Επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο του Cleveland Metroparks

Ο ζωολογικός κήπος του Cleveland Metroparks βρίσκεται ανάμεσα σε 183 δασώδη στρέμματα, μακριά από τη λεωφόρο Fulton, μόλις τέσσερα μίλια νότια από το κέντρο του Κλίβελαντ. Είναι μια συναρπαστική συλλογή από ζώα από όλο τον κόσμο, πολλοί που κατοικούν σε φυσικές, ανοιχτούς χώρους.

Τα αγαπημένα εκθέματα περιλαμβάνουν τους αφρικανικούς ελέφαντες, το εκθετήριο "Wolf Wilderness" και την τελευταία προσθήκη, την "Αυστραλιανή περιπέτεια". Ένα δίχρωμο, κλειστό Rain Forest χαρακτηρίζει μερικές από τις μυριάδες άγριας ζωής που βρίσκονται στην τροπική ζούγκλα.

Η ιστορία του ζωολογικού κήπου

Ο ζωολογικός κήπος του Κλίβελαντ ιδρύθηκε το 1882 και βρισκόταν αρχικά στο Wade Park, κοντά στον Πανεπιστημιακό Κύκλο . Η γη και τα πρώτα ζώα - δεκατέσσερα εγγενή ελάφια του Οχάιου - δωρήθηκαν από τον επιχειρηματία του Cleveland και φιλανθρωπικό, Jeptha Wade. Αρχικά, ο ζωολογικός κήπος ήταν αφιερωμένος σε τοπικά, αυτόχθονα ζώα, αλλά τελικά αυξήθηκε και περιλάμβανε πλάσματα από όλο τον κόσμο.

Το Deer Park έμεινε στο Wade Oval πολύ καιρό μετά το υπόλοιπο ζωολογικό κήπο μεταφέρθηκε στην σημερινή του θέση. Τελικά, το 1975, τα ελάφια εντάχθηκαν στους υπόλοιπους κατοίκους του ζωολογικού κήπου. Το αρχικό Pavilion Deer Wade Park βρίσκεται τώρα στο ζωολογικό κήπο κοντά στη λίμνη. Στεγάζει τη βικτοριανή αίθουσα παγωτού.

Επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο του Κλίβελαντ

Ο ζωολογικός κήπος Cleveland Metroparks είναι ανοιχτός στο κοινό όλο το χρόνο, κάθε μέρα εκτός από την 1η Ιανουαρίου και τις 25 Δεκεμβρίου. Τα παιδιά κάτω των 2 ετών είναι ελεύθερα όλο το χρόνο. Οι τιμές μειώνονται κατά 50% στις "ημέρες πολικών αρκούδων" κάθε μέρα που η θερμοκρασία είναι κάτω από 32 μοίρες (όπως καθορίζεται από τον καιρό NewsChannel5 ή WMNV).

Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε $ 1 ανά άτομο παραγγέλλοντας online.

Οι κάτοικοι της κομητείας Cuyahoga μπορούν να επισκέπτονται τον ζωολογικό κήπο δωρεάν στις Δευτέρες εκτός των αργιών, παρουσιάζοντας αναγνωριστικό κράτους, άδεια οδήγησης ή λογαριασμός χρησιμότητας με τη διεύθυνση κατοικίας του ατόμου. Εάν η Δευτέρα είναι αργία, η έκπτωση ισχύει για την είσοδο την Τρίτη. Οι ελεύθερες Δευτέρες ισχύουν μόνο για την είσοδο στο ζωολογικό κήπο, όχι στο Rain Forest.


Τα εισιτήρια έκπτωσης διατίθενται σε σημεία πώλησης AAA.

Δείπνο στο ζωολογικό κήπο

Ο ζωολογικός κήπος Cleveland Metroparks προσφέρει εννέα επιλογές σνακ και φαγητού, από τα καταστήματα McDonalds και Pizza Hut μέχρι το Amazon Cafe με πλήρεις υπηρεσίες στο κτίριο του Rainforest.

Χώρος στάθμευσης και εγκαταστάσεις

Η στάθμευση στο ζωολογικό κήπο του Cleveland Metroparks είναι δωρεάν και τα λεωφορεία μετακινούνται συνεχώς μεταξύ του χώρου στάθμευσης και της κύριας εισόδου. Ο ζωολογικός κήπος διαθέτει πολλές εγκαταστάσεις για πικνίκ. Φέρτε ένα καλάθι ή να αγοράσετε φαγητό σε ένα από τα πολλά σνακ μπαρ σε όλο το πάρκο. Ο ζωολογικός κήπος διαθέτει επίσης πολλά καταστήματα με είδη δώρων.