Ταξιδέψτε στο στυλ με βραχιόλια Brett Lauren

Ψάχνετε για ένα δώρο για αυτόν τον ειδικό σύντροφο; Ο Brett Lauren μπορεί να έχει την απάντηση.

Ο σχεδιαστής προσφέρει μια σειρά από χειροποίητα βραχιόλια που χρησιμοποιούν πολύτιμους λίθους σε διάφορα χρώματα, στυλ και μεγέθη. Είναι ένα μεγάλο ταξιδιωτικό στοιχείο. Έρχονται μαζί σε ομάδες των τριών σε μια βολική σακούλα κορδονιών που μπορείτε να εισάγετε στη βαλίτσα σας. Τα πλούσια χρώματα πολύτιμων λίθων θα αντλήσουν τα χρώματα οποιουδήποτε εξοπλισμού. Το τρίο βραχιόλι είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεστε για να είστε αισθητά κομψό στο επόμενο ταξίδι σας.

(Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ξεχωριστά βραχιόλια.)

Και εδώ είναι το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό. Οι αγορές κοσμημάτων υποστηρίζουν μια καλή αιτία. Ο ιδρυτής της εταιρείας Brett Krugman έχει περάσει μια σταδιοδρομία στην επιχείρηση σχεδιασμού μόδας. Αποφάσισε ότι ήρθε η ώρα να δώσει κάτι πίσω. Τα κοσμήματα της έχουν σχεδιαστεί και δημιουργηθεί από γυναίκες που έχουν ανάγκη.

Το ονομάζουν Crafts-woman-ship.

Η εταιρία συνεργάζεται με φιλανθρωπικές οργανώσεις γυναικών, τραυματιών πολεμιστών, καταχρήσεων οικιακής βίας και φορέων οικογενειακής φροντίδας σε αυτιστικές και ψυχικά αμφισβητούμενες γυναίκες του οίκου φιλίας.

Η εργατική δύναμη Crafts-woman-ship περιλαμβάνει τα αυτιστικά και ψυχικά αμφισβητούμενα μέλη του House of Friendship. Άλλοι είναι οι άστεγοι που αναζητούν ένα νέο ξεκίνημα και μια ευκαιρία για αλλαγή στα οικιστικά καταφύγια των αστέγων στη Φλόριντα και την Καλιφόρνια.

Η συνεργασία με την Brett Lauren δίνει στις γυναίκες κάποια πρακτική εμπειρία που τους βοηθά να μεταβαίνουν στην αγορά εργασίας.

Εκτός από το να είναι δώρο για μια καλή αιτία, τα αξεσουάρ Brett Lauren είναι επίσης πολύ όμορφα. Είναι κατασκευασμένα από γνήσια πολύτιμους λίθους, κρυστάλλινα και επιμεταλλωμένα χαλκό. Τα βραχιόλια της έρχονται σε μεγέθη μικρού, μεσαίου και μεγάλου μεγέθους ώστε να ταιριάζουν άνετα στον καρπό των γυναικών διαφόρων μεγεθών. Τα βραχιόλια υπογραφής του Brett Lauren The Cove, Pacifica, Sedona και Palm Beach κλπ.

εμπνεύστηκαν από τα αγαπημένα χρώματα του Krugman.

Δείτε περισσότερα από την Ana Figueroa