Να φτάσετε στο Summerfest

Η μετάβαση στο Summerfest - το μεγαλύτερο μουσικό φεστιβάλ στον κόσμο, στο πάρκο Henry Maier Festival, 200 N. Harbour Drive, Milwaukee - είναι μερικές φορές η μισή μάχη και μπορεί να είναι πιο δύσκολο από τη βαθμολόγηση των εισιτηρίων σε ένα headliner act στο Amphitheatre Marcus. Μην περιμένετε να οδηγήσετε μέχρι τις πύλες για να παγιδεύσετε "rock star" parking (χωρίς να πληρώσετε 20 δολάρια). Εάν επιμένετε να πάρετε το αυτοκίνητό σας, να είστε έτοιμοι να πληρώσετε για να παρκάρετε σε πολλά, ή να περπατήσετε ένα μίλι ή δύο από ένα σκληρά κερδισμένο ελεύθερο χώρο στάθμευσης.

Ένα πολύ καλύτερο στοίχημα είναι να φτάσετε στο αστικό λεωφορείο ή να πάρετε ένα από τα λεωφορεία γύρω από την East Side, South Side, Bay View και κατά μήκος της λεωφόρου Wisconsin. Οι ποδηλάτες και οι μοτοσικλετιστές μπορούν να πάρουν δωρεάν χώρο στάθμευσης σε ειδικά καταστήματα κοντά στην Mid Gate (περισσότερες πληροφορίες παρακάτω).

Λεωφορεία:

Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς στην ανατολική πλευρά
Να είστε προειδοποιημένοι: αυτό το λεωφορείο αναφέρεται συνήθως ως το "μεθυσμένο λεωφορείο" (τουλάχιστον οι νυχτερινοί αναβάτες είναι συνήθως αρκετά καλά συμπεριφερόμενοι). Πάρτε το στο Hooligan's, το BBC, το Hotel Foster, το Nomad, το Hi-Hat / Garage, το Club Brady και το Vitucci's, και θα σας πέσει στη Νότια Πύλη του Summerfest Grounds. Τα λεωφορεία είναι μετ 'επιστροφής και μπορούν να παραληφθούν στο ίδιο σημείο με την πτώση. Οι αναβάτες πρέπει να είναι 21+.
Κόστος: Δωρεάν
Επικοινωνία: Καλέστε το 414.273.5230 για λεπτομέρειες

Σύστημα διαμετακόμισης County Milwaukee:

$ 3 Shuttle Downtown
Αυτό το λεωφορείο εκτελείται καθημερινά κάθε 7 έως 10 λεπτά κατά μήκος της λεωφόρου Wisconsin μεταξύ 11:30 π.μ. και 12:30 π.μ. Τα λεωφορεία λειτουργούν και στις δύο κατευθύνσεις κατά μήκος της λεωφόρου Wisconsin μεταξύ N.

Την οδό James Lovell και την οδό N. Jackson. Πάρτε το σε οποιαδήποτε στάση λεωφορείου που σημειώνεται με το πρόσωπο χαμόγελο Summerfest, και θα σας ρίξει στη Βόρεια Πύλη του Summerfest Grounds.
Κόστος: Ο ναύλος με επιστροφή είναι 3 € για ενήλικες, 1,50 € για παιδιά κάτω των 12 ετών και για ηλικιωμένους.
Επικοινωνία: Καλέστε το 414.344.6711 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ridemcts.com για λεπτομέρειες

$ 6.50 υπηρεσία αυτοκινητόδρομου Flyer
Πάρκο δωρεάν σε οποιοδήποτε από τα 10 τοπικά Park-and-Ride Lots και hop σε ένα αυτοκινητόδρομο Flyer σε μία από τις 9 διαδρομές προς Summerfest. Αυτά τα τμήματα βρίσκονται: College Avenue, και τα δύο μέρη στο I-94? Holt Avenue στο I-94. Loomis Road νότια του Coldspring Rd .; Whitnall / Hales Corners στο Hwy 100 στο I-43. State Fair Park στο St. 76th St. & W. Kearney St .; Watertown Plank Road, στο US Hwy. 45; Edgerton & S. 72η στο πάρκινγκ Southridge; Green Bay Road, ακριβώς βόρεια του Brown Deer Road. Brown Deer Road, στο I-43. Ryan Road στο I-94.
Κόστος: $ 6.50 για ενήλικες, $ 3 για παιδιά (κάτω των 12 ετών), ηλικιωμένους και άτομα με αναπηρία με την κατάλληλη ID Fare είναι ταξίδι μετ 'επιστροφής. Απαιτείται ακριβής ναύλος.
Πότε: Εβδομαδιαίες ημέρες: Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε μισή ώρα από τις παρτίδες Freeway Flyer και Summerfest από τις 11:30 π.μ. - 5 μ.μ. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται κάθε 15 λεπτά από τα δρομολόγια Freeway Flyer και Summerfest από τις 17:00 έως τις 12:30
Σαββατοκύριακα (Σάββατο & Κυριακή): Τα δρομολόγια θα διαρκούν κάθε 15-20 λεπτά από τα δρομολόγια Freeway Flyer και Summerfest από τις 11:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ., εκτός από την υπηρεσία στο Southridge Park-Ride Lot, η οποία είναι κάθε 15-30 λεπτά Σαββατοκύριακα.
Επικοινωνία: Καλέστε το 414.344.6711 ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ridemcts.com για λεπτομέρειες

Κανονική υπηρεσία λεωφορείων
Καλέστε το 414.344.6711 ή επισκεφθείτε τον ιστότοπο MCTS στη διεύθυνση www.ridemcts.com για λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή, το χρονοδιάγραμμα και τις τιμές.

Δίκυρο τροχόσπιτο Προτιμώμενος χώρος στάθμευσης:

Περάστε το ποδήλατό σας, τη μοτοσικλέτα, το μοτοποδήλατο ή οποιοδήποτε άλλο δίτροχο στο Summerfest και μπορείτε να σταθμεύσετε σε συγκεκριμένες δωρεάν παρτίδες κοντά στην Mid Gate στην East Chicago Street και στο North Harbor Drive. Ο χώρος είναι περιορισμένος.

Περισσότερα για το Summerfest 2016: