Πώς να στοιχηματίσετε στον αθλητισμό στο Λας Βέγκας

Υπάρχει ένα τέχνασμα για να στοιχηματίσετε στον αθλητισμό στο Λας Βέγκας

Είχα πάντα μια γοητεία με στοιχήματα σε αθλήματα στο Λας Βέγκας. Θέλω να πω, μου αρέσει να παρακολουθώ αθλήματα και να βάζω μερικά τσιπ στην τσόχα ήταν πάντα ένα αγαπημένο πράγμα που πρέπει να κάνω. Συνδυάστε τις δύο δραστηριότητες και τώρα μπορώ να παρακολουθήσω ένα παιχνίδι μεταξύ δύο ομάδων που δεν ενδιαφέρομαι και σύντομα θα φωνάζω πρώτα τα κάτω και θα κρατώ κλήσεις με όλη την ενέργεια ενός φανατικού. Ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κερδίσω στο αθλητικό στοίχημα στο Λας Βέγκας;

Είχα μια μακρά συζήτηση με τους τύπους που θέτει τη γραμμή στο Wynn Sports Book και με έκανε να αναρωτιέμαι για την ικανότητά μου να κάνω το σπίτι. Εξήγησε τη δουλειά του και την ικανότητά του να ρυθμίσει τη γραμμή προκειμένου να καταστήσει δυνατή τη λειτουργία ενός κερδοφόρου αθλητικού βιβλίου. Ήξερε αριθμούς. Ήξερε παίκτες. Ήξερε τις τάσεις. Ήξερε τις αποχρώσεις των ομάδων, της ορμής, των παικτών, των στοιχημάτων, όλων των πάρκων, των πάγων, των καιρικών συνόλων ... με άλλα λόγια, ήταν πολύ πιο έξυπνος από ότι θα μπορούσα ποτέ να ελπίζω να ονειρευτώ για ύπαρξη.

Έτσι μπορείτε να κερδίσετε; Φυσικά μπορείτε να κερδίσετε, αλλά συνειδητοποιήστε ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα για τα αθλητικά στοιχήματα από αυτά που συναντούν το μάτι.

Πού αλλού μπορείτε να καθίσετε μπροστά σε οκτώ μεγάλες οθόνες και να παρακολουθήσετε αθλήματα όλη την ημέρα ενώ παίρνετε δωρεάν ποτά; Λας Βέγκας . Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια βασική στρατηγική για να τεντώσετε τα χρήματά σας στο Sports Book και να περάσετε μια παραγωγική μέρα μπροστά από την τηλεόραση.

Δυσκολία: N / A

Απαιτούμενος χρόνος: Μια ζωή για να γίνει σωστό

Εδώ είναι πώς:

  1. Θυμηθείτε, δεν υπάρχει μαθηματικό πλεονέκτημα για τα αθλητικά στοιχήματα, όπως συμβαίνει στις περισσότερες μορφές τυχερών παιχνιδιών. Εάν έχετε μια διάθεση, συχνά φορές είναι τόσο καλό όσο διαβάζετε την εφημερίδα. Με αυτό κατά νου, θα πρέπει να κατανοήσετε κάποιους βασικούς κανόνες για τα αθλητικά στοιχήματα. Θα πρέπει να γνωρίζετε το άθλημα που στοιχηματίζετε και να κατανοείτε τις πιθανότητες.
  1. Επιλέξτε μερικά παιχνίδια για να τοποθετήσετε στοιχήματα. Η επιλογή πάρα πολλών μειώνει τις πιθανότητές σας να βγαίνετε μπροστά. Θα πρέπει να έχετε μια πραγματικά καλή ιδέα για το λόγο που επιλέγετε την ομάδα που έχετε βάλει τα χρήματά σας πίσω. Η στρατηγική "αυτή είναι η αγαπημένη μου ομάδα" μπορεί να γίνει δαπανηρή.
  2. Καταλάβετε ότι η γραμμή σε κάθε καζίνο λαμβάνει υπόψη τους τραυματισμούς, τις τοποθεσίες, τις καιρικές συνθήκες και το πλήθος των άυλων στοιχείων που είναι διαθέσιμα.
  3. Ψάξτε για παιχνίδια που έχουν γραμμές που επηρεάζονται από την αντίληψη του κοινού. Αν όλοι πέφτουν στην αγαπημένη τους ομάδα για να κερδίσουν, υπαγορεύει αυτή τη γραμμή. Επωφεληθείτε από αυτές τις διακυμάνσεις.
  4. Όταν χάνετε, ΜΗΝ ρίχνετε χρήματα μετά τις απώλειές σας, αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μπείτε σε μια άσχημη τρύπα.
  5. Τα στοιχήματα Parlay, ενώ είναι διασκεδαστικά, είναι χάσιμο χρόνου εξαιτίας των πιθανών επιπτώσεων για να μην πετύχετε περισσότερα από δύο στοιχήματα για να προχωρήσετε με τον τρόπο σας ταυτόχρονα.
  6. Αν είστε έξω για να διασκεδάσετε τοποθετήστε μερικά δολάρια στην ομάδα σας και να απολαύσετε το παιχνίδι. Πάρα πολλά χρήματα για την ομάδα σας μπορούν να καταστρέψουν την ημέρα σας. Βρείτε ένα αθλητικό βιβλίο που θα σας δώσει δωρεάν ποτά επειδή βάζετε δέκα δολάρια σε μια ομάδα. Δωρεάν ποτά, μερικά στοιχήματα και μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι.
  7. Εάν στοιχηματίζετε στο Χόκεϊ, να θυμάστε ότι εάν ποντάρετε στους Kings του Λος Άντζελες, δεν θα σας αφήσουν ποτέ χαμένα. (Στην πραγματικότητα, μάλλον θα το κάνουν, αλλά πρέπει να στηρίξω την ομάδα μου ούτως ή άλλως.)

Συμβουλές:

  1. Γνωρίστε την εξάπλωση, καταλάβετε και κατανοήστε πώς πληρώνεστε
  2. Θα χρειαστείτε πολύ χρόνο για να γίνετε επαγγελματίας σε αυτό το είδος παιχνιδιού, απολαύστε τον εαυτό σας αντ 'αυτού.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Όταν είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε κάποιο ποδόσφαιρο στο Λας Βέγκας δείτε τα 21 μας μέρη για να παρακολουθήσετε ποδόσφαιρο στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια να χαρτογραφήσετε προσεκτικά τη στρατηγική στοιχημάτων σας. Η νίκη είναι καλή, αλλά ποτέ δεν αισθάνεται τόσο κακή όσο μια σκληρή beta. Η ομάδα σας χάνει και χάνετε χρήματα. Ωχ!