Τι πρέπει να γνωρίζει ο καθένας για τις καλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο

Και οι νικητές είναι ...

Η AirlineRatings.com έχει ονομάσει και πάλι τη Air New Zealand ως τη 2018 αεροπορική εταιρεία της χρονιάς. Είναι το πέμπτο κορυφαίο βραβείο στη σειρά για τον φορέα σημαίας της χώρας. Οι συντάκτες της AirlineRatings.com χρησιμοποίησαν τέσσερις σημαντικούς διεθνείς ελέγχους της βιομηχανίας και των κυβερνήσεων, μαζί με εννέα βασικά κριτήρια όπως την ηλικία του στόλου, τις αξιολογήσεις αξιολόγησης των επιβατών, την κερδοφορία, την αξιολόγηση επενδύσεων και τις βασικές προσφορές προϊόντων, όλα οδηγώντας στην Air New Zealand ως την κορυφαία επιλογή.

Τα κορυφαία 10 αερογραμμών της AirlineRatings.com είναι: Qantas, Singapore Airlines , Etihad Airways, Virgin Australia, Emirates, Air Canada, Korean Air, Virgin Atlantic, Westjet και Νορβηγικά.

Η Air New Zealand επιλέχτηκε για τις οικονομικές της επιδόσεις, βραβευμένες καινοτομίες, επιχειρησιακή ασφάλεια, περιβαλλοντική ηγεσία και κίνητρα του προσωπικού της. Ο μεταφορέας έχει μια ισχυρή δέσμευση σε ένα νέο στόλο και επικεντρώνεται στο περιβάλλον. "Η Air New Zealand βγήκε πρώτος - ή ίσος πρώτος - σε όλα τα κριτήρια ελέγχου μας, κάτι που αποτελεί εξαιρετική απόδοση", δήλωσαν οι δικαστές.

Δουλεύει επίσης σκληρά για να προσφέρει την καλύτερη εμπειρία των επιβατών στις μακρινές πτήσεις της. Οι επιβάτες της οικονομίας μπορούν να αγοράσουν το περίφημο Skycouch της αεροπορικής εταιρείας, μια σειρά από τρία καθίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να χαλαρώσουν και να απλωθούν μέσα ή ως χώρος παιχνιδιού για παιδιά. Οι ταξιδιώτες σερβίρονται φαγητό και κρασιά της Νέας Ζηλανδίας, με τη δυνατότητα να προετοιμάσουν ειδικά γεύματα.

Για όσους θέλουν επιπλέον δωμάτιο, η αεροπορική εταιρεία προσφέρει Premium Economy , με θέσεις που προσφέρουν πίσσα 41 ιντσών, κλίση εννέα ιντσών και πλάτος 19,3 ίντσες και πλάτος υποβραχιόνιο πέντε ιντσών. προσφέρει επίσης ένα ειδικό μενού για φαγητό και ποτό, check-in υψηλής ποιότητας και ένα κιτ ανέσεων.

Οι επιβάτες Business Premium έχουν πρόσβαση σε καθίσματα με πολυθρόνα από δέρμα 22 ιντσών που μετατρέπεται σε κρεβάτι 7,5 ιντσών, με στρώμα αφρού μνήμης, παπλώματα και μαξιλάρια.

Τα γεύματα προέρχονται από τους σεφ Michael Meredith και Peter Gordon. Υπάρχει επίσης premium check-in, δωρεάν αποσκευές και πρόσβαση στα σαλόνια Air New Zealand.

Η Qantas της Αυστραλίας έμεινε στη δεύτερη θέση και η Singapore Airlines παρέμεινε στην τρίτη θέση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Και οι δύο είχαν επαινεθεί για την εκτόξευση των Boeing 787s και Airbus A350s στους στόλους τους, μαζί με τις μεγάλες επισκευές των πτήσεων τους πτήσης.

Το Boeing 787 Dreamliner της Qantas διαθέτει 236 θέσεις σε τρεις καμπίνες, συμπεριλαμβανομένης της Business Suite, που ονομάζεται "mini First Class" με φυλλάδια, καθώς και κάθισμα Premium Economy επόμενης γενιάς και σημαντικά βελτιωμένο κάθισμα Economy με πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους και εξόδους φόρτισης συσκευών . Το φαγητό δημιουργείται από το Rockpool, ένα χαρτοφυλάκιο που αποτελείται από 60 εστιατόρια και 16 εστιατόρια.

