Κρουαζιέρες ποταμού Douro

Χαρακτηριστικά μιας ποταμού ποταμού Douro

Οι κρουαζιέρες στον ποταμό Douro εκτελούνται συνήθως μεταξύ Μαρτίου και Νοεμβρίου και αρχίζουν με μια πολυήμερη επίσκεψη στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας της Λισαβόνας . Αυτή η υπέροχη πόλη είναι πολύ λοφώδης και κάθεται στον ποταμό Τάγο. Πολλοί συγκρίνουν τη Λισαβόνα με το Σαν Φρανσίσκο, κυρίως λόγω των λόφων και της αναρτημένης γέφυρας που μοιάζουν με τη γέφυρα Golden Gate.

Οι κρουαζιέρες ποταμών από την Λισαβόνα οδηγούν στο Πόρτο στις ακτές της Πορτογαλίας βόρεια της Λισαβόνας, όπου θα επιβιβαστείτε στο κρουαζιερόπλοιο River Douro.

Από το Πόρτο, τα ποτάμια σκάφη φεύγουν προς τα ανατολικά μέχρι τον ποταμό στην Ισπανία, σταματώντας σε ιστορικές τοποθεσίες κατά μήκος του δρόμου. Ένα από τα καλύτερα πράγματα για μια κρουαζιέρα River Douro είναι το παρθένο τοπίο και συναρπαστικές πόλεις, μοναστήρια και κήποι. Φυσικά, οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να μάθουν τα πάντα για το περίφημο ποτό της Πορτογαλίας, το λιμάνι. Πόλεις και χωριά όπως η Coimbra, η Σαλαμάνκα και η Guimarães θα προσθέσουν ιδιαίτερη μνήμη στην κρουαζιέρα River Douro.

Κρουαζιέρες ποταμών Uniworld Boutique στον ποταμό Douro

Το Uniworld Boutique Cruise Cruises ξεκινάει από το 2001 στην Πορτογαλία και την Ισπανική Περιοχή Κληρονομιάς της Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Νούρο της Ισπανίας από το 2001, παρέχοντας όλα τα αγγλόφωνα στελέχη και εκδρομές με πλήρη οδηγό σε αυτό το θεαματικό μέρος του κόσμου. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, η ζήτηση για κρουαζιέρες στο ποταμό Douro έχει αυξηθεί και η πορεία της Uniworld για την Πορτογαλία, την Ισπανία και το ποταμό Douro για το ποτάμι δέκα νύχτων έχει καταστεί ένα από τα καλύτερα προγράμματα πώλησης.

Την άνοιξη του 2013, η Uniworld εισήγαγε ένα νεόκτιστο πλοίο στον ποταμό Douro - τη βασίλισσα Isabel . Αυτό το νέο πλοίο αντικατέστησε το Douro Spirit, το οποίο ξεκίνησε μόλις το 2011.

Η βασίλισσα Isabel της Uniworld είναι ελαφρώς μικρότερη από το Douro Spirit. Το πλοίο φέρει 118 επιβάτες και επιτρέπει στο Uniworld να προσφέρει 18 junior σουίτες σε 215 τετραγωνικά πόδια και 2 μεγαλύτερες σουίτες στα 323 τετραγωνικά πόδια.

Αυτά τα μεγαλύτερα καταλύματα βρίσκονται στην κορυφή του καταστρώματος και έχουν πλήρη μπαλκόνια. Το ύφος του ποταμού Queen Isabel είναι το ίδιο κλασικό στυλ και κομψότητα του παλιού κόσμου παρόμοιο με τα άλλα πλοία της Uniworld στην Ευρώπη.

Το Uniworld ονόμασε το πλοίο βασίλισσα Isabel μετά από μια από τις πιο αγαπημένες βασίλισσες της Πορτογαλίας.

Viking ποταμού κρουαζιέρες στον ποταμό Douro

Οι κρουαζιέρες Viking River ταξιδεύουν στον ποταμό Douro με περιηγήσεις κρουαζιέρας 10 ημερών, αρχίζοντας από δύο ημέρες στη Λισαβόνα, ακολουθούμενες από επτά νύχτες για τους φιλοξενούμενους Viking Hemming ή Viking Torgil , οι οποίοι ξεκίνησαν το 2014. Οι επισκέπτες που θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο στην περιοχή μπορεί να προσθέσει επέκταση 2 νύχτες στη Braga, την Πορτογαλία και το Santiago de Compostela της Ισπανίας.

