Απολαύστε το The Outdoors στο Memphis 'Shelby Farms Park

Το Shelby Farms Park είναι ένα αστικό πάρκο 4.500 στρεμμάτων στο Μέμφις του Τενεσί. Έχει αρκετές λίμνες, πλακόστρωτα και άστρωτα μονοπάτια, ανοιχτές και δασωμένες περιοχές, πάρκο σκύλων, παιδικές χαρές, επισκέπτες και κέντρα εκδηλώσεων, εστιατόριο και πολλές δραστηριότητες και εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Αυτό το καθιστά ένα από τα καλύτερα υπαίθρια αξιοθέατα στο Mid-South.

Το όνομα προέρχεται από το γεγονός ότι η περιοχή ήταν κάποτε ένα αγρόκτημα που παρήγαγε τρόφιμα για ένα σωφρονιστικό ίδρυμα.

Μετά την παύση της ποινικής επιχείρησης το 1965, ο πολίτης συσπειρώθηκε για να διατηρήσει την ανάπτυξη της γης. Σήμερα, είναι ένα από τα μεγαλύτερα αστικά πάρκα στην Αμερική και λαμβάνει περίπου 1.000.000 επισκέπτες κάθε χρόνο.

Τοποθεσία:

Shelby Farms βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του Μέμφις κοντά Cordova. Συνορεύει κατά προσέγγιση με το Mullins Station Road στα βόρεια, το Germantown Parkway στα ανατολικά, το Walnut Grove Road προς τα νότια και το Farm Road στα δυτικά. Κάντε κλικ εδώ για χάρτη του πάρκου.

Ανεσεις:

Το Shelby Farms διαθέτει πολλά σώματα νερού, ενοικιάσεις σκαφών (όπως κουκέτες, καγιάκ, καγιάκ και πεντάλ), πλακόστρωτα και πρωτόγονα μονοπάτια, γήπεδο γκολφ δίσκων, στάβλους αλόγων, πάρκο σκύλων, παιδική χαρά, περιοχές φύσης, Go Ape Adventure σχοινιά σχοινιού, χώρο επιδόσεων, κέντρο επισκεπτών, κήπο μάθησης, εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι ενοικίασης και πολλά άλλα.

Το Μπάφαλο

Εκδηλώσεις:

Οι Shelby Farms φιλοξενούν πολλούς εορτασμούς και εκδηλώσεις ετησίως.

Μερικές από τις σημαντικότερες περιλαμβάνουν την Ημέρα της Γης, το Φεστιβάλ Dog-A-Roo, την εκδήλωση Star Spangled Celebration, το MEMPHO Music Festival και τις Starry Nights κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Οι περισσότερες εκδηλώσεις είναι προσιτές και / ή δωρεάν για τα μέλη, αν και μερικοί μπορεί να χρεώνουν $ 5 για στάθμευση. Τα Starry Nights είναι $ 20 ανά αυτοκίνητο και περισσότερα για φορτηγά και λιμουζίνες.

Το Φεστιβάλ Μουσικής MEMPHO είναι μια άλλη εξαίρεση που θα χρεωθεί από τους διοργανωτές του φεστιβάλ.

Το Agricenter:

Η Agricenter International βρίσκεται σε 1.000 στρέμματα της γης Shelby Farms. Έχει σχεδιαστεί για να ευαισθητοποιήσει το κοινό τη γεωργία και το περιβάλλον. Το Agricenter διαθέτει αυτά τα στοιχεία: το Expo Center, το Show Place Arena, τη λίμνη Catch'em, την Αγορά Αγροτών, ένα πάρκο RV και ένα αγρόκτημα για έρευνα και δοκιμές καλλιεργειών. Επιπλέον, το Agricenter φιλοξενεί ετήσιες εκδηλώσεις, όπως ένας λαβύρινθος καλαμποκιού, τον Οκτώβριο, ένα ηλιοτρόπιο, και φτιάχνει φράουλες στα τέλη της άνοιξης.

Καρδιά του πάρκου:

Το 2015 και το 2016, η Shelby Farms πραγματοποίησε ανακαίνιση 52 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία περιελάμβανε την κατασκευή ενός νέου κέντρου επισκεπτών, ενός κέντρου εκδηλώσεων που περιλαμβάνει το εστιατόριο The Kitchen, ένα σπίτι με σκάφος, ένα στάδιο απόδοσης, μια ανακαινισμένη και οικολογικά υπεύθυνη λίμνη και άλλες βελτιώσεις.

Ωρες λειτουργίας:

Το Shelby Farms είναι ανοιχτό καθημερινά από την ανατολή μέχρι το ηλιοβασίλεμα.

Κανόνες πάρκου:

Δεν επιτρέπεται η κολύμβηση, το κυνήγι, τα ATV, τα πυροβόλα όπλα, τα αλκοολούχα ποτά, οι πινακίδες ή η αφαίρεση δέντρων / φυτών κάθε είδους. Τα σκάφη επιτρέπονται μόνο σε καθορισμένες περιοχές.

Η βόλτα επιτρέπεται μόνο σε καθορισμένες περιοχές. Η άδεια αλιείας του Tennessee απαιτείται για άτομα ηλικίας άνω των 13 ετών.

Τα καταφύγια μπορούν να χρησιμοποιηθούν με βάση την αρχή εξυπηρέτησης κατ 'ανώτατο όριο, εκτός εάν έχουν δεσμευτεί προηγουμένως. Τα σήματα δεν επιτρέπονται παρά μόνο με ειδική ρύθμιση. Τα σκυλιά πρέπει να βρίσκονται σε λουρί εκτός από την καθορισμένη περιοχή εκτός ζώνης ("outback"). Η μουσική δεν πρέπει να αναπαράγεται αρκετά δυνατά ώστε να ακούγεται έξω από ένα όχημα και δεν μπορείτε να φέρετε τη δική σας σχάρα.

Το όριο ταχύτητας είναι 20 μίλια / ώρα και δεν μπορείτε να σταθμεύσετε στο γρασίδι.

Επικοινωνία:

Το κέντρο επισκεπτών Shelby Farms Visitor Center βρίσκεται στη διεύθυνση: 500 North Pine Lake Drive Memphis, TN 38134 (901)767-PARK www.shelbyfarmspark.org

Ενημερώθηκε Οκτώβριος 2017