Πόλεις και κωμοπόλεις κοντά στο Σαρλότ, Βόρεια Καρολίνα

Εάν επισκέπτεστε το Charlotte της Βόρειας Καρολίνας για διακοπές ή τυχαίνει να βρίσκεστε στην πόλη σε επαγγελματικό ταξίδι, πιθανόν να παρατηρήσετε τον μεγάλο αριθμό μικρών πόλεων και τα προάστια που αποτελούν τη μητροπολιτική περιοχή του Charlotte, συμπεριλαμβανομένων των πόλεων που βρίσκονται στο Mecklenburg , Cabarrus, Iredell, Union, και Gaston κομητείες στη Βόρεια Καρολίνα και την κομητεία York στην Νότια Καρολίνα.

Το ίδιο το Charlotte είναι η κομητεία του Mecklenburg County και η μεγαλύτερη πόλη της περιοχής, αλλά η Concord , η Gastonia και η Rock Hill είναι επίσης σημαντικές πόλεις κοντά, με πολλά για να προσφέρουν επιχειρηματίες και τουρίστες - απλά πρέπει να κοιτάξετε προσεκτικά για να ανακαλύψετε τα κρυμμένα μυστικά, μεγάλες περιπέτειες και μοναδικά ευρήματα στις πόλεις και τις πόλεις που αποτελούν τα προάστια του Σαρλότ της Βόρειας Καρολίνας.

Mecklenburg County

Περιέχοντας την πόλη του Charlotte - η οποία ενεργεί ως έδρα της στο Mecklenburg County, καλύπτει το κέντρο της μητροπολιτικής περιοχής και περιλαμβάνει αρκετά προάστια, όπως Cornelius, Davidson, Huntersville, Matthews, Mint Hill και Pineville - αν και οι περισσότεροι έχουν χαρακτηριστεί ως "Charlotte" οδηγούς πόλεων και στους Χάρτες Google.

Η πόλη του Charlotte προσφέρει άφθονες ευκαιρίες για εξερεύνηση, περιπέτεια, φαγητό, καταστήματα - το ονομάζετε. Οι οπαδοί των αγώνων μπορούν να παρακολουθήσουν την αίθουσα της φήμης NASCAR, ενώ ο άπληστος εξερευνητής μπορεί να επισκεφθεί το Discovery Place. οι αγοραστές μπορούν να επισκεφθούν το SouthPark Mall. τα φαγητά μπορούν να δειπνήσουν στο The Capitale Grille ή το Carpe Diem Restaurant, ενώ οι λάτρεις της ιστορίας μπορούν να βρουν ένα από τα πολλά μουσεία μέσα στα όρια της πόλης.

Ανεξάρτητα από το τι θέλετε να κάνετε στις διακοπές σας στο Charlotte, μπορείτε να το κάνετε χωρίς να φεύγετε ποτέ από τα όρια της πόλης, αλλά φροντίστε να δείτε τον Charlotte Travel Guide για μια πλήρη λίστα παντού για φαγητό, ύπνο και παίζουν στην περιοχή.

Cabarrus County

Βρίσκεται στη βορειοανατολική πλευρά του Charlotte, Cabarrus County προσφέρει στους επισκέπτες μια ανάπαυλα από τη φασαρία της πόλης ενώ παράλληλα παρέχει πολλές από τις ανέσεις και τις επιλογές ψυχαγωγίας που οι κάτοικοι της πόλης έχουν έρθει να περιμένουν από την περιοχή.

Στο Concord, μπορείτε να εξερευνήσετε τη Sea Life Charlotte-Concord - ένα διαδραστικό ενυδρείο και να εκθέσετε τα πάντα για τον ωκεανό και τα πλάσματα του - το οποίο περιλαμβάνει 360 βαθμούς σήραγγας ωκεανού, χιλιάδες υδρόβια ζώα και φυτά και μερικές λίμνες οι ενήλικες μπορούν κυριολεκτικά να αισθάνονται την ωκεάνια ζωή στα χέρια τους.

Το Harrisburg, το Kannapolis, το Mount Pleasant και το Midland είναι επίσης πόλεις στο Cabarrus, το καθένα από τα οποία προσφέρει δικό του εμπορικό κέντρο, αξιοθέατα και τοπικά εστιατόρια, καταστήματα και μικρές επιχειρήσεις - η Kannapolis είναι η έδρα της μουσικής αίθουσας της φήμης της Βόρειας Καρολίνας .

Νομός Iredell

Στις βορειοανατολικές ακτές της λίμνης Norman, ακριβώς βόρεια του Charlotte, το County Iredell είναι ώριμο με την ιστορία, προσφέροντας στους επισκέπτες πολλά μουσεία και εκθέματα που γιορτάζουν τον πολιτισμό και τους ανθρώπους της περιοχής.

Εάν έχετε τη διάθεση να ξαναζήσετε ένα μέρος της ιστορίας των Ηνωμένων Πολιτειών, κάντε ένα ταξίδι στο Fort Dobbs στα Statesville - μια από τις μεγαλύτερες πόλεις του νομού - για να δείτε τις καθημερινές ανακατασκευές του ιστορικού ιστορικού χώρου στο κατώφλι της Καρολίνας τη δεκαετία του 1750.

Μπορείτε επίσης να δείτε το Μουσείο Mooresville για πληροφορίες σχετικά με τον οικισμό και την ανάπτυξη της περιοχής. Άλλες πόλεις που βρίσκονται στο Iredell County περιλαμβάνουν Davidson, Harmony, Love Valley και Troutman - ελέγξτε την ιστοσελίδα της κάθε πόλης για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα αξιοθέατα, τα εστιατόρια και τα καταλύματα.

Ένωσης, Gaston και York

Βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Σαρλότ και περιλαμβάνει τις πόλεις Fairview, Hemby Bridge, Indian Trail, JAARS, Lake Park, Marshville, Marvin, Mineral Springs, Stallings, Unionville, Waxhaw, Weddington, Wesley Chapel, Wingate του Μονρόε.

Στα δυτικά του Charlotte βρίσκεται ο δήμος Gaston, ο οποίος περιλαμβάνει τον μικρότερο δήμο της πολιτείας Dellview, καθώς και τους Belmont, Bessemer City, Cherryville, Cramerton, Dallas, Gastonia, High Shoals, Kings Mountain, Lowell, McAdenville, Mount Holly, , Spencer Mountain, και Stanley.

Στα νότια, το York County της Νότιας Καρολίνας περιλαμβάνει το Τριφύλλι, το Φορτ Μίλ, το Χίκορι Γκρέβε, το Ινδικό γάντζο, τη λίμνη Wylie, το Lesslie, το McConnell, το Newport, το Riverview, το Rock Hill, το Sharon, τη Σμύρνη, το Tega Cay και το York.