Γιορτάζοντας αποκριές στην Κίνα

Απόκριες είναι ουσιαστικά μια Δυτική διακοπές και έχει μια μακρά ιστορία, αρχικά γιορτάζεται από τους Κέλτες για τον εορτασμό των νεκρών. Απόκριες, όπως τις γνωρίζουμε στις Ηνωμένες Πολιτείες, προϋποθέτουν να ντυθούμε με κοστούμια, να κόβουμε ή να επεξεργαζόμαστε και να διακοσμούμε κολοκύθες - αλλά αυτό είναι κάτι που κάνουν στην Κίνα ;

Απόκριες στην Κίνα

Σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα, όπου οι μη θρησκευτικές παραδόσεις έχουν διασχίσει τον Ειρηνικό, το Απόκριες είναι πραγματικά μια μη εκδήλωση για τους Κινέζους ντόπιους, εκτός αν έχουν κάποια σχέση με τον εξομοιωμένο πληθυσμό.

Είναι απίθανο να δείτε σημάδια αποκριών έξω από μεγάλες πόλεις.

Αν τυχαίνει να βρίσκεστε σε μεγάλες πόλεις με μεγάλες αποδημητικές κοινότητες όπως το Πεκίνο, τη Σαγκάη ή το Guangzhou , μπορεί να δείτε κολοκύθες ή σκουός διακοσμώντας μαγαζιά και μπακάλικα που πωλούν δυτικά προϊόντα. Εάν ζείτε σε μια από αυτές τις πόλεις, μπορείτε να αποθηκεύσετε κάποιες καραμέλες, αλλά δεν θα βρείτε θρύλους των κινεζικών παιδιών που χτυπούν τις πόρτες για να μεταχειριστούν. Μόνο εάν ζείτε σε ένα συγκρότημα με πολλά παιδιά ή παιδιά που μεταβαίνουν σε εκπατρισμένα σχολεία, θα έχετε τα κόλπα-ή-treaters.

Πώς οι ενήλικες γιορτάζουν αποκριές στην Κίνα

Το Halloween είναι ουσιαστικά μια τελετουργική διακοπή και πολλά μπαρ, παμπ και εστιατόρια θα χρησιμοποιήσουν το Halloween ως νύχτα θεμάτων. Εάν επισκέπτεστε την Κίνα κατά τη διάρκεια του Halloween, πιθανότατα θα βρείτε μόνο αυτά τα μέρη στις μεγαλύτερες πόλεις που είναι πιο expat φιλικές όπως το Πεκίνο , Σαγκάη και Guangzhou . Μπορείτε να ελέγξετε τα τοπικά περιοδικά εκδηλώσεων για πάρτι και να χτυπήσετε τη σκηνή του μπαρ για μια νυχτερινή νύχτα έξω εάν είστε στη διάθεση.

Πώς να γιορτάσουμε αποκριές στην Κίνα με τα παιδιά

Δυστυχώς, μόνο τα εκπατριστικά / διεθνή σχολεία πιθανότατα θα κάνουν τίποτα το Halloween που σχετίζεται με αυτό, αν επισκέπτεστε μόνο την Κίνα με τα παιδιά σας κατά τη διάρκεια του Halloween, θα είστε σκληρά πιεσμένοι για να βρείτε κόμματα ή κόλπα-ή-θεραπεία. Αντ 'αυτού, να βρουν μια δραστηριότητα διασκέδασης για τους παιδιά εκείνη την ημέρα για να τους βοηθήσουν να ξεχάσουν το αποκριές και την καραμέλα που λείπουν!

Αρχικό αποκριάτικα κοστούμια

Εδώ είναι το αστείο πράγμα: η Κίνα συμβαίνει να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βάλει μαζί μια κοστούμι αποκριών. Έτσι, αν αγαπάτε ένα καλό πάρτι αποκριών, μπορείτε να το εξετάσετε εάν πρόκειται να είστε στην Κίνα μπροστά από το χρόνο - μπορείτε να προμηθεύσετε το κοστούμι ή / και τα αξεσουάρ σας εκ των προτέρων. Οι αγορές υφασμάτων είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να πάρετε μια ιδέα κοστουμιών και να το κάνει να ζωντανέψει - εξατομικευμένες.

Βρείτε μια σχετικά απλή στολή online και εκτυπώστε φωτογραφίες. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στην αγορά και βρείτε το σωστό ύφασμα. Αγοράστε το σε διαφορετικούς ράφτες στην αγορά μέχρι να βρείτε κάποιον που είναι πρόθυμος να το κάνει για μια τιμή που θα δεχθείτε. Απλώς λάβετε υπόψη σας ότι θα χρειαστείτε τουλάχιστον τρεις μέρες έως μία εβδομάδα για να πάρετε κάτι εξατομικευμένο.