Μια αναθεώρηση της πλατείας Hyatt Times, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη

Ένα υπέροχο επιχειρηματικό ξενοδοχείο δίπλα στην Times Square.

Η Νέα Υόρκη προσφέρει εκατοντάδες επιλογές ξενοδοχείων για επαγγελματίες ταξιδιώτες, από πολυτελή boutique ξενοδοχεία υψηλών τιμών έως ξενοδοχεία με μεγαλοπρέπεια. Όπως για να επισκεφθείτε σχεδόν οποιαδήποτε πόλη για επαγγελματικούς λόγους, είναι σημαντικό για επαγγελματίες ταξιδιώτες να μείνουν σε ένα βολικό μέρος, είτε στο κέντρο της πόλης είτε κοντά στο σημείο όπου συναντώνται ή θα κάνουν επιχειρήσεις.

Με την κεντρική του θέση, τις πολλαπλές υπηρεσίες και τις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις, το Hyatt Times Square, Νέα Υόρκη είναι μια εξαιρετική επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες που κατευθύνονται προς τη Νέα Υόρκη.

Το Hyatt Times Square απέχει λίγα μόνο βήματα από την πλατεία Times Square (αλλά εξακολουθεί να είναι ήσυχη και άνετη στο εσωτερικό), διαθέτει μοντέρνα δωμάτια με παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, καλές βεράντες, εστιατόριο και lounge στον τελευταίο όροφο. Το Hyatt Times Square είναι μια εξαιρετική επιλογή για ταξιδιώτες επαγγελματίες που θέλουν να ζήσουν μια αναβαθμισμένη αλλά οικονομικά προσιτή επιλογή διαμονής που είναι βολική για το κέντρο της πόλης.

Επισκόπηση ξενοδοχείου

Το Hyatt Times Square είναι ένα ολοκαίνουργιο (από το 2014) ξενοδοχείο μεσαίου μεγέθους στην καρδιά της Νέας Υόρκης, κοντά στην Times Square . Το ξενοδοχείο διαθέτει 487 δωμάτια, απλωμένα σε 54 ορόφους, καθώς και μια σειρά από σουίτες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται λίγα βήματα μακριά από την καρδιά της Times Square, αλλά βρίσκεται σε έναν λογικά ήσυχο δρόμο, έτσι ώστε να μπορείτε σίγουρα να κάνετε ένα διάλειμμα από τον έξω κόσμο. Μια σειρά από άνετες ιρλανδικές παμπ και άλλα εστιατόρια βρίσκονται ακριβώς στο δρόμο.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στην Hyatt Times Square, στη Νέα Υόρκη, βρήκα το δωμάτιο πολύ άνετο και ήσυχο.

Οι ανελκυστήρες λειτουργούσαν καλά και γρήγορα, υπήρχε ελάχιστος ή καθόλου θόρυβος από το διάδρομο, τα κοντινά δωμάτια ή έξω. Τα δωμάτια έχουν λογικό μέγεθος (για τη Νέα Υόρκη), ξεκινώντας από 325 τετραγωνικά πόδια.

Το ξενοδοχείο διαθέτει μια σειρά από ωραία χαρακτηριστικά σχεδιασμού, από μικροσκοπικά φώτα πάνω από την πόρτα του κάθε δωματίου (καθιστώντας εύκολη την εύρεση και χρήση του κλειδιού σας) σε σκεπαστά ντους, μπάνια με άφθονο χώρο, σε λογικό αριθμό αποθηκευτικών χώρων, και στοιχεία ευκολίας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει επίσης μπαρ και σαλόνι στον τελευταίο όροφο, με ευρύχωρα παράθυρα και θέα στην Times Square. Στο λόμπι διατίθενται υπηρεσίες θυρωρείου, καθώς και επιχειρηματικό κέντρο με υπολογιστές και εκτυπωτή. Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, καθώς και ένα σπα 4.200 τετραγωνικών ποδιών, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, μασάζ και υπηρεσιών.

Λεπτομέρειες δωματίου

Το δωμάτιό μου χαρακτηρίστηκε από ένα πολύ άνετο βασιλικό κρεβάτι και από μια ωραία πλάγια όψη του Times Square μέσω των παραθύρων από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Τα κουρτίνες παραθύρων μπλοκάρουν το φως καλά, ενώ το σύστημα AC έκανε τη δουλειά του σωστά. Πιο αναβαθμισμένο και μοντέρνο από τα πολλά παραδοσιακά επαγγελματικά ξενοδοχεία, το Hyatt Times Square έχει σίγουρα τη δική του αισθηματική αισθητική. Τα δωμάτια διαθέτουν έργα τέχνης εμπνευσμένα από την πόλη της Νέας Υόρκης, αστικά πολυτελή έπιπλα (με μερικές προσεγμένες πινελιές, όπως ένα βολικό άγκιστρο, και ένα μικρό πάγκο) και ηλεκτρονικά ελεγχόμενα φώτα.

Το γραφείο του δωματίου είχε αρκετές συνδέσεις ρεύματος και ένα βολικό διανομέα για τη σύνδεση των ψηφιακών συσκευών στην τηλεόραση. Ενώ το γραφείο ήταν ωραίο, η καρέκλα γραφείου δεν ήταν - αντί για μια εργονομικά σωστή καρέκλα που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε για ώρες, το δωμάτιο είχε μια μοντέρνα, αλλά ολισθηρή καμπύλη καρέκλα που θα δυσκολευόταν στην εργασία για μεγάλες χρονικές περιόδους .

