Πώς έλαβε το όνομα του Μπρούκλιν

Το Μπρούκλιν έχει ολλανδούς αποίκους να ευχαριστήσουν για το όνομά του.

Στα μέσα του 1600, το Μπρούκλιν αποτελούταν από έξι ξεχωριστές ολλανδικές πόλεις, καθεμιά από τις ολλανδικές εταιρίες της Δυτικής Ινδίας. Μία από αυτές τις πόλεις, που εγκαταστάθηκε το 1646, ήταν η Breuckelen, το όνομά της από ένα χωριό στις Κάτω Χώρες .

Οι Άγγλοι κέρδισαν τον έλεγχο της περιοχής το 1664, και το όνομα "Breuckelen" τελικά έγινε ευέλικτο, μετατρέποντας το "Μπρούκλιν" που γνωρίζουμε και ζούμε σήμερα.

Το Μπρούκλιν αναφέρεται επίσης ως Bruijkleen, Broucklyn, Brooklyn και πολλά άλλα ορθογραφικά μέσα σε παλιούς χάρτες και αρχεία.

Το βιβλίο Brooklyn By ​​Name: Πώς οι γειτονιές, οι δρόμοι, τα πάρκα, οι γέφυρες και άλλα έχουν τα ονόματά τους από τους Leonard Benardo και Jennifer Weiss, είναι μια μεγάλη πηγή για την ιστορία του Μπρούκλιν και πώς πήρε το όνομα του Μπρούκλιν.

Γειτονιές του Μπρούκλιν

Το Μπρούκλιν φιλοξενεί επίσης πολλές γειτονιές που έχουν όλα μια ιστορία πίσω από το όνομά τους. Από τις παλαιότερες γειτονιές που πήραν το όνομά τους από τους Ολλανδούς άποικους σε νεότερες εκβιομηχανισμένες περιοχές, έγιναν κατοικίες με το όνομα τους σύμφωνα με τις γεωγραφικές τους τοποθεσίες, όπως ο Dumbo , που σημαίνει Down Under the Manhattan Bridge Overpass, ιστορία του Μπρούκλιν τόσο διαφορετική όσο οι γειτονιές.

Μάθετε περισσότερα για το ιστορικό του Μπρούκλιν

Το Μπρούκλιν είναι πλούσιο με ιστορία και φιλοξενεί μια φανταστική ιστορική κοινωνία, οι επισκέπτες μπορούν να περάσουν τις μέρες τους περπατώντας στη γέφυρα του Μπρούκλιν και τρώγοντας μια φέτα από πίτσα του Μπρούκλιν από τις πολλές αίθουσες πίτσα σε ολόκληρο τον δήμο, αλλά αν θέλουν να πάρουν σε βάθος κοιτάξτε την ιστορία του Μπρούκλιν, θα πρέπει να επισκεφτούν την Ιστορική Εταιρεία του Μπρούκλιν, όπου θα μάθουν περισσότερα για τις ιστορίες πίσω από το όνομα του Μπρούκλιν και τις πολλές άλλες γειτονιές σε ολόκληρο τον μοναδικό αυτό δήμο.

Με το Μπρούκλιν όλο και πιο δημοφιλές, το Μπρούκλιν γίνεται επίσης δημοφιλές όνομα για τα παιδιά.

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein