Οι καλοκαιρινές συναυλίες της Villa Montalvo

Η Villa Montalvo είναι ένα κέντρο τέχνης και το πρώην σπίτι του γερουσιαστή της Καλιφόρνια James Phelan. Απευθύνεται σε σπίτια τύπου βίλα του Phelan, αλλά οι καλοκαιρινές συναυλίες πραγματοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους στο Lilian Fontaine Garden Theatre.

Η καλοκαιρινή συναυλία της Villa Montalvo ξεκινάει από τα τέλη Μαΐου έως το Σεπτέμβριο και διαθέτει ποικίλους ερμηνευτές, συμπεριλαμβανομένων των Hugh Laurie, Dave Koz και Chris Botti καθώς και stand-up κωμικούς και άλλους διασκεδαστές.

Η Villa Montalvo προσφέρει επίσης τραπεζαρία πριν από τη συναυλία (που πρέπει να γίνει κράτηση εκ των προτέρων).

Συμπάθειες και αντιπάθειες

Λίγα αποσπάσματα από κριτικές στο Yelp: "Σίγουρα μια ημερομηνία," HOOKED στο όμορφο τοπίο και ευρύχωρο έδαφος "και από το Tripadvisor:" ωραίο μέρος, ωραίο προσωπικό. Η ακουστική θα μπορούσε να ήταν λίγο καλύτερη, αλλά ήταν πολύ οικεία: "Οι πράξεις είναι αστρικές, η ακουστική τελειότητα και η οικειότητα του χώρου είναι ένα καθορισμένο πλεονέκτημα".

Ο Stark Inside λέει: "Είναι δύσκολο να ξεχάσουμε το δείπνο πριν από το δείπνο, το κρασί, το πανέμορφο σκηνικό.

Οι καλοκαιρινές συναυλίες μας Take on Villa Montalvo

Η Villa Montalvo είναι ένα ευχάριστο μέρος για να απολαύσετε μια καλοκαιρινή συναυλία, σε ένα όμορφο περιβάλλον. Είναι ένας καλός τρόπος για να σπάσει μια πολυάσχολη εβδομάδα και θα μπορούσε να είναι μια διασκεδαστική προσθήκη σε ένα ταξίδι στην Silicon Valley, αλλά πιθανώς δεν αξίζει να προγραμματίσετε ένα ταξίδι γύρω.

Οι συναυλίες πραγματοποιούνται λίγο νωρίτερα από ό, τι σε άλλους χώρους και το δείπνο πριν από την προβολή είναι βολικό, αλλά δυστυχώς, ο λόγος τιμής προς ποιότητα είναι υπερβολικά υψηλός και θα ήταν απίθανο να το δοκιμάσουμε ξανά ακόμη και στη μισή τρέχουσα τιμή.

Αντ 'αυτού, φέρτε ένα πικνίκ ή σχεδιάστε το φαγητό σας στο Los Gatos ή στο Saratoga πριν ή μετά την παράσταση.

Εάν ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης είναι στο πρόγραμμα Villa Montalvo, αλλά η ημερομηνία δεν είναι βολική, πολλοί από τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο Villa Montalvo μπορούν επίσης να εμφανιστούν σε άλλους χώρους της περιοχής, ειδικά στο Mountain Winery , το οποίο είναι μόνο λίγα μίλια μακριά.

Ο χώρος της Villa Montalvo

Η καλοκαιρινή σειρά συναυλιών πραγματοποιείται στο Θέατρο Lilian Fontaine Garden, που βρίσκεται πίσω από την κύρια βίλα σε έναν κεκλιμένο λόφο που περιβάλλεται από δέντρα.

Το αμφιθέατρο των 1200 θέσεων είναι συχνά γεμάτο με χωρητικότητα.

Συμβουλές για να απολαύσετε τη Villa Montalvo

Εισιτήρια και κρατήσεις για την Villa Montalvo

Αγοράστε τα εισιτήριά σας online μέσω του Ticketmaster.

Αν οι θέσεις είναι διαθέσιμες κοντά στην ημερομηνία απόδοσης, μπορείτε να τις βρείτε με έκπτωση στο Goldstar. Εδώ είναι πώς να το μάθετε .

Η ορχήστρα (σειρές A - H) και Mezzanine (σειρές J - HH) είναι καθίσματα στυλ σταδίου.

Η γενική είσοδος είναι σε μεγάλα συγκεκριμένα σκαλοπάτια με χώρο καθιστικού γρασιδιού. Δεν υπάρχει στήριξη πλάτης, και οι κουβέρτες ενθαρρύνονται. Δεν επιτρέπονται καρέκλες, αλλά κάτι μαλακό για να καθίσετε μπορεί να σας κάνει πιο άνετα.

Περισσότερες εκδηλώσεις στο Villa Montalvo

Το υπόλοιπο της χρονιάς, μπορείτε να απολαύσετε εσωτερικές συναυλίες στο Carriage House ή να παρακολουθήσετε τη σειρά μουσικής δωματίου τους. Αυτές οι λεπτομέρειες βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Villa Montalvo.

Τα βασικά

Villa Montalvo
15400 Montalvo Road
Saratoga, CA

Περισσότερα: Καλοκαιρινές συναυλίες στην Καλιφόρνια | Δραστηριότητες στην Silicon Valley | Φεστιβάλ Jazz του Σαν Χοσέ

Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν εισιτήριο για να αναθεωρήσει τις συναυλίες της Villa Montalvo. Έχει παρακολουθήσει επίσης παραστάσεις με δικά της έξοδα. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων.