Τι να δώσετε στους οικοδεσπότες σας για τα κινεζικά πρωτοχρονιάτικα δώρα ή τα φεστιβάλ της άνοιξης

Έτσι, είστε προσκεκλημένοι στο σπίτι κάποιου για να γιορτάσετε το Κινεζικό Νέο Έτος . Είτε στην ηπειρωτική χώρα είτε στο Βερολίνο, οι Κινέζοι και οι μη Κινέζοι θα γιορτάσουν το Σεληνιακό Νέο Έτος. Και γιατί όχι? Πολλές Δυτικές διακοπές (Χριστούγεννα, Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου) εξάγονται, γιατί να μην διασκεδάσετε με την κινεζική Πρωτοχρονιά όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι μια μεγάλη δικαιολογία για ένα πάρτι.

Τι είναι παραδοσιακό;

Δεν φαίνεται να υπάρχουν σταθερά παραδοσιακά αντικείμενα που θα έπρεπε ή θα έπρεπε να φέρετε (εκτός αν υπάρχουν παιδιά που συμμετέχουν, βλ. " Hong Bao " παρακάτω).

Η κύρια ιδέα για το κινεζικό νέο έτος στην ηπειρωτική Κίνα είναι να πάρει μαζί με την οικογένεια. Είναι σαν την ημέρα των Ευχαριστιών στις ΗΠΑ ή τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη. Ταξιδεύετε μεγάλες αποστάσεις για υπερκατανάλωση, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, παραμονή πολύ αργά, συζήτηση με τους γονείς σας κ.λπ. Είναι μια παγκόσμια ρουτίνα.

Η κύρια εστίαση είναι στα τρόφιμα. Οι κινεζικές οικογένειες θα ετοιμάσουν το γεύμα τους για πολλά χρόνια. Έτσι σκεφτείτε το φαγητό και το ποτό και το χρώμα κόκκινο.

Τι να Φέρτε τους οικοδεσπότες σας

Όπως είπα - φαγητό και ποτό. Δεν χρειάζεται να είναι φανταχτερός, αλλά φυσικά, μια μικρή επιπλέον προσπάθεια είναι πάντα ωραία και εκτιμάται. Είναι ωραιότερο να παρουσιάζετε τα πράγματα σε ένα κουτί δώρου. Μπορεί να μπορείτε να αγοράσετε προσυσκευασμένα αντικείμενα σε ένα κουτί δώρου, αλλά μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας με μερικά κόκκινα χαρτιά και χρυσά κοσμήματα.