Οι ανέσεις περιλαμβάνουν: μπουρνούζια, ντουζιέρες, στεγνωτήρα μαλλιών, σίδερα και σιδερώστρες, ψυγεία, καφετιέρες, τηλεοράσεις μεγάλου μεγέθους, ανοιγόμενα παράθυρα, χρηματοκιβώτια και πολλά άλλα.

Εκτός από τη σειρά των standard δωμάτια, το Hyatt Times Square περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από εξειδικευμένες σουίτες διαθέσιμες με επιπλέον χρέωση.

Ενώ τα μπάνια του Hyatt δεν είναι υπερβολικά μεγάλα, θα τα θεωρούσα ευρύχωρα σύμφωνα με τα πρότυπα της Νέας Υόρκης, όπου συνήθως είναι σφηνωμένα στο κάτοπτρο με ελάχιστη προσοχή για τον χρήστη. Αντίθετα, τα μπάνια του Hyatt ήταν καλά σχεδιασμένα, άνετα, μοντέρνα και πρακτικά, με αρκετό χώρο ώστε να μην αισθάνομαι κλειστοφοβική.

Προοπτική επιχειρηματικού ταξιδιώτη

Το Hyatt Times Square διαθέτει εστιατόριο που είναι ανοιχτό για πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. Το T45 Midtown Diner παρέχει "τροφή άνεση με μια σύγχρονη συστροφή". Ενώ το πρωί είχα πρωινό εκεί βρήκα την υπηρεσία κάπως αργή, το φαγητό ήταν καλό και είναι ιδιαίτερα βολικό για επαγγελματίες ταξιδιώτες που θέλουν να πάρουν πρωινό, μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο χωρίς κατεύθυνση έξω.

Επιπλέον, οι ταξιδιώτες μπορούν να παραγγείλουν έτοιμα φαγητά ή σνακ για παραλαβή ή παράδοση στο δωμάτιό τους.

Το Hyatt Times Square διαθέτει επίσης ένα σαλόνι στον τελευταίο όροφο που προσφέρει εξαιρετική θέα στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης. Το σαλόνι είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να γλιστρήσει μακριά από την απασχολησιμότητα της Times Square για ένα χαλαρωτικό ποτό ή σνακ κοντά στα τζάκια του σαλόνι ή την εξωτερική βεράντα.

Όπως κάθε αξιοπρεπές ταξιδιωτικό ξενοδοχείο, το Hyatt Times Square διαθέτει επίσης ένα γυμναστήριο, το οποίο έχει καλές διαστάσεις και έχει ωραία παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή για θέα στη Νέα Υόρκη .

Σε αντίθεση με πολλά άλλα παρόμοια ξενοδοχεία, το Hyatt Times Square διαθέτει ένα σπα με 4,200 τετραγωνικά πόδια. Ο χώρος σπα προσφέρει μια εκπληκτικά χαλαρωτική ατμόσφαιρα για κάτι στην καρδιά της Νέας Υόρκης. Παρέχει μια σειρά από υπηρεσίες, από μασάζ μέχρι μανικιούρ και πεντικιούρ και πολλά άλλα.

Το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσία στάθμευσης με παρκαδόρο έναντι αμοιβής (αλλά οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να αυτο-πάρκο με δική τους στα κοντινά γκαράζ στάθμευσης).

Δωμάτια συναντήσεων

Αν και δεν είναι ένα τεράστιο, mega-συνεδριακό ξενοδοχείο, το Hyatt Times Square διαθέτει αίθουσες συσκέψεων και εγκαταστάσεις και προσφέρει στους ταξιδιώτες επαγγελματίες μια μοναδική τοποθεσία για μικρές έως μεσαίου μεγέθους επιχειρηματικές εκδηλώσεις. Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρους συνεδριάσεων και εκδηλώσεων συνολικής επιφάνειας 8,000 τετραγωνικών μέτρων, συμπεριλαμβανομένης μιας αίθουσας γυμναστικής αξίας 2.000 τετραγωνικών ποδιών και βεράντα 1.400 τετραγωνικών ποδών για υπαίθριες εκδηλώσεις. Μέρος του ενδιαφέροντος για τη συνάντηση σε αυτό το ξενοδοχείο δεν θα ήταν μόνο η μοντέρνα, πολυτελή επίπλωση των αίθουσων συσκέψεων, αλλά η κεντρική τοποθεσία του ξενοδοχείου, κοντά στην πρωτεύουσα του θεάτρου του κόσμου. Επιπλέον, το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει οπτικοακουστικό εξοπλισμό και υπηρεσίες.

Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά έξι αίθουσες συσκέψεων, η μεγαλύτερη από τις οποίες είναι η αίθουσα χορού των 2.000 τετραγωνικών ποδιών. Εκτός από τη βεράντα των 1.400 τετραγωνικών ποδών στο χώρο του συνεδρίου του δεύτερου ορόφου, υπάρχει επίσης βεράντα 1.000 τετραγωνικών ποδιών στον 54ο όροφο, δίπλα στο μπαρ του τελευταίου ορόφου του ξενοδοχείου.

Πληροφορίες ξενοδοχείου

Hyatt Times Square Νέα Υόρκη
135 Δυτική 45η οδός
Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ, 10036,

Τηλέφωνο: (646) 364-1234

Ιστοσελίδα: Hyatt Times Square NYC