Επισκεφθείτε την περιοχή του κρασιού Bordeaux της Γαλλίας με τις κρουαζιέρες Viking River

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε όταν κάποιος λέει ότι ταξιδεύει στο Μπορντό ; Είναι κρασί, έτσι δεν είναι; Η περιοχή του κρασιού Bordeaux έχει πάνω από 8.000 γκαράζ που παράγουν κρασί και πάνω από 50 γνωστές ονομασίες όπως Medoc, Pomerol και Sauternes. Πολλές από αυτές τις περιοχές μπορούν να επισκεφθούν στις κρουαζιέρες του Βίκινγκ Ρίβερς 8 ημερών κρουαζιέρα "Châteaux, Rivers, & Wine" στις γκρουπ Garonne, Gironde και Dordogne. Αυτή η κρουαζιέρα ταξιδεύει με ποδήλατο από το Μπορντό και ακόμη και οι ταξιδιώτες που δεν είναι εμπειρογνώμονες του κρασιού ή λάτρεις μπορούν να εκτιμήσουν τις συναρπαστικές πόλεις, τα καταπληκτικά χωριά, την ιστορία και τρεις τοποθεσίες της παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Η διαδρομή 8 ημερών είναι σχεδόν all inclusive, με όλα τα γεύματα και δωρεάν κρασί, μπύρα και αναψυκτικά που προσφέρονται κατά τη διάρκεια του γεύματος. Επιπλέον, η κρουαζιέρα περιλαμβάνει 6 περιηγήσεις με ακουστικά ακουστικά και οδηγό. Το Viking Longship Forseti προσφέρει δωρεάν Wi-Fi και το πλοίο είναι υπέροχο στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Οι δραστηριότητες του σκάφους είναι διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές και περιλαμβάνουν γευσιγνωσίες κρασιών, διαλέξεις, γαλλικά μαθήματα και πληροφορίες για το πώς να συνδυάσετε ένα υπέροχο κρασί με κάθε γεύμα.

Η κρουαζιέρα διαθέτει τρεις νύχτες στο Μπορντό, γραφική κρουαζιέρα στο Gironde και το Garonne Rivers και ελεύθερος χρόνος για να εξερευνήσετε τα λιμάνια. Όλα τα λιμάνια διαθέτουν δωρεάν ακτοπλοϊκές εκδρομές.

Το Viking διαθέτει επίσης πέντε προαιρετικές ακτοπλοϊκές εκδρομές για όσους θέλουν να επικεντρωθούν σε ένα συγκεκριμένο χώρο ενδιαφέροντος. Ορισμένες από αυτές τις εκδρομές προσφέρθηκαν στη σύντομη κρουαζιέρα προεπισκόπησης που έκανα στο Viking Forseti. Όλοι όσοι συμμετείχαν στις προαιρετικές εκδρομές επέστρεψαν με εκπληκτικές αναμνήσεις και πολλές ιστορίες που μοιράστηκαν.

Οι επιβάτες που δεν επιλέγουν τις προαιρετικές εκδρομές έχουν ελεύθερο χρόνο να χαλαρώσουν στο πλοίο του ποταμού ή να εξερευνήσουν την πόλη ή το χωριό όπου το πλοίο είναι αγκυροβολημένο μόνο του.

Οι πέντε προαιρετικές εκδρομές είναι:

Μετά από αυτήν την κρουαζιέρα, εάν δεν έχετε πάρει αρκετό χρόνο στη Γαλλία, μπορείτε να μετακινηθείτε στην ανατολική πλευρά της χώρας και να ταξιδέψετε στους ποταμούς Saône και Rhône στη διαδρομή 8 ημερών " Portraits of Southern France " του Viking.