Πώς να βρείτε ένα στοιχείο που χάθηκε στο αεροδρόμιο Charlotte

Ταξιδεύοντας είναι σίγουρα μια αγχωτική εμπειρία, και το Διεθνές Αεροδρόμιο Charlotte-Douglas είναι ένα από τα πιο πολυσύχναστα στο έθνος. Ας το παραδεχτούμε - είναι πολύ εύκολο να βγάλετε το τηλέφωνο ή το φορητό υπολογιστή σας και στη συνέχεια να αποστασιοποιηθείτε από κάτι και να το αφήσετε ή να αφήσετε το laptop, το κινητό σας, το ρολόι ή ακόμα και τα παπούτσια στο σημείο ελέγχου της TSA.

Το δύσκολο κομμάτι για να χάσετε ένα στοιχείο σε ένα αεροδρόμιο είναι ότι μπορεί να καταλήξει σε έναν από τους πολλούς οργανισμούς, ανάλογα με το πού το χάσατε πραγματικά και ποιος το βρήκε.

Υπάρχει συνήθως ένα γενικό αεροδρόμιο που χάθηκε και βρέθηκε για αντικείμενα στον κοινόχρηστο χώρο του αεροδρομίου, συν ένα χαμένο και βρέθηκε ειδικά για την TSA αν αφήσατε κάτι σε ένα σημείο ελέγχου. Εάν χάσατε κάτι σε εστιατόριο ή μπαρ στο αεροδρόμιο του Σαρλότ, είναι πιθανό με την HMS Host, την εταιρεία που τρέχει αυτά. Και αν αφήσατε κάτι σε ένα αεροπλάνο, σε ένα μετρητή εισιτηρίων ή σε μια πύλη, μπορεί να βρίσκεται στη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία που χάθηκε και βρέθηκε. Εδώ είναι το περιθώριο, όμως, από ποιον θα θελήσετε να καλέσετε για την εύρεση ενός χαμένου στοιχείου από το διεθνές αεροδρόμιο Charlotte Douglas.

Το αεροδρόμιο Charlotte Douglas χάθηκε και βρέθηκε

Αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Αν το στοιχείο σας χάθηκε σε μια "κοινή" περιοχή όπως μια τουαλέτα, περιοχή πύλης ή αποσκευή αποσκευών, είναι πιθανότατα με το αεροδρόμιο να χαθεί και να βρεθεί. Μπορεί επίσης να είναι εδώ αν όποιος το βρήκε μετατράπηκε σε υπάλληλο του αεροδρομίου.

Μετά από 90 ημέρες, οποιοδήποτε αντικείμενο δεν έχει ζητηθεί θα γίνει ιδιοκτησία της πόλης. Αν καλέσετε αυτόν τον αριθμό μετά από ώρες, μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα.

Έχετε έτοιμες αυτές τις πληροφορίες, ωστόσο: το όνομά σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τη διεύθυνση ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. η ώρα, η ημερομηνία και η θέση του αντικειμένου σας για τελευταία φορά και μια σύντομη περιγραφή του στοιχείου. Εάν πρόκειται για κινητό τηλέφωνο, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει τον αριθμό κινητού τηλεφώνου, τον φορέα σας και το εμπορικό σήμα του τηλεφώνου.

Αν πιστεύετε ότι αφήσατε το στοιχείο σας σε ένα σημείο ελέγχου TSA, καλέστε το 704-916-2200

Ο διαχειριστής HMS χειρίζεται τα καταστήματα και τα εστιατόρια στο αεροδρόμιο του Charlotte . Έτσι, εάν αφήσατε το στοιχείο σας εκεί, καλέστε το 704-359-4316.

Ειδική απώλεια και εύρεση αεροπορικής εταιρείας

Αν αφήσατε το στοιχείο σας σε αεροπλάνο, στο μετρητή εισιτηρίων ή στην περιοχή πύλης της πτήσης σας, μπορεί να είναι με τη συγκεκριμένη αεροπορική εταιρεία. Για μερικούς από αυτούς, ο αριθμός επικοινωνίας είναι μόνο ο κύριος αριθμός αερολιμένα.