Εξοικονόμηση χρημάτων στις διακοπές σας στην Καλιφόρνια με Goldstar

Χρησιμοποιώντας το Goldstar για να έχετε εισιτήρια με μισή τιμή

Εδώ είναι μια συμβουλή δύο σε ένα που μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα για ταξίδι στην Καλιφόρνια σας, αλλά μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμο στο σπίτι. Είμαι μέλος του Goldstar για μερικά χρόνια και το βρήκα να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε βαθιές εκπτώσεις σε μια ποικιλία δραστηριοτήτων, χαμηλότερες τιμές από τα λεγόμενα "βιαστικά" εισιτήρια και σας επιτρέπει να σχεδιάσετε μπροστά από το οποίο δεν υπάρχει το τοπικό γραφείο εισιτηρίων για την ίδια μέρα.

Τι είναι το Goldstar - και πώς λειτουργεί

Έτσι, ο ιστότοπος Goldstar περιγράφει τον εαυτό του: "Όχι κάθε παράσταση ξετυλίγεται, οπότε αντί να αφήσουμε τα καθίσματα να πάνε άδειά τους, οι χώροι θα τους πουν μαζί μας για να πουλήσουν στα μέλη μας". Μερικές από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις που δουλεύουν στην Καλιφόρνια περιλαμβάνουν το Staples Center, το στάδιο Dodger και το AT & T Park και το θέατρο Ahmanson του Λος Άντζελες.

Συνεργάζονται επίσης με το Cirque du Soleil σε εθνικό επίπεδο, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή.

Καθώς γράφω αυτό, έχω εισιτήρια για εκδρομές, φαγητό και μουσική, μια συναυλία σε έναν από τους καλύτερους χώρους της περιοχής μου, κρουαζιέρες για δείπνο, παιχνίδια για μπέιζμπολ και την Εθνική Ημέρα των Cowboy και Cowgirl στο Εθνικό Κέντρο Autry του LA. Έχουν ακόμη και δωρεάν εισιτήρια σε μερικές επιλεγμένες εκδηλώσεις.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι εύκολος. Απλά εγγραφείτε (δωρεάν) στην ιστοσελίδα τους χρησιμοποιώντας αυτό το σύνδεσμο στην αρχική σελίδα Goldstar. Το μόνο που πρέπει να τους δώσετε για να ξεκινήσετε είναι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και ο ταχυδρομικός κώδικας (ώστε να γνωρίζουν σε ποια λίστα θέλετε να μπείτε) και θα λαμβάνετε περιοδικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με τα τοπικά γεγονότα. Αν θέλετε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Goldstar στις διακοπές, δείτε την παρακάτω ενότητα.

Χρήση του Goldstar στις διακοπές

Εάν επισκέπτεστε μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Καλιφόρνια, θα βρείτε μια ποικιλία από κάρτες έκπτωσης, κάρτες πολλαπλών προορισμών, κουπόνια έκπτωσης και άλλους τρόπους για να μειώσετε το κόστος σας.

Επικεντρώνονται κυρίως σε μεγάλες εκδρομές, αξιοθέατα και άλλα, αλλά τι γίνεται αν θέλετε να πάτε σε κωμωδία το βράδυ, να δείτε ένα παιχνίδι ή κάτι τέτοιο; Το Goldstar έχει μεγάλες τιμές σε πολλά από αυτά τα είδη δραστηριοτήτων - μαζί με κάποιες περιηγήσεις και άλλες εκδηλώσεις. Αν ταξιδεύετε και είστε ήδη μέλος, απλά πηγαίνετε στον ιστότοπό του ή ανοίξτε την εφαρμογή και επιλέξτε την τοποθεσία που επισκέπτεστε (βρίσκονται στο κάτω μέρος κάθε σελίδας), επιλέξτε τα εισιτήρια που θέλετε, συνδεθείτε και αγοράστε .

Εδώ είναι μια μερική λίστα των δραστηριοτήτων στους κορυφαίους τουριστικούς προορισμούς της Καλιφόρνιας που μπορεί να μπορείτε να απολαύσετε για μισή τιμή ή λιγότερο. Αυτό που είναι διαθέσιμο όταν προγραμματίζετε ένα ταξίδι μπορεί να είναι διαφορετικό, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα και αυτή η λίστα έχει σκοπό μόνο να σας δώσει μια ιδέα για τα είδη των πραγμάτων Goldstar προσφέρει .

Χρήση του Goldstar στο σπίτι

Εάν ζείτε στις περιοχές που εξυπηρετεί η Goldstar, λειτουργεί και στο σπίτι. Εξυπηρετούν περισσότερες από 30 από τις μεγαλύτερες πόλεις και περιοχές του μετρό της χώρας.

Τα μηνύματα του Goldstar είναι χρήσιμα, εύκολα να διαβάσουν και αν έχετε πρόβλημα να υπολογίσετε τι πρέπει να κάνετε, θα σας δώσουν μια δέσμη ιδεών που ίσως δεν έχετε σκεφτεί μόνοι σας.

Περισσότεροι τρόποι για να σώσετε τις διακοπές σας στην Καλιφόρνια

Αν ψάχνετε για περισσότερους τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι της Καλιφόρνιας σας, δοκιμάστε αυτές τις κάρτες έκπτωσης επίσης.

Οι σύνδεσμοι οδηγούν σε πλήρη επανεξέταση του καθενός, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του: