Απόδραση στην κοιλάδα Santa Ynez

Πώς να περάσετε μια μέρα ή ένα Σαββατοκύριακο

Η κοιλάδα Santa Ynez μπορεί να έχει πάρει την προσοχή ως το περιβάλλον για την ταινία Sideways , αλλά ήταν ένα εξαιρετικό μέρος για να επισκεφθείτε πολύ πριν από αυτό. Ξεχωριζόμενη από τον Ειρηνικό Ωκεανό από τα βουνά Santa Ynez, είναι μια ευρεία, γραφική κοιλάδα με μια ξεχωριστή αγροτική ατμόσφαιρα - ιδανικό μέρος για μια Κυριακή ή ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο. Ορίζουμε το για να συμπεριλάβουμε τις πόλεις Solvang, Los Olivos, Santa Ynez, Buellton και την περιοχή κατά μήκος του CA Hwy 154 μεταξύ του San Marco Pass και του US Hwy 101.

Χρησιμοποιήστε αυτούς τους χάρτες για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για το πού βρίσκεται.

Μπορείτε να προγραμματίσετε το ταξίδι ημέρας της Σάντα Γιέζ ή την απόδραση του Σαββατοκύριακου χρησιμοποιώντας τους παρακάτω πόρους.

Γιατί πρέπει να πάτε; Θα σας αρέσει η κοιλάδα του Santa Ynez;

Η κοιλάδα Santa Ynez είναι δημοφιλής με τους λάτρεις του κρασιού, τους αγοραστές (που μοιάζουν ιδιαίτερα με την πόλη Solvang) και όποιος αναζητά ένα μέρος για να ξεφύγει από όλα. Με πολλούς ανοικτούς χώρους και εξαιρετικές συνθήκες καλλιέργειας, είναι μια καλή περιοχή παραγωγής κρασιού και ένα εξαιρετικό μέρος για υπαίθριες δραστηριότητες κάθε είδους. Είναι επίσης κοντά στο Λος Άντζελες, καθιστώντας το ένα υπέροχο μέρος για να ξεφύγετε από την πόλη για λίγο ή να έχετε μια ρομαντική απόδραση.

Καλύτερος χρόνος για να πάτε στην κοιλάδα Santa Ynez

Έχουμε δει την κοιλάδα Santa Ynez σε αρκετές εποχές, και πάντα φαίνεται υπέροχη. Όπως κάθε μέρος της Καλιφόρνιας, είναι πιο πιθανό να είναι βροχερός το χειμώνα. Επίσκεψη κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου για να ελέγξετε τις στάσεις των φρέσκων προϊόντων. Κατά τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου Solvang Century τον Μάρτιο, οι δρόμοι είναι απασχολημένοι και τα τοπικά ξενοδοχεία.

Μην χάσετε

Αν έχετε μόνο μια μέρα, κάντε μια χαλαρή οδήγηση κατά μήκος του CA Hwy 154 από τη Santa Barbara στο Los Olivos, μέσω της Solvang στο US Hwy 101.

6 Περισσότερα σπουδαία πράγματα να κάνετε στην κοιλάδα Santa Ynez

Los Olivos: Αυτή η χαριτωμένη μικρή πόλη είναι ένα από τα αγαπημένα μας, με γκαλερί τέχνης, μπουτίκ και μερικά υπέροχα μέρη για φαγητό, αρμαθιές σε έναν κεντρικό δρόμο μήκους δύο τετραγώνων.

Θα βρείτε επίσης περίπου δωδεκάες αίθουσες γευσιγνωσίας εδώ, καθιστώντας εύκολο το δείγμα χωρίς οδήγηση γύρω.

Solvang: Η δανέζικη κληρονομιά του Solvang είναι εμφανής παντού και ενώ είναι τουριστική μέχρι το μέγιστο, μας αρέσουν τα ενδιαφέροντα καταστήματα που κάνουν το κέντρο της πόλης ένα εξαιρετικό μέρος για μια βόλτα. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε παραδοσιακά δανικά φαγητά σε οποιοδήποτε από τα πολλά εστιατόρια και αρτοποιεία. Αν είστε οπαδός του αφηγητή Hans Christian Anderson ( The Ugly Duckling , Η πριγκίπισσα και το μπιζέλι ), θα βρείτε ένα μουσείο αφιερωμένο σε αυτόν στον επάνω όροφο στο The Loft Building στο 1680 Mission Drive.

