Καταστήματα Κοσμημάτων Halada στην Πράγα

Κοσμήματα εξαιρετικής ποιότητας στο Halada:

Κατά την αγορά για κοσμήματα στην Πράγα, θα εκπλαγείτε από τα γρανάδα και τα καταστήματα κοσμημάτων κεχριμπάρι που ευθυγραμμίζουν τους δρόμους των κύριων τουριστικών συνοικιών. Αν βρίσκεστε στην αγορά για ένα μοναδικό και υψηλής ποιότητας σουβενίρ από την Πράγα, το Halada μπορεί να είναι μια καλύτερη επιλογή. Η ποιότητα που προσφέρεται στο Halada είναι αναμφισβήτητη (το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί για τα άλλα καταστήματα) και η εξυπηρέτηση είναι καλύτερη.

Σύγχρονα εσωτερικά σχέδια:

Αρχικά εγκατεστημένος στη Γερμανία, η Halada εδρεύει στην Πράγα. Ενώ φέρει μια ποικιλία από καλές μάρκες κοσμήματος, είναι επίσης γνωστή για τα εσωτερικά σχέδια της, τα οποία είναι σύγχρονα σε στιλ και εκλεπτυσμένα εκτελούνται.

Το Halada είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων, γαμήλια δαχτυλίδια, κοσμήματα για μια ειδική περίσταση, δώρο για κάποιον πίσω στο σπίτι ή ένα δώρο για τον εαυτό σας.

Καταστήματα Halada:

Ακόμα κι αν είστε απλά ψώνια παραθύρων ενώ παίρνετε τα αξιοθέατα της Πράγας, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε άβολα για την είσοδο σε ένα κατάστημα Halada. Επαγγελματίες αλλά όχι αποπνικτικοί, οι συνεργάτες πωλήσεων είναι χρήσιμοι παρά το γεγονός ότι γνωρίζετε ότι "κοιτάτε απλά". "Απλά αναζητούν" μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μια επίσκεψη παρακολούθησης για μια σοβαρή αγορά. Η λάμψη και η λάμψη της Halada είναι δύσκολο να αντισταθεί, ειδικά μέσα στο φυσικό ρομαντισμό που αποπνέει η Πράγα.

Τοποθεσίες Halada στην Πράγα:

Το Halada έχει τρεις τοποθεσίες στην Πράγα.

Κοσμήματα Halada
Vaclavske namesti 28 (πλατεία Wenceslas)
Praha 1
Τηλ.

224 247 416

Κοσμήματα Halada
Na Prikope 16
Praha 1
Τηλ: 224 221 304

Κοσμήματα Lia Halada
Parizska 7
Praha 1
Τηλ .: 222 311 868

Άλλες τοποθεσίες Halada:

Το Halada έχει επίσης τοποθεσίες στο Karlovy Vary, το Brno και το České Budějovice.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κοσμήματα Halada ή τα καταστήματα Halada, μπορείτε να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Halada στο halada.cz