Ο Πύργος του Ντέβον

Πληροφορίες για το κέντρο της πόλης της Νέας Υόρκης του Ουάσιγκτον

Τον Μάρτιο του 2008, οι υπάλληλοι της Devon Energy Corp. ανακάλεσαν το ενδιαφέρον και τη φαντασία των κατοίκων της Οκλαχόμα με την ανακοινωθείσα κατασκευή ενός νέου Tower Devon, ποιο θα ήταν το ψηλότερο κτίριο του μετρό. Αλλά όταν τα επίσημα σχέδια του Devon Energy Center αποκαλύφθηκαν τελικά στις 20 Αυγούστου 2008, η απάντηση ήταν απόλυτο δέος.

Αντί να κτυπήσει λίγο πάνω από τον υπόλοιπο ορίζοντα της Οκλαχόμα, ο γυάλινος Πύργος του Devon είναι ένα αξιοθέατο που βλέπει, ανεβαίνοντας πολύ πάνω από το υπόλοιπο μετρό και φτάνοντας στον ουρανό σε μια αναπαράσταση της τεράστιας αναγέννησης της πόλης μας.

Εδώ είναι όλες οι πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για τον Πύργο του Devon, την κατασκευή του και πολλά άλλα.

Devon Tower Πραγματικά γεγονότα:

Σχεδιαστές: Pickard Chilton Architects Inc.
Εργολάβοι: Κοινή επιχείρηση μεταξύ Flintco και κατασκευής Holder με έδρα την Ατλάντα
Τοποθεσία: Βόρεια πλευρά της οδού Sheridan στο Hudson, απέναντι από τους κήπους Myriad
Μέγεθος: 844 πόδια, 52 ορόφους, 1,8 εκατομμύρια τετραγωνικά πόδια
Εκτιμώμενο κόστος: 750 εκατομμύρια δολάρια
Έναρξη κατασκευής: 1 Οκτωβρίου 2009
Ημερομηνία ολοκλήρωσης: Οκτώβριος 2012

Συχνές Ερωτήσεις:

Πώς συγκρίνεται το μέγεθός του με άλλα κτίρια στην Oklahoma City και αλλού; :
Ειλικρινά, η δομή των 844 ποδιών επικαλύπτει τα υπόλοιπα κτίρια του κέντρου από ορισμένες οπτικές γωνίες. Cotter Ranch Πύργος, προηγουμένως ψηλότερος μας, έχει 36 ορόφους και κάθεται δεξιά σε 500 πόδια. Ο Πρώτος Εθνικός Πύργος, που χτίστηκε το 1931, είναι 446 πόδια ψηλός.

Επιπλέον, ο Πύργος του Ντέβον κατέχει τον τίτλο ως το ψηλότερο στην πολιτεία, με τον Πύργο BOK του Ποταμού 667 του Τάλσα, και κατατάσσεται με τους ψηλότερους ουρανοξύστες δυτικά του Μισισιπή, λίγο πιο μακριά από τα δύο ψηλότερα σημεία του Ντάλλας, το Bank of America Plaza και το Renaissance Tower .

Σε εθνικό επίπεδο, κατατάσσεται στην κορυφή των 50.

Πως μοιάζει? :
Ο γυάλινος πύργος τριών όψεων παρουσιάζει στο επάνω μέρος σχήματος διαμαντιού, γυάλινη ροτόντα 100 'από 100' ακριβώς δίπλα του και έξι ιστορικό "βάθρο" που εκτείνεται δυτικά στο Hudson. Το "βάθρο" έχει αμφιθέατρα, αίθουσες διδασκαλίας και γραφεία. Αντανακλαστικές πισίνες κάθονται στη βάση του πύργου και ένας διαφανής τοίχος επιτρέπει σε όσους περνούν δίπλα να δουν στο λόμπι του πύργου.

Εδώ είναι μερικές από τις πρώτες απεικονίσεις που παρέχονται από την Devon Energy Corp. και τους σχεδιαστές Pickard Chilton Architects Inc., έτσι ώστε να δούμε πώς τα σχέδια συγκρίνουν το τελικό αποτέλεσμα:

Τι χρησιμοποιείται ;:
Κάθε όροφος έχει 25.000 έως 28.000 τετραγωνικά πόδια, συγκεντρώνοντας συνολικά έως 3.000 υπαλλήλους της Devon Energy Corp., συμβούλους και εργολάβους. Οι σχεδιαστές υπογράμμισαν, ωστόσο, ότι ήθελαν το επίπεδο εδάφους της κατασκευής να είναι η "καρδιά του κέντρου της πόλης", ένα μέρος για να συγκεντρώσει το κοινό σε εστιατόρια και καταστήματα. Για παράδειγμα, το Nebu είναι το απλό γήπεδο φαγητού και τραπεζαρία στην πτέρυγα του κήπου. Περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα επιλογών, όπως σάντουιτς, πίτσα, σούσι, σαλάτα και γκουρμέ Ιταλούς καφέδες, και είναι ανοιχτό στο κοινό, όχι μόνο στους υπαλλήλους της Devon.

Τι γίνεται με το εστιατόριο του τελευταίου ορόφου ;:
Το πλήρες εστιατόριο "Vast" καταλαμβάνει τους δύο πρώτους ορόφους του πύργου, με καθίσματα για 135 καθώς και ιδιωτικά δωμάτια, και προσφέρει, προφανώς, κάποια απίστευτη θέα. Ένα από τα εστιατόρια πρέπει να επισκεφθείτε το μετρό , άνοιξε τον Οκτώβριο του 2012. Για κρατήσεις, καλέστε (405) 702-7262.

Τι είδους φαγητό εξυπηρετεί το Vast και πόσο κοστίζει;

:
Μια λεπτή τραπεζαρία από τον σεφ Andrew Black, το μενού περιλαμβάνει αμερικάνικο ναύλο, όπως μπριζόλες και θαλασσινά, ενώ ενώ κάποιος θα μπορούσε να υποθέσει ότι οι τιμές θα έκλειναν πολύ μακριά από άλλα εστιατόρια του μετρό, οι υπάλληλοι λένε ότι δεν συμβαίνει αυτό. Σε άρθρο OKCBiz πριν από το άνοιγμα του εστιατορίου, ο επικεφαλής της επιχείρησης τροφίμων και ποτών John Williams αναφέρει ότι "δεν πρόκειται να υπερβούμε την αγορά μόνο επειδή βρισκόμαστε στην κορυφή του κτιρίου".