Cute Critters: Με πολλά υπέροχα αγροτεμάχια, φαίνεται ότι κάποιος έχει συγκεντρώσει σχεδόν οτιδήποτε εδώ. Μπορείτε να επισκεφθείτε το Flying V Llama Ranch (ραντεβού που απαιτείται), δείτε τα μικροσκοπικά άλογα (μόνο 36 ίντσες ψηλά!) Στο Quicksilver Miniature Horse Ranch στο 1555 Alamo Pintado Rd. ή να σταματήσετε από την οστρακή γη για να πάρετε μια καλύτερη ματιά στα μεγάλα πουλιά που μπορείτε επίσης να δείτε από την εθνική οδό.

Τοπικό προϊόν: Τα εποχιακά αγροκτήματα προσφέρουν φρέσκα προϊόντα κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ μερικά παρέχουν ευκαιρίες να "επιλέξετε το δικό σας". Θα βρείτε τα περισσότερα από αυτά καθώς οδηγείτε, αλλά αυτό που αξίζει μια στάση, ειδικά όταν η καλλιέργεια λεβάντας είναι σε άνθιση είναι οι Clairmont Farms κοντά στο Los Olivos, όπου μπορείτε να αγοράσετε τα οργανικά καλλιεργημένα αιθέρια έλαια και τη λεβάντα-αρωματισμένη προσωπική φροντίδα προϊόντα.

Δοκιμή κρασιού: Σε αντίθεση με τις πιο αποθαρρυντικές αμπελουργικές εκτάσεις προς βορρά, η κοιλάδα Santa Ynez είναι πολύ πιο εύχρηστη, με μόνο λίγες πάνω από δώδεκα οινοποιεία. Τα κόκκινα κρασιά καταφέρνουν καλύτερα στον διάδρομο Ανατολής-Δύσης, συμπεριλαμβανομένων των ποικιλιών Pinot Noir, Cabernet, Merlot, Rhône και ιταλικής ποικιλίας σταφυλιών. Εάν είστε ανεμιστήρας Sideways , χρησιμοποιήστε τον χάρτη του τοπικού επισκέπτη για να βρείτε πολλές από τις ρυθμίσεις του κινηματογράφου και τις αίθουσες γευσιγνωσίας.

Αποκτήστε Ενεργό: Η κοιλάδα Santa Ynez είναι ένα τόσο καλό μέρος για ποδηλασία, που πολλοί επαγγελματίες αναβάτες έχουν εκπαιδευτεί για το Tour de France εδώ. Αν προτιμάτε να κάνετε ιππασία από το πεντάλ, δοκιμάστε τον Rancho Oso, έναν από τους λίγους δημόσιους στάβλους ιππασίας στην περιοχή. Η λίμνη Cachuma είναι ένα καλό μέρος για κρουαζιέρες με βάρκα, ψάρεμα και φύση και έχει ένα από τα ωραιότερα campgrounds της περιοχής.

Ετήσια γεγονότα που πρέπει να γνωρίζετε

Καλύτερα δαγκώματα

Ο διάσημος σεφ εστιατόριο Bradley Ogden's Root 246 σερβίρει την υπογραφή του αγρόκτημα-to-table κουζίνα - βρίσκεται στο Hotel Corque του Solvang. Εάν παίρνετε το αυτοκίνητο στο CA Hwy 154, το Cold Springs Tavern είναι ένα σημείο που δεν σας λείπει. Είναι μια παλιά στάση στάσης στο Pass San Marcos, περίπου 15 λεπτά από τη Santa Barbara που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για ένα ρομαντικό γεύμα στην Καλιφόρνια.

Που να μείνω

Το Solvang διαθέτει τα περισσότερα δωμάτια του ξενοδοχείου στην περιοχή. Ελέγξτε κριτικές και συγκρίνετε τις τιμές για Solvang Hotels σε Tripadvisor.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το Wine County Inn του Fess Parker στο Los Olivos για μια πιο χαλαρή εμπειρία. Άλλες κοντινές πόλεις με καταλύματα διαθέσιμες είναι Santa Ynez και Buellton.

Πως θα φτάσετε στην κοιλάδα Santa Ynez

Μπορείτε να φτάσετε στην κοιλάδα Santa Ynez από το US Hwy 101. Ακριβώς τοποθετήστε το σύστημα πλοήγησης προς Solvang ή Los Olivos. Για μια πιο γραφική προσέγγιση, χρησιμοποιήστε το CA Hwy 154, το οποίο εξέρχεται από το US 101 βόρεια της Santa Barbara και επανέρχεται βόρεια του Los Olivos.