Εξαιρετική κατοικία στον Άγιο Μάρκο

Αν το πλούσιο, γευστικό, χυμώδες τυρί ακούγεται σαν το πράγμα σας, τότε πρέπει να φτάσετε στο Sublime Ale House στο San Marcos της Καλιφόρνιας το συντομότερο δυνατό. Το Sublime Ale House βρίσκεται στην παλιά Καλιφόρνια Row Restaurant από τη λεωφόρο San Marcos και γίνεται γρήγορα ένα από τα πιο περιζήτητα εστιατόρια της ανάπτυξης.

Το Sublime Ale House βρίσκεται στη λεωφόρο 1020 West San Marcos και μπορείτε να φτάσετε στο εστιατόριο μέσω τηλεφώνου στο 760-510-9220.

Περιμένετε να περιμένετε ένα τραπέζι τις νύχτες του Σαββατοκύριακου, αλλά χάρη σε μια υπηρεσία γραπτών μηνυμάτων, δεν χρειάζεται να περιμένετε στο λόμπι του Sublime. θα λάβετε ένα κείμενο μόλις το τραπέζι σας είναι έτοιμο. Το Sublime διαθέτει επίσης ένα αδελφικό εστιατόριο που ονομάζεται Sublime Tavern που βρίσκεται στο Del Mar.

Εξαιρετική κατοικία στον Άγιο Μάρκο

Πληκτρολογήστε το Sublime Ale House και βρίσκεστε σε ένα ευρύχωρο συγκρότημα με αστική σοφίτα διακόσμηση. Οι εκτεθειμένες δοκοί στην οροφή, τα τούβλα και τα λαμπερά ξύλινα τραπέζια δημιουργούν ένα μοντέρνο, χαλαρό περιβάλλον ενώ η διάταξη εξακολουθεί να καταφέρνει να είναι φιλική προς την οικογένεια και ιδανική για ομάδες ενηλίκων.

Το τετράγωνο μπαρ, το οποίο σερβίρει μια μεγάλη λίστα με μπίρες βιοτεχνίας και μια επιλογή κρασιού, βρίσκεται στο κέντρο του χώρου με τραπέζια πικνίκ μπαρ στα αριστερά του. Αυτό είναι ανοιχτό καθιστικό, ενώ τα υπόλοιπα τραπέζια γύρω από το μπαρ και το εστιατόριο είναι για καθιστική τραπεζαρία από τον οικοδεσπότη ή την οικοδέσποινα.

Η απαίτηση για τη φήμη του ανώτερου Ale House είναι το μενού μακαρόνια και τυριά.

Είναι φτιαγμένο με τυρί μπεσαμέλ και φρυγανισμένο με ψίχουλα ψωμιού παρμεζάνας, το οποίο όταν ψήνεται στην τελειότητα στον φούρνο του Sublime, δίνει στο πάνω στρώμα ένα τραγανό άκρο. Κάτω από το κορυφαίο αυτό κρούστα είναι οι τοίχοι των μακαρόνια του αγκώνα, το παραχαραγμένο τυρί και η επιλογή άλλων συστατικών.

Αν και μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας μακαρόνια και το τυρί, επιλέγοντας από την εκτεταμένη λίστα του Sublime, υπάρχουν δημιουργίες υπογραφών που ακούγονται τόσο καλά, πιθανότατα θα καταλήξετε να δοκιμάσετε μία από τις δημιουργίες του εστιατορίου - τελικά γνωρίζουν τι είναι όταν πρόκειται για μακαρόνια και τυρί.

Δοκιμάστε το Infatuation, το οποίο αναμιγνύεται με το τρούφα και τα άγρια ​​μανιτάρια (ειδικά με αυτό που προσφέρεται με ζαμπόν και ντομάτες) ή το Ecstasy, το οποίο συνοδεύεται από gorgonzola béchamel, μπέικον, μανιτάρια, κόκκινη πιπεριά, σκόρδο και θυμάρι. Οι ομώνυμες μακαρόνια και το τυρί, το Sublime, είναι επίσης ένα τεράστιο χτύπημα με ψημένο κοτόπουλο, μανιτάρια, καπνιστό μπέικον Applewood και έλαιο τρούφας.

Το Sublime Ale House διαθέτει επίσης ένα μενού με τυρί στη σχάρα, το οποίο περιλαμβάνει σπιτικό ψωμί, ποικιλία τυριών και τραγανό κρούστα παρμεζάνα. Μπορείτε να διαλέξετε τα βασικά τυριά στη σχάρα, τα οποία παρασκευάζονται με τσένταρ, gruyere, jack Monterey και gouda, ή μπορείτε να επιλέξετε να προσθέσετε πιο περιπετειώδεις γαρνιτούρες, κεφτεδάκια, ψαρόψαρα, ψιλοκομμένο σκόρδο, προσκήτου ή διάφορα άλλα συστατικά.

Το Sublime διαθέτει επίσης πίτσα και μπιφτέκια. Τα κομμάτια του μπιφτέκι κατασκευάζονται από τρία διαφορετικά τεμάχια κρέατος τα οποία είναι όλα φρέσκα μέσα στο σπίτι. Ακριβώς όπως τα μακαρόνια και το τυρί και το τυρί στη σχάρα, υπάρχουν ποικίλες γαρνιτούρες που μπορείτε να επιλέξετε για το μπιφτέκι σας, από παξιμάδια όπως το μπέικον και το αβοκάντο σε πιο τολμηρές γαρνιτούρες όπως σπανάκι ή αυγά. Οι πίτσες παρασκευάζονται με ζύμη που δημιουργείται στο σπίτι. Οι πιτσαρίες υπογραφής περιλαμβάνουν δημιουργικές πίτες όπως το Get Figgy Wit It, το οποίο περιέχει σύκα, προσκήτου, βαλσάμικο βερνίκι, ρόκα, παρμεζάνα, ελαιόλαδο και σκόρδο.

Οι λάτρεις του κρέατος θα απολαύσουν την πίτσα ευγνωμοσύνης, η οποία συνοδεύεται από σπιτικές κεφτεδάκια, βιοτεχνικό λουκάνικο και πεπερόνι.