Η premium economy της Singapore Airlines, σε διαμόρφωση 2-4-2, έχει καθίσματα πλάτους 19,5 ίντσες με κλίση καθίσματος 38 ιντσών και κλίση οκτώ ιντσών. Οι ταξιδιώτες στα μεσαία καθίσματα έχουν αφιερωμένα και ευρύχωρα υποβραχιόνια. Υπάρχει επίσης ένα υποπόδιο και γάζα για τα μοσχάρια, μαζί με μια premium κουβέρτα και μεγάλο μαξιλάρι. Η νέα Business Class διαθέτει ένα κάθισμα 28 ιντσών που μετατρέπεται σε κρεβάτι 78 ιντσών με κεφαλάρι και κλινοσκεπάσματα, παπλώματα και μαξιλάρια.

Η νέα First Class έχει σουίτες καθισμάτων με πλάτος 81 ίντσες και πλάτος 35 ίντσες που μετατρέπονται σε κρεβάτι ψαλιδιού. Οι διάσημες σουίτες του αερομεταφορέα προσφέρουν στους ταξιδιώτες μια μεμονωμένη καμπίνα που διαθέτει δική του συρόμενη πόρτα και περσίδες παραθύρων.

Η Virgin Australia κέρδισε την τέταρτη θέση για τη νέα επιχειρηματική της τάξη, η οποία διαθέτει καθίσματα που μετατρέπονται σε ένα πλήρως επιπλωμένο κρεβάτι 80 ιντσών με πολυτελή μαξιλάρια, πάπλωμα, πιτζάμες και ένα κιτ τσαντών Mandarina Duck με προϊόντα REN Skincare. Υπάρχει πιάτα και ποτά υψηλής ποιότητας από το μενού 'The Business' που έχει σχεδιάσει ο διάσημος Αυστραλός σεφ Luke Mangan και το The Bar, το οποίο προσφέρει μια ποικιλία από εκλεκτά οινοπνευματώδη ποτά, μπουτίκ κρασιά, κορυφαίες μπύρες της Αυστραλίας και μη αλκοολούχα ποτά σε δωμάτιο μέχρι 10 επιβάτες. Οι πελάτες Premium Saver και Premium διαθέτουν καθίσματα με επιπλέον χώρο για τα πόδια, καθώς και δωρεάν ψυχαγωγία και φαγητό και ποτά από τον Chef Luke Mangan.

Οι πελάτες της οικονομικής κατηγορίας λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, ποτά και ψυχαγωγία.

Οι δικαστές κάλεσαν το προϊόν και την υπηρεσία πτήσης της Virgin Atlantic "σαφή ηγέτη". Τα καθίσματα της ανώτερης κλάσης του αερομεταφορέα με έδρα το Λονδίνο έχουν πλάτος 22 ιντσών και μετατρέπονται σε ένα φαρδύ κρεβάτι πλάτους 33 ίντσες, 6 πόδια, 6 ιντσών, με το πάτημα ενός κουμπιού, με ένα κοστούμι ύπνου και μια ανέπαφη εργαλειοθήκη. Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει προσαρμοσμένες επιλογές γεύματος, απογευματινό τσάι και ευέλικτο μενού για φαγητό. Υπάρχει επίσης ένα μπαρ πτήσης για κοινωνικοποίηση. Ο μεταφορέας με έδρα το Λονδίνο θεωρείται ο πρώτος που προσφέρει καμπίνα Premium Economy. Προσφέρει στους ταξιδιώτες ένα κάθισμα που έχει πλάτος 21 ίντσες, γήπεδο 38 ιντσών, υποπόδιο και προσκέφαλο. Υπάρχει επίσης προτεραιότητα επιβίβασης και χειρισμού αποσκευών και αναβαθμισμένη υπηρεσία γευμάτων. Η οικονομική θέση διαθέτει επιλογή από τρία γεύματα, δωρεάν ποτά και ένα κιτ ανέσεων.

