Το Θέατρο της Αγοράς - Κλίβελαντ Οχάιο

Το Θέατρο Agora και η αίθουσα χορού είναι το μουσικό ορόσημο του Κλίβελαντ και έχει υποστηρίξει τοπικές συγκροτήματα και εθνικές ενέργειες από τότε που ο Henry J. LoConti και οι συνεργάτες ξεκίνησαν την πρώτη τους θέση στο 2175 Cornell Rd. κοντά στο Case Western Reserve University στις 27 Φεβρουαρίου 1966. Από τότε η Agora φιλοξένησε μια ποικιλία καλλιτεχνών, πολλοί από τους οποίους πήραν το πρώτο τους διάλειμμα εδώ και έβαλαν το Κλήβελαντ στην πρώτη γραμμή της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

Ιστορία του Θεάτρου της Αγοράς

Το 1967, η Agora μετακόμισε στη δεύτερη θέση της στο E 24th St. Upstairs, όπου η Agora στεγαζόταν την Recording Agency, η οποία μεταδίδει ζωντανές παραστάσεις στούντιο κάθε Δευτέρα βράδυ. Το 1968, η Agora κατέγραψε την πρώτη εθνική πράξη τους, το Buckinghams, και μετά το άνοιγμα ενός δεύτερου χώρου στο Columbus το 1970, η Agora Promotions επεκτάθηκε σε μια αλυσίδα δώδεκα θέσεων 1000 θέσεων σε όλη τη Midwest και την East Coast.

Η Αγορά στη δεκαετία του '70

Ραδιοφωνικός Σταθμός του Κλίβελαντ, WMMS, χορηγίες που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη το βράδυ καθ 'όλη τη διάρκεια της δεκαετίας του '70. Ταυτόχρονα, ο χώρος καλωσόρισε πολλές εκδρομές για πρώτη φορά, με καλλιτέχνες όπως ο Peter Frampton, η μπάντα Charlie Daniels και η Bad Company. Στις αρχές της δεκαετίας του '70, η Αγορά ήταν ο σημαντικότερος χώρος συναυλιών του Οχάιου. Το Rainbow Canyon, οι εγκληματίες, το ZZ Top και πολλές άλλες μπάντες έκαναν το μεγάλο διάλειμμα να παίζουν στην Αγορά.

Η Αγορά ξεκίνησε το 1975 το Νέο Κόσμο της Τζαζ , ένα ραδιοφωνικό πρόγραμμα που διοχετεύει τις ΗΠΑ, την Ασία, την Αυστραλία, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Το 1978, το παγκόσμιο κοινοπρακτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα Onstage στην Αγορά απεύθυνε ζωντανές εμφανίσεις από τη σκηνή της Αγοράς. Μέχρι το τέλος της δεκαετίας του 1970, η δισκογραφία έγινε δημοφιλής, η WMMS άλλαξε τη μορφή της και η Αγορά έκλεισε μετά από πυρκαγιά τον Οκτώβριο του 1984. Το 1985 ο ομώνυμος ανοιγμένος στην σημερινή του θέση στο Αμφιθέατρο WHK και στο Metropolitan Theatre στο 5000 Euclid Ave.

Παρακολούθηση Συναυλιών στο Θέατρο Αγοράς

Η Αγορά είναι στην πραγματικότητα δύο χώροι σε ένα: η μικρότερη και πιο οικεία αίθουσα χορού, η οποία έχει περίπου 700 θέσεις, και το θέατρο. Με χωρητικότητα περίπου 2000, το Θέατρο Agora ζει μέχρι το όνομά του με τακτοποιημένα καθίσματα σε στυλ σταδίου, με ένα "λάκκο" μπροστά στη σκηνή και ευρύχωρα ανώτερα κουτιά. Υπάρχουν περιορισμένες παραχωρήσεις σε κάθε απόδοση.

Εισιτήρια Θεάτρου της Αγοράς

Τα εισιτήρια για όλες τις συναυλίες και εκδηλώσεις της Agora είναι διαθέσιμα σε οποιοδήποτε κατάστημα Ticketmaster ή χρεώνονται μέσω τηλεφώνου με το Ticketmaster στο 216 241-5555 στο Cleveland, 330 945-9400 στο Akron, μέσω της ιστοσελίδας του εισιτηρίου ή στο box office του Theatre Agora. Οι ώρες γραφείου είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 10 π.μ. έως 5 μ.μ. Υπάρχει χρέωση $ 1 ανά εισιτήριο και το box office δέχεται μόνο μετρητά.

Θέατρο Αγοράς Πάρκο

Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος έναντι αμοιβής μεταξύ $ 3 και $ 8 πίσω από το θέατρο στο 5001 Prospect Ave. Υπάρχει επίσης μετρημένος οδικός χώρος στάθμευσης (δωρεάν μετά τις 6μμ) και χώροι στάθμευσης μη-Agora που διαφέρουν στο κόστος. Βρίσκεται δυο μίλια ανατολικά του πολιτειακού πανεπιστημίου του Κλίβελαντ , η περιοχή γύρω από την Αγορά είναι κυρίως επιχειρήσεις και αποθήκες που φυλάσσονται τακτικά από το Midtown Security.

Περισσότερες πληροφορίες για το Θέατρο της Αγοράς

Το Backstage Café της Αγοράς είναι μια ενότητα όπου οι γονείς μπορούν να περιμένουν τους εφήβους τους μετά την αποτυχία τους σε μια επίδειξη.

Υπάρχει επίσης ένα μπαρ στο λόμπι του θεάτρου που απαιτεί και ένα βραχιολάκι και τα κατάλληλα ID Πόρτες συνήθως ανοίγουν μία ώρα πριν ξεκινήσει η συναυλία. Οι εμφανίσεις είναι γενικά ανοιχτές σε όλες τις ηλικίες και είναι γενική αποδοχή. Δεν υπάρχει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ και ο χώρος προσλαμβάνει Tenable Protective Services για παρουσιάσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας

Το Θέατρο της Αγοράς
5000 Euclid Ave.
Cleveland, ΟΗ 44103; 216 881-6911.

Το Μέλλον του Θεάτρου της Αγοράς

Η θρυλική φήμη της Agora για την κράτηση μιας ευρείας ποικιλίας συγκροτημάτων συνεχίζεται σήμερα με παραστάσεις από Insane Clown Posse, Rancid και Eagles of Death Metal στον Bob Weir με το Rat Dog, τον Keller Williams και τον Joan Jett & τον Blackhearts. Τα μουσικά είδη του χώρου κυμαίνονται από ακουστικά έως παγκόσμιας / εθνικής με τα πάντα μεταξύ των οποίων το Christian Contemporary, το hip-hop, το punk και το Ska. Ανεξάρτητα από το γούστο και τις προτιμήσεις σας, το θέατρο της Κλίβελαντ Αγοράς και η αίθουσα χορού είναι το μέρος για να πάτε για παρουσιάσεις.