Πού να βρείτε φτηνά δωμάτια στα ξενοδοχεία του Παρισιού

Πού πρέπει να αρχίσετε να ψάχνετε για φτηνά δωμάτια στα ξενοδοχεία του Παρισιού ;

Δεν υπάρχει ενιαία τέλεια στρατηγική, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε παράγοντες που δεν υπάρχουν σε κοντινές ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Λονδίνο. Οι οικονομικοί ταξιδιώτες που ταξιδεύουν από το Λονδίνο στο Παρίσι θα βρουν διαφορετικές στρατηγικές στέγασης στις δύο πόλεις.

Στο Λονδίνο, πολλοί μένουν στο κρεβάτι και στο πρωινό, όπου ένα απλό δωμάτιο έρχεται με ένα τεράστιο πρωινό.

Στο Παρίσι, το τεράστιο πρωινό θα κοστίσει μια μικρή περιουσία.

Η στρατηγική στο Παρίσι περιλαμβάνει την εξεύρεση του δικού σας πρωινού σε ένα αρτοποιείο και την αναζήτηση σε μια μεγάλη γκάμα δωματίων δωματίων δύο και τριών αστέρων, που παρέχουν άνεση και άνεση χωρίς περιθώρια ή υψηλό κόστος. Μερικοί θα σας προσφέρουν πρωινό, αλλά η τιμή είναι απίθανο να σας κάνει ευτυχισμένους. Αποχωρήστε από αυτή τη συμφωνία και απλά νοικιάστε το δωμάτιο.

Ευτυχώς για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με τον προϋπολογισμό, υπάρχουν προσιτά οικονομικά προσιτά οικονομικά ξενοδοχεία στα ξενοδοχεία του Παρισιού. Αναζητήστε ένα μέρος που είναι καλά συνδεδεμένο με το μετρό και άλλες επιλογές μαζικής μεταφοράς. Ορισμένα σημεία θα βρίσκονται ακόμη σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από σημαντικά αξιοθέατα. Μπορείτε να πληρώσετε λίγο περισσότερο για αυτά τα δωμάτια, αλλά η αξία που θα προσθέσουν και ο χρόνος που θα αποθηκευτεί θα δικαιολογήσουν τη διαφορά.

Θα πρέπει επίσης να εξετάσετε κάποιες άλλες επιλογές για την κράτηση ξενοδοχείων του Παρισιού, αν δεν μπορείτε να βρείτε ένα καλό, μέτρια τιμή δωμάτιο που ταιριάζει στο δρομολόγιό σας.

Είστε πρόθυμοι να θυσιάσετε τις γοητευτικές, ρομαντικές τοποθεσίες για ένα οικονομικό, καθαρό και ασφαλές μέρος για να κοιμηθείτε;

Αν ναι, η Priceline μπορεί να είναι μια καλή επιλογή στο Παρίσι. Καθώς προσπαθείτε να "ονομάσετε τη δική σας τιμή", θα βρείτε ξενοδοχεία επαγγελματικής ποιότητας, και μερικά μπορεί να απέχουν αρκετά από τα κύρια αξιοθέατα. Οι καλύτερες προσφορές γης ιδιότητες που είναι κοντά σε ένα σταθμό του μετρό. Δυστυχώς, δεν υπάρχει κανένας τρόπος να διαβεβαιώσετε τον εαυτό σας για μια τέτοια τοποθεσία, ενώ προσφέρετε τυφλά για ένα μη επιστρέψιμο δωμάτιο.

Ένα μέρος για αναζήτηση οικονομικών δωματίων από μικρά ξενοδοχεία σε ξενώνες είναι το Travellerspoint.com, το οποίο προσφέρει μια ποικιλία επιλογών που μπορούν να αναζητηθούν από την περιοχή Παρίσι.

Εάν έχετε μεγαλύτερο πάρτι και θα μείνετε περισσότερο από μια νύχτα ή δύο, σκεφτείτε να νοικιάσετε ένα διαμέρισμα. Η ενοικίαση διαμερισμάτων μπορεί να είναι μια πολύ καλή ιδέα, διότι τα ευρωπαϊκά δωμάτια του ξενοδοχείου τείνουν να είναι μικρά. Αν ταξιδεύετε με περισσότερα από δύο άτομα, οι πιθανότητες είναι καλές, θα χρειαστεί να χύσετε πολλά δωμάτια. Σε ορισμένα σημεία, οι κωδικοί πυρκαγιάς το απαιτούν.

Μια πρόσφατη έρευνα στο Paristay.com έδειξε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα για μόλις 700 € / εβδομάδα ($ 788 USD). Η ενοικίαση δύο δωματίων στο Παρίσι για μια εβδομάδα σε αυτή την τιμή θα αποτελούσε μια μεγάλη πρόκληση για τον προϋπολογισμό.

Ένα βασικό πλεονέκτημα της ενοικίασης ενός διαμερίσματος: γίνετε προσωρινός κάτοικος μιας γειτονιάς. Θα δείτε την καθημερινή ζωή από πρώτο χέρι. Εάν μιλάτε γαλλικά, ίσως χρειαστείτε και μερικές βραχυπρόθεσμες φιλίες με ανθρώπους που θα σας δώσουν εμπιστευτικές συμβουλές για ξενοδοχεία, αξιοθέατα και άλλα ζητήματα.

Μια τελική στρατηγική για την εκτίμησή σας: αν φύγετε από το Παρίσι για να περιηγηθείτε σε άλλες περιοχές με σιδηρόδρομο, θεωρήστε μια διανυκτέρευση στο τρένο . Υπάρχουν αρκετές διαδρομές που προέρχονται εδώ και προσφέρουν ολονύκτια εξυπηρέτηση.

Αυτό θα σας δώσει μια ολόκληρη μέρα και μέρος μιας βραδιάς στην πόλη και θα κοιμηθείτε σε χαμηλότερη τιμή από ό, τι πολλά ξενοδοχεία του Παρισιού θα χρεώνουν. Δεν θα είναι η πιο ξεκούραστη νύχτα, αλλά θα απαλύνει τον πονηρό προϋπολογισμό σας.