Η Etihad Airways ήταν ένας έπαινος για τον συνεχιζόμενο ηγετικό ρόλο της για την προσφορά ενός "μεγαλοπρεπούς προϊόντος" σε όλες τις καμπίνες της. Περιλαμβάνουν τη διάσημη σουίτα Residence, που βρίσκεται στο στόλο της Airbus A380s . Η κατοικία περιλαμβάνει καθιστικό, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο και ιδιωτική ντουζιέρα, όλα επιτηρούμενα από έναν εκπαιδευμένο μπάτλερ στη Σαβοΐα. Το προϊόν πρώτης κατηγορίας της εταιρείας, το διαμέρισμα, είναι μια μεγάλη δερμάτινη πολυθρόνα και ξεχωριστό διαμέρισμα, μαζί με τις ιδιωτικές πόρτες και πρόσβαση σε ένα μπάνιο με ντους. Η επαγγελματική τάξη έχει ένα κάθισμα που μετατρέπεται σε ένα κρεβάτι-κλειστό κρεβάτι, κρυφό χώρο αποθήκευσης, τραπέζι γεύματος και ξεχωριστό μεγάλο τραπέζι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για φορητούς υπολογιστές και άλλα προσωπικά αντικείμενα ενώ σερβίρεται. Οι επιβάτες της κατηγορίας προπονητών κάθονται στο Smart Seat της Etihad, το οποίο διαθέτει προσκέφαλο που παρέχει έναν ώμο για να στηρίζεται και ρυθμιζόμενο στήριγμα πλάτης για μια πιο άνετη πτήση, με γενναιόδωρη κρεβατοκάμαρα και ξαπλώστε.

Κατά την τοποθέτηση της All Nippon Airways στον αριθμό επτά, οι δικαστές σημείωσαν τον τρόπο με τον οποίο ο μεταφορέας εξακολουθεί να είναι ηγέτης στην ιαπωνική αεροπορία. Οι επιβάτες πρώτης κατηγορίας έχουν πρόσβαση σε ένα κάθισμα που μετατρέπεται σε ένα κρεβάτι-κρεβάτι σε μια τετράγωνη καμπίνα ιδιωτικότητας. Το κρεβάτι διαθέτει ένα εξαιρετικά ελαφρύ πλύσιμο, ένα στρώμα αέρα, ένα μαξιλάρι Angel Float και μια κουβέρτα με κασμίρ και βιολογικό βαμβάκι, μαζί με πλεκτά loungewear. Υπάρχει μια επιλογή από δυτικές ή ιαπωνικές επιλογές για φαγητό και μπύρα, κρασί και οινοπνευματώδη ποτά. Στην Business Class, οι επιβάτες μπορούν να καθίσουν σε μια πλήρως επίπεδη διαρρύθμιση "Staggered Seat" προσφέροντας πρόσβαση στο διάδρομο και ένα μαξιλαροθήκη, ένα μαξιλάρι και ένα μαξιλάρι. Η Premium Economy έχει διάσταση καθίσματος 38 ιντσών, στήριγμα ποδιών και υποπόδιο.

Οι δικαστές σημείωσαν πως ο αριθμός οκτώ στον κατάλογο, η Korean Air, έχει εξελιχθεί στην κορυφαία αεροπορική εταιρεία της χώρας. Το προϊόν First Class της Carrier διαθέτει το Kosmos Suites 2.0, με κάθισμα πλάτους 80 ιντσών, πλάτους 24 ιντσών, με χώρο μεταξύ των καθισμάτων 83 ιντσών. Οι ταξιδιώτες προσφέρουν δυτικά, κινέζικα, ιαπωνικά και παραδοσιακά κορεάτικα μενού και υψηλής ποιότητας κρασιά. Υπάρχει επίσης ένα κιτ εξοπλισμού DAVI. Η επιχειρηματική τάξη της Prestige της αεροπορικής εταιρίας παρουσίασε ένα κάθισμα πλάτους 21 ιντσών με διαστάσεις 75 ιντσών μεταξύ των σειρών, καθώς και την ιδιωτικότητα και την πρόσβαση σε απευθείας διάδρομο. η επαγγελματική τάξη περιλάμβανε ένα κάθισμα πλάτους 21 ιντσών με διαστάσεις 75 ιντσών μεταξύ των γραμμών, μαζί με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και του άμεσου διαδρόμου.

