Αεροπορικά εισιτήρια - Singapore Airlines

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Έτος ίδρυσης : 1972

Η αεροπορική εταιρεία μπορεί να εντοπίσει την προέλευσή της πίσω στο 1947, όταν ο προκάτοχος φορέας Malayan Airways Limited δημιουργήθηκε για να εξυπηρετήσει την περιοχή. Μετά τη διάσπαση της Σιγκαπούρης από την Ομοσπονδία της Μαλαισίας το 1963, η αεροπορική εταιρεία μετονομάστηκε σε Μαλαισία-Σιγκαπούρη Airlines, προσθέτοντας Boeing 707s και 737s στο στόλο της.

Η αεροπορική εταιρεία χωρίστηκε σε δύο εταιρείες - Singapore Airlines και Malaysian Airlines System - το 1972 μετά από διαφωνία σχετικά με τη διεθνή επέκταση.

Στη διαίρεση, οι αερογραμμές της Singapore Airlines κράτησαν όλες τις διεθνείς διαδρομές και τον στόλο των αεροσκαφών Boeing και δημιούργησαν τους εικονικούς βοηθούς αεροσκαφών της Singapore Girl.

Ένα χρόνο αργότερα προστέθηκε η Boeing 747s, που χρησιμοποιήθηκε για πτήσεις προς το Χονγκ Κονγκ, το Τόκιο και την Ταϊπέι της Ταϊβάν. Προσθέτει επίσης το Boeing 727s και το Douglas DC-10 στο στόλο. Το 1977, ο αερομεταφορέας μοιράστηκε ένα Concorde με την British Airways, με το υπερηχητικό αεριωθούμενο αεροπλάνο βαμμένο σε χρώματα BA από τη μια πλευρά και τη Singapore Airlines από την άλλη. Χρησιμοποιήθηκε για να πετάξει μεταξύ Λονδίνου και Σιγκαπούρης, αλλά σταμάτησε μετά από μάλιστα Μαλαισιανούς αξιωματούχους που παραπονέθηκαν για θόρυβο. Διαδόθηκε, αλλά τελείωσε το 1980, αφού οι Ινδοί αξιωματούχοι διαμαρτυρήθηκαν για το θόρυβο.

Αφού αγόρασε πέντε αεροσκάφη A340-500 με τέσσερα τετράτροχα Airbus το 2003, η αεροπορική εταιρία τους χρησιμοποίησε για να ξεκινήσει τις δύο μακρύτερες πτήσεις χωρίς αεροπορικές πτήσεις στο ιστορικό της αεροπορίας: Σιγκαπούρη-Νιούαρκ και Σιγκαπούρη-Λος Άντζελες. Πήρε επίσης άρχισε να φέρει το πρώτο δίκυκλο Airbus A380 το 2007 μετά από αρκετές καθυστερήσεις προγράμματος.

Το A380 διαθέτει σουίτες, ξεχωριστή καμπίνα με συρόμενη πόρτα και αυτόνομο κρεβάτι, χωριστά από ένα κάθισμα.

Οι αερογραμμές της Singapore Airlines παρέλαβαν τον Οκτώβριο του 2016 το 10,000th Airbus - A350, το οποίο χρησιμοποιείται στη διαδρομή του San Franciso. Η αεροπορική εταιρεία έχει 67 επιπλέον τύπους κατόπιν παραγγελίας, με σχέδια να χρησιμοποιήσει το αεροσκάφος σε δρομολόγια όπως το Άμστερνταμ, το Ντίσελντορφ, η Γερμανία, η Κουάλα Λουμπούρ, η Τζακάρτα, το Χονγκ Κονγκ και το Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

Έδρα: Σιγκαπούρη

Η έδρα της αεροπορικής εταιρείας είναι το αεροδρόμιο Changi, το οποίο ονομάστηκε το κορυφαίο αεροδρόμιο στα Παγκόσμια Βραβεία Αεροδρομίου του 2016 για τέταρτη συνεχή χρονιά. Το αεροδρόμιο Changi, το οποίο κέρδισε επίσης το Best Airport for Leisure Amenities, επαινέθηκε για τα "μοναδικά, ξεχωριστά χαρακτηριστικά του που υπογραμμίζουν την αφοσίωση του αεροδρομίου αυτού ώστε να εξασφαλίσει τα μέγιστα επίπεδα ικανοποίησης των επιβατών." Οι παροχές στο αεροδρόμιο περιλαμβάνουν: κήπους; ένα ιερό πεταλούδας? μια κινηματογραφική αίθουσα? ένα αίθουσα παιχνιδιών. παιδικές χαρές; καταστήματα ευκολίας. χώροι ανάπαυσης · ένα ξενοδοχείο; κέντρα ομορφιάς / σπα; να πληρώσουν σαλόνια? επιχειρηματικά κέντρα · οικογενειακές θέσεις ανάπαυσης · μια γκαλερί αεροπορίας · και μια κλινική υγείας.

Δικτυακός τόπος

Στόλος

Θέση Χαρτών

Τηλέφωνο: 1 (800) 742-3333

Πρόγραμμα συχνών δρομολογητών / Παγκόσμια Συμμαχία: KrisFlyer / Star Alliance

Ατυχήματα και συμβάντα: Στις 31 Οκτωβρίου 2000, η ​​πτήση 006, Boeing 747-400, προσπάθησε να απογειωθεί σε λάθος διάδρομο στο Ταϊγάν Διεθνές Αεροδρόμιο Taoyuan κατά την αναχώρηση για το Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες. Το αεροσκάφος συγκρούστηκε με εξοπλισμό κατασκευής που σταθμεύθηκε σε κλειστό διάδρομο. Η συντριβή σκότωσε 83 από τους 179 επιβάτες στο 747, ενώ άλλα 71 τραυματίστηκαν. Στις 12 Μαρτίου 2003, μια άλλη πτήση 747 υπέστη ένα ουρά, καθώς απογειώθηκε από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Auckland της Νέας Ζηλανδίας.

Νέα αεροπορικών εταιρειών

Ενδιαφέρουσα πηγή: Η αεροπορική εταιρεία ήταν η πρώτη που προσέφερε δωρεάν ακουστικά, μια επιλογή γευμάτων και δωρεάν ποτά στην Οικονομική τάξη, πίσω στη δεκαετία του 1970. Και το αεροδρόμιο του σπιτιού προσφέρει ταξιδιώτες με τουλάχιστον 5,5 ώρες παραμονής στο Free Singapore Tour. Το Heritage Tour λαμβάνει επισκέπτες σε περιοχές όπως το Chinatown, η Μικρή Ινδία, το Kampong Glamand και το Merlion Park. Το City Sights Tour πηγαίνει στο πάρκο Merlion, το Σιγκαπούρη Flyer, το Marina Bay Sands και το Esplanade.