AMAWaterways Κρουαζιέρες ποταμού Douro

Το AmaWaterways προσχώρησε στο Uniworld και το Viking στον ποταμό Douro το 2013. Αυτή η γραμμή κρουαζιέρας ποταμού έχει δύο δρομολόγια ποταμού κρουαζιέρας. Το πρώτο είναι μια εκδρομή για κρουαζιέρες 12 ημερών, που ονομάζεται "Enticing Douro" και είναι παρόμοια με αυτή των άλλων ποτάμιων κρουαζιερόπλοιων, ξεκινώντας από τη Λισαβόνα και τελειώνοντας με μια κρουαζιέρα 7 ημερών στο Douro στην AmaVida με 108 επιβάτες.

Το δεύτερο δρομολόγιο AmaWaterways, το 15ωρο "Port Wine & Flamenco" είναι ταυτόσημο με το πρώτο, αλλά προσθέτει τρεις μέρες στη Μαδρίτη .

CroisiEurope στον ποταμό Douro

Η CroisiEurope δρομολογεί ευρωπαϊκούς ποταμούς από το 1976 και διαθέτει κρουαζιέρες αγγλικής γλώσσας 6- και 8 ημερών Douro River που εκτελούν πτήσεις με ποδήλατο από το Πόρτο.

Ορισμένα δρομολόγια διαθέτουν την κοιλάδα Douro της Πορτογαλίας. άλλοι πηγαίνουν στη Σαλαμάνκα της Ισπανίας και επιστρέφουν. Αυτές είναι μια καλή επιλογή για όσους έχουν ήδη περάσει το χρόνο στη Λισαβόνα ή προτιμούν να εξερευνήσουν την περιοχή από τη Λισαβόνα στο Πόρτο μόνοι τους.

Η CroisiEurope διαθέτει τρία πλοία που ταξιδεύουν στον ποταμό Douro - MS Fernao de Magalhaes, MS Infante don Henrique και MS Vasco de Gama.

Scenic Κρουαζιέρες στον ποταμό Douro

Αυστραλιανή γραμμή κρουαζιέρας ποταμών Scenic Cruises έχει τρεις διαφορετικές διαδρομές ποταμού Douro, που κυμαίνονται σε μήκος από 8 έως 14 ημέρες. Τα δρομολόγια των 8 και 11 ημερών ταξιδεύουν με ταξίδι από το Πόρτο, ενώ η διαδρομή 14 ημερών περιλαμβάνει τρεις ημέρες στη Λισαβώνα πριν από μια κρουαζιέρα 10 ημερών.

Εκτός από τα τρία βασικά δρομολόγια κρουαζιέρας του ποταμού Douro, οι ταξιδιώτες που αναζητούν ένα μακρύτερο δρομολόγιο μπορούν να συνδυάσουν τη κρουαζιέρα τους στο Douro River με μια κρουαζιέρα στη Γαλλία είτε στην περιοχή Μπορντό είτε στον ποταμό Σηκουάνα.

Εναλλακτικά, το Scenic προσφέρει πρόσθετα προ- ή μετα-κρουαζιέρας στο Παρίσι, τη Λισαβόνα και τη Μαδρίτη.

Κρουαζιέρες Emerald Waterways στον ποταμό Douro

Το Emerald Waterways είναι μια αδελφική γραμμή ποταμού κρουαζιερόπλοιων για τις κρουαζιέρες Scenic και ξεκίνησε ένα νέο πλοίο, το Emerald Radiance στο Douro το 2017. Αυτή η γραμμή κρουαζιέρας έχει επίσης τέσσερις διαδρομές κρουαζιερόπλοιων: "Τα μυστικά του Douro", ένα γύρο γύρου κρουαζιέρας 8 ημερών -κλιν από το Πόρτο. "Τα μυστικά της Douro & Λισαβόνας, ένα ταξίδι 8 ημερών από το Πόρτο και 3 διανυκτερεύσεις στη Λισαβόνα σε ένα ξενοδοχείο" και "Τα μυστικά της Douro & Μαδρίτης", ένα ταξίδι 8 ημερών από το Πόρτο και 3 διανυκτερεύσεις Μαδρίτη σε ξενοδοχείο. και "Τα μυστικά της οδού Douro & Λισαβόνας προς Μαδρίτη, οκτώ ημερήσιες εκδρομές με κρουαζιέρα από το Πόρτο, 3 νύχτες στη Λισαβόνα και 3 διανυκτερεύσεις στη Μαδρίτη.

Οι κρουαζιέρες του Emerald Douro River μπορούν επίσης να συνδυαστούν με τις κρουαζιέρες του ποταμού Emerald στη νότια Γαλλία, γεγονός που κάνει μια πραγματικά αξέχαστη παρατεταμένη περιοδεία στην κρουαζιέρα.