Οι αριθμοί εννέα και 10, η Cathay Pacific Airways και η Japan Airlines, επαινώθηκαν για την "επιχειρησιακή τους αριστεία και επαγγελματισμό" ως "δύο από τους πιο αξιοσέβαστους μεταφορείς στον κόσμο". Το Cathay Pacific προσφέρει σουίτα πρώτης κατηγορίας με μαλακή επένδυση από μαλακό δέρμα, που είναι εύκολα ρυθμιζόμενη, με λειτουργία μασάζ μέσα στην καρέκλα. Το κάθισμα μεταμορφώνεται σε ένα κρεβάτι-κρεβάτι με ένα παχύ στρώμα και παπλώματα από βαμβάκι με 500 νήματα, μαξιλάρια και μαξιλάρια. Τα γεύματα περιλαμβάνουν πιάτα από το Χονγκ Κονγκ και την Κίνα, καθώς και μια ποικιλία από σαμπάνια και βραβευμένα κρασιά. Η επιχειρηματική τάξη διαθέτει καθίσματα για καθισή και ύπνο, καθώς και μια συρόμενη πόρτα για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η Premium Economy Class διαθέτει καθίσματα με κλίση οκτώ ιντσών, περισσότερο χώρο για τα πόδια, ένα υπόλοιπο μοσχάρι, ένα υποπόδιο με επένδυση από δέρμα και υποστηριγμένο προσκέφαλο, καθώς και ειδικά γεύματα και ποτά.

Η Japan Airlines διαθέτει μια συρόμενη σουίτα πρώτης κατηγορίας με ιδιωτική θυρίδα, πλάτους 23 ιντσών, που μετατρέπεται σε κρεβάτι επίπεδης επιφάνειας μήκους περίπου 80 εκατοστών, με άφθονο αποθηκευτικό χώρο και σεντόνια. Οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ Ιαπωνικών και Δυτικών γευμάτων που δημιουργούνται από την ομάδα αεροπορικών εταιρειών BEDD σεφ, μαζί με ένα Master of Wine για ζευγάρια τροφίμων. Τα καθίσματα Sky Suite στην επιχειρηματική τάξη της JAL προσφέρουν ένα κρεβάτι με ξαπλώστρες, ένα διάδρομο διαχωρισμού ιδιωτικότητας από κάθε θέση. Οι επιβάτες έχουν επίσης πρόσβαση σε επιλεγμένα ιαπωνικά και δυτικά γεύματα από τους σεφ BEDD. Η Premium Economy έχει κάθισμα ύψους 38 ιντσών με χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν ένα στήριγμα για πόδια, ένα στήριγμα ποδιών και ένα εύκαμπτο προσκέφαλο.

Άλλοι νικητές

Η AirlineRatings.com επίσης επέλεξε τους νικητές των βραβείων σε χιλιάδες κατηγορίες για να φέρει το προβάδισμα στους μεταφορείς που προσφέρουν μεγάλη εμπειρία επιβατών.

Καλύτερη Πρώτη Θέση: Singapore Airlines

Καλύτερη επιχειρηματική τάξη: Virgin Australia

Καλύτερη οικονομία Premium: Air New Zealand

Καλύτερη οικονομική κατηγορία: κορεατική αεροπορία

Καλύτερο πληρώματος θαλάμου επιβατών: Singapore Airlines

Best Catering: Qantas

Καλύτερα σαλόνια: Qantas

Καλύτερη ψυχαγωγία κατά την πτήση: Emirates

Καλύτερη Οικιακή κατηγορία: Qantas

Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς: Aegean Airlines

Η πιο βελτιωμένη αεροπορική εταιρεία: Tianjin Airlines

Καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους: VietJetAir.com

Καλύτερη αεροπορική εταιρεία Long-Haul: Etihad (Μέση Ανατολή / Αφρική), Κορέας Air (Ασία / Ειρηνικός), Virgin Atlantic (Ευρώπη) και Air Canada (Αμερική)

Καλύτερη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους: Westjet (Αμερική), Scoot (Ασία / Ειρηνικός) και Νορβηγία (Ευρώπη).