρη πραγματικά όπως το σύρμα;"

Αυτό είναι το αναπόφευκτο ζήτημα που ζητά ο καθένας που ζει ή έχει επισκεφθεί πρόσφατα τη Βαλτιμόρη.

Αν και το αλλόκοτο ψευδώνυμο " Bodymore, Murderland " είναι κάπως δικαιολογημένο, η Βαλτιμόρη δεν είναι η πλήρης ερημιά που απεικονίζεται στη σειρά του David Simon.

Οι ταξιδιώτες πρέπει να ανησυχούν;

Ληστεία. Μελέτες. Οργανωμένο έγκλημα. Σεξουαλική επίθεση. Δολοφονία. Κανένα από αυτά τα προβλήματα δεν είναι μοναδικό στη Βαλτιμόρη. Αν και η κατάσταση εδώ δεν πρέπει να υποβαθμιστεί, οι μέσοι ταξιδιώτες δεν πρέπει να ανησυχούν πολύ. Το μεγαλύτερο μέρος της εγκληματικότητας - και κυρίως της δραστηριότητας που σχετίζεται με τα ναρκωτικά και τις συμμορίες - συμβαίνει σε μεμονωμένες περιοχές της πόλης, που οι τουρίστες δεν έχουν λόγο να επισκεφθούν.

Στη Βαλτιμόρη, μπορείτε να επισκεφθείτε τη δημοφιλή περιοχή Inner Harbor χωρίς πολλές ανησυχίες. Η αστυνομία τακτοποιεί τακτικά αυτή την περιοχή και άλλες γειτονιές που συχνάζουν οι τουρίστες, όπως η Μικρή Ιταλία , το Fells Point , το Federal Hill και το Mount Vernon.

Σε γενικές γραμμές, η μεγαλύτερη ενόχληση για τους επισκέπτες σε καλά βυθισμένες περιοχές της πόλης είναι οι μεγάλοι άνθρωποι που ζητούν χρήματα. Οι περισσότεροι θα σας αφήσουν μόνο αφού τους δώσετε κάποια αλλαγή ή δεν κάνετε τίποτα.

Εάν κάποιος σας ακολουθήσει ή σας χτυπήσει, είναι καλύτερο να αγνοήσετε το άτομο και να είστε στο δρόμο σας. Πιθανότατα, θα παραιτηθούν χωρίς αντιπαράθεση.

Συμβουλές και προφυλάξεις ασφαλείας

Αγκαλιάζοντας τα καλά πράγματα

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αγαπήσετε τη Βαλτιμόρη. Αυτή η πόλη έχει υπέροχα εστιατόρια, ποικίλες γειτονιές, μουσεία διασκέδασης, φανταστική τέχνη και φωτεινά μυαλά. Αρκετά από τα έργα της πόλης, συμπεριλαμβανομένου του εσωτερικού λιμανιού, έχουν επαινεθεί ως λαμπερά παραδείγματα ανάπλασης. Και παρά όλα τα προβλήματα της πόλης, υπάρχουν πολλοί ειδικοί που εργάζονται σκληρά για να αλλάξουν την ιστορία της Βαλτιμόρης.