Η Βασίλισσα Isabel: Το κρουαζιερόπλοιο River Uniworld ταξιδεύει στον ποταμό Douro

Η Uniworld Boutique Cruise Cruises ήταν η πρώτη εταιρεία πορθμείων ποταμού της Βόρειας Αμερικής που εισήγαγε πλοία στον ποταμό Douro στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Αυτή η κοιλάδα του ποταμού είναι μια περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και οι αμπελώνες κατά μήκος του ποταμού είναι εντυπωσιακοί.

Στις 22 Μαρτίου 2013 στο Πόρτο, στην Πορτογαλία, η εταιρεία ξεκίνησε ένα νέο πλοίο του ποταμού Douro, τη βασίλισσα Isabel. Αυτό το νέο πλοίο αντικατέστησε το Douro Spririt, το οποίο εγκαινιάστηκε το Uniworld το 2011.

Το αμερικανικό ηθοποιό και μοντέλο ακτίνων Andie MacDowell είναι η θεά. Οι ανέσεις σε αυτό το πλοίο ποταμού Douro μπορεί να είναι ελαφρώς διαφορετικές από αυτές σε ένα από τα μεγαλύτερα πλοία που πλέουν στα ευρωπαϊκά ποτάμια και ανήκουν στην Uniworld.

Η Βασίλισσα Isabel ταξιδεύει με δύο δρομολόγια της Uniworld για το Uniworld στον ποταμό Douro. Η πρώτη είναι μια κρουαζιέρα 11 ημερών από τη Λισαβόνα στο Πόρτο, με λιμάνια του ποταμού στην Ισπανία και την Πορτογαλία. Το δεύτερο δρομολόγιο κρουαζιέρας ποταμού είναι σχεδόν το ίδιο με το πρώτο, αλλά αυτή η κρουαζιέρα είναι 13 ημέρες και περιλαμβάνει δύο μέρες στη Μαδρίτη. Και τα δύο δρομολόγια περιλαμβάνουν ενδιάμεσους σταθμούς σε πολλές τοποθεσίες της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Η Βασίλισσα Isabel ονομάζεται για μια από τις πιο αγαπημένες βασίλισσες της Πορτογαλίας. Η Βασίλισσα Isabel, που έζησε από το 1428-1496 και ήταν η μητέρα της Ισπανίας Ισαβέλλας Ι της Καστίλλης και της Αραγονίας. Εάν το όνομα Ισαβέλα Α ακούγεται γνωστό, πιθανώς επειδή ήταν σύζυγος του βασιλιά Φερδινάνδου της Ισπανίας και υποστήριξε το ταξίδι του Κολόμβου στον νέο κόσμο.

Καμπίνες και σουίτες στην βασίλισσα Isabel Douro ποταμό κρουαζιερόπλοιο

Η Queen Isabel έχει χωρητικότητα 118 ατόμων που διαμένουν σε καμπίνες και σουίτες με θέα στο ποτάμι. Οι καμπίνες στο Upper Deck έχουν πλήρη μπαλκόνια, τα μπαλκόνια στο Main Deck έχουν μπαλκόνια και τα κατώτερα παράθυρα έχουν καμπίνες με πανοραμική θέα.

Όλες οι κρεβατοκάμαρες και οι σουίτες διαθέτουν κρεβάτια ξενοδοχείων, εντοιχισμένες ντουλάπες, στεγνωτήρα μαλλιών, θυρίδα ασφαλείας, ατομικό θερμοστάτη, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, ραδιόφωνο, ξυπνητήρι, φορτιστή και φορητή συσκευή αναπαραγωγής iPhone / iPod και εμφιαλωμένο νερό. Τα μπάνια διαθέτουν λουτρό και προϊόντα σώματος L'Occitane en Provence, βελούδινες πετσέτες, μπουρνούζια βάφλας και παντόφλες.

Το πλοίο έχει δύο σουίτες Upper Deck που έχουν ύψος 323 τετραγωνικά πόδια, 23 αίθουσες κατηγορίας 1 στην άνω γέφυρα που έχουν ύψος 161 τετραγωνικά πόδια και 16 αίθουσες κατηγορίας 2 και 3 στο κατώτερο κατάστρωμα, το οποίο επίσης μετρά 161 τετραγωνικά πόδια.

Κοινές περιοχές στην κρουαζιερόπλοια Queen Isabel Douro

Οι κοινόχρηστοι χώροι στο Queen Isabel περιλαμβάνουν εσωτερικό σαλόνι παρατήρησης με μπαρ πλήρους εξυπηρέτησης, εξωτερικό μπαρ, εστιατόριο με εξωτερική τραπεζαρία, χώρο ηλιοθεραπείας με πισίνα, μπουτίκ και γυμναστήριο και χώρο σπα. Ένα δωρεάν self-serve καφέ και τσάι μπαρ είναι πάντα ανοιχτό, και το πλοίο έχει δωρεάν πρόσβαση στο Internet και WiFi.

Έχω βρεθεί σε τέσσερα άλλα πλοία του Uniworld - το SS Antoinette , τον ποταμό Beatrice , την SS Catherine και τον ποταμό Tosca. Όλα αυτά παρέχουν πολυτελείς, αξέχαστες εμπειρίες κρουαζιέρας ποταμών. Είμαι βέβαιος ότι η βασίλισσα Isabel ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα Uniworld και σίγουρα ταξιδεύει σε ένα γραφικό μέρος του κόσμου.