Πίτσα του Grimaldi στο Λας Βέγκας

Μπορώ να τρώω περίπου δύο προσωπικές πιτσαρίες σε μια συνεδρίαση, ακόμα κι αν δεν αγαπώ την πίτσα. Στο Grimaldi's, μετά από 2 πίτες, εξέτασα ένα ακόμα. Ή ήμουν πολύ πεινασμένος ή κάποιος στην κουζίνα κάνει κάτι σωστό.

Μέρος από τα 77 μέρη για φαγητό Φτηνές στο Λας Βέγκας

Τοποθεσία: Το Shoppes στο Palazzo
Palazzo Las Vegas
Σουίτα 2710
3327 Las Vegas Blvd. Νότος
Las Vegas, NV 89109
Η Pizza του Grimaldi έχει επίσης θέσεις στο Fashion Show Mall, στο Richmar Plaza, στο Summerlin και στην Rainbow Blvd.

Τοποθεσίες Pizza του Grimaldi γύρω από το Λας Βέγκας

Τηλέφωνο: 702-754-3450

Κουζίνα στο Pizza του Grimaldi στο Λας Βέγκας: Πίτσα από τούβλο φούρνου

Κρατήσεις: Δεν απαιτείται

Εύρος Τιμών στη Pizza του Grimaldi στο Λας Βέγκας: Οικονομικό και μέτριο

Ώρες στην Pizza του Grimaldi Las Vegas:
Μεσημεριανό και δείπνο και μετρητή αργά το βράδυ
Δευ - Κυρ: 11:00 π.μ. - 2:00 π.μ.

Ενδυμασία: Casual

Τι είναι όπως στη Pizza του Grimaldi στο Λας Βέγκας;
Ακριβώς επάνω από το καζίνο στο ξενοδοχείο Palazzo, το Grimaldi's σερβίρει μια αρκετά καλή πίτσα σε μια απλή, φιλική ατμόσφαιρα. Η προσιτή επιλογή φαγητού που δεν περιλαμβάνει γήπεδο φαγητού έχει βρεθεί στην πίτσα του Grimaldi. Η τραπεζαρία είναι ανοιχτή και φιλόξενη και θα νιώσετε εξίσου άνετα με την οικογένειά σας όσο θα κάνατε με μια ημερομηνία. (Μην τρελαίνετε και πιστεύετε ότι αυτό είναι ένα εστιατόριο ημερομηνίας αν και είναι μια πίτσα) Υπάρχει ένα μπαρ μπροστά και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσατε να καθίσετε και να έχετε μερικά κοκτέιλ και πίτα πριν από μια νύχτα στο Λας Βέγκας και θα νιώθετε καλά γι 'αυτό.

Ξέρεις πώς μερικές φορές απλά δεν νιώθεις να πάρεις όλα τα φανταστικά προτού να χτυπήσεις τα κλαμπ ή να δεις μια παράσταση; Η Pizza του Grimaldi είναι εκείνη η περιοχή όπου θα έχετε ένα απλό γεύμα που δεν θα σας κοστίσει πολλά χρήματα και θα έχετε ένα ποιοτικό γεύμα.

Πώς είναι το φαγητό στην Pizza του Grimaldi στο Λας Βέγκας;
Υπάρχει ένας λόγος για τον οποίο πολλοί άνθρωποι στο Μπρούκλιν θα σας πουν ότι το Grimaldi's είναι στην κορυφή της λίστας τους για πίτσα.

Εάν είστε οπαδός της New York Style Pizza έχετε τύχη γιατί μπορείτε να το έχετε στο Λας Βέγκας.

Τι πρέπει να δοκιμάσετε στη Pizza του Grimaldi στο Λας Βέγκας:

Εάν είστε σνακ πίτσας και απλά πρέπει να έχετε την καλύτερη πίτσα στο Λας Βέγκας, φροντίστε να ρίξετε μια ματιά στην σελίδα μου Best Pizza στο Λας Βέγκας και στη συνέχεια να μου πείτε τι νομίζετε.

Επιστρέψτε στο σπίτι του εστιατορίου

Όπως είναι συνηθισμένο στην ταξιδιωτική βιομηχανία, travel-guide.com μπορούν να λαμβάνουν δωρεάν φαγητό, διαμονή, ή ταξίδια με σκοπό την αναθεώρηση αυτών των υπηρεσιών. Ωστόσο, αυτά τα προνόμια δεν θα επηρεάσουν την κάλυψη στο About.com. Δείτε την Πολιτική Δεοντολογίας του About.com