Γράψτε και δώστε ένα υπέροχο τοστ γάμου

Όποιος έχει πάει σε γάμο έχει ακούσει κάποιον να δώσει τοστ γάμου στη ρεσεψιόν. Γενικά, παρέχεται από τον πατέρα της νύφης, τον καλύτερο άνθρωπο ή από έναν στενό φίλο ή συγγενή της νύφης ή του γαμπρού.

Έχοντας δέχεται έναν τολμηρό γάμο (και μάλιστα πολύ καλοσχηματισμένο) στο δικό μου γάμο και είμαι επισκέπτης που ακούει με ευγένεια τους αλλοιωμένους / ανήθικους ψεκασμούς του τοστ γάμου, προσφέρω αυτές τις συμβουλές σε όσους θέλουν να γράψουν και δώστε ένα υπέροχο τοστ γάμου που θα θυμηθεί με αγάπη.

Δυσκολία: Πρόκληση

Απαιτούμενος χρόνος: 2-3 ώρες σε μερικές ημέρες

Εδώ είναι πώς να ξεκινήσετε:

  1. Αν δεν γνωρίζετε το 50 τοις εκατό της συναρμολογημένης ομάδας, σχεδιάστε να αναγνωρίσετε για λίγο τον εαυτό σας και να δηλώσετε τη σχέση σας με το ζευγάρι προτού ξεκινήσετε το toast. (Αλλά θυμηθείτε: Είναι για αυτούς, όχι εσείς!) Στη συνέχεια, ξεκινήστε το γάμο τοast off προσφέροντας μια παρατήρηση σχετικά με την υπέροχη / συγκινητική / κομψή / αξέχαστη / μοναδική (ή συμπληρώστε τη δική σας επίθεσή σας) τελετή που όλοι έχετε δει.
  2. Όπως μια ομιλία, ένα τοστ γάμου έχει αρχή, μέση και τέλος. Μην σχεδιάζετε να προσφέρετε ένα αυτοσχέδιο γάμο τοστ αν δεν είστε πολύ καλοί στο να σκέφτεστε τα πόδια σας. Αντ 'αυτού, πολύ πριν την γαμήλια τελετή, γράψτε τις σκέψεις σας για το ζευγάρι. Τι λένε οι άνθρωποι που τους αγαπούν για τον αγώνα τους; Τι συμβαίνει σε σας για την ένωσή τους; Έχουν κοινά ενδιαφέροντα ή πάθη;
  3. Προσδιορίστε και αρθρώστε τις θετικές ιδιότητες σχετικά με τη νύφη, τον γαμπρό και τους δύο ως ζευγάρι καθώς αρχίζετε να σημειώνετε. Εάν θέλετε να περπατήσετε σύντομα κάτω τη λωρίδα μνήμης στο τοστ γάμου σας, είναι ιδανικό για να επιλέξετε μια μνήμη που περιλαμβάνει τόσο τη νύφη όσο και τον γαμπρό. Υπήρχε κάτι μοναδικό στον τρόπο που συναντήθηκαν; Ή η δέσμευσή τους; Αυτά μπορεί να κάνουν ενδιαφέροντα ανέκδοτα.
  1. Ουσιαστικά, το τοστ γάμου που παραδίδετε πρέπει να είναι ζεστό, προσωπικό και σύντομο. Εάν είστε ένας κωμικός stand-up, εισάγετε αστεία. Εάν δεν είστε, παίζετε ευθεία. Ενώ μπορεί να έχετε την επιθυμία να διασκεδάσετε, να έχετε κατά νου ότι για τη νύφη και τον γαμπρό τα λόγια σας θα θυμούνται για πάντα. Οποιοδήποτε κοροϊδευτικό θα πρέπει να είναι ευγενικό και καλό.
  1. Ασαφή για τι να πω; Το Διαδίκτυο είναι γεμάτο με μεγάλες τιμές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αρχίσετε την ομιλία σας ή να εμπνευστείτε από.
  2. Μην δώστε ένα τοστ γάμου εάν είστε μεθυσμένοι. Περίοδος.
  3. Εάν το τοστ γάμου καταγράφεται από έναν φωτογράφο ή έναν βιντεολόγο, επισκεφθείτε την τουαλέτα πριν δώσετε το toast για να ισιώσετε τα μαλλιά και τα ρούχα σας.
  4. Άλλα πράγματα: Μην αναφέρετε προηγούμενες φίλες, φίλους ή συζύγους σε ένα τοστ γάμου. Μην μιλάτε για το κόστος του γάμου ή γαμήλια δώρα. Μην μιλάτε για μελλοντικά σχέδια που μπορεί να σας έχει εμπιστευτεί το ζευγάρι. Αυτό περιλαμβάνει την εγκυμοσύνη και τα παιδιά.
  5. Σταματήστε το τοστ γάμου σε ένα υψηλό και ελπιδοφόρο σημείωμα. Εκφράστε όλες τις καλές ευχές στην αίθουσα για το ευτυχισμένο, υγιές, ευημερούμενο μέλλον του νέου ζευγαριού.
  6. Τέλος, ζητήστε από τη συναρμολογημένη ομάδα να συμμετάσχει στο φόρεμα του γάμου, σηκώστε το ποτήρι σαμπάνιας και πείτε: "Το (όνομα της νύφης) και (το όνομα του γαμπρού) ...."
  7. Αφήστε τον καθένα να γνωρίζει τη φρυγανιά του γάμου είναι πλήρης, προσθέτοντας την αγαπημένη σας καθαρή φράση κάτω από την επίστρωση, όπως Cheers! ή η εθνοσυνέλευση !, L'chaim !, A votre sante !, Za vashe zdorovye !, Prosit !, Skal! και τα λοιπά.

Συμβουλές

  1. Κρατήστε το τοστ γάμου σύντομο, κάτω από πέντε λεπτά.
  2. Επικεντρωθείτε στο ζευγάρι και αντιμετωπίστε τις όταν κάνετε τοστ. Αποφύγετε να μιλάτε για το γάμο ή τη σχέση σας.
  1. Λάβετε υπόψη ότι οι γονείς και οι ηλικιωμένοι θα είναι παρόντες, οπότε μην δουλεύετε μπλε.
  2. Αφήστε τον εαυτό σας χρόνο εκ των προτέρων να δοκιμάσετε το toast του γάμου. Εάν έχετε την τάση να νιώθετε νευρικός μπροστά από τις ομάδες, είναι εντάξει να το διαβάσετε από μια κάρτα.
  3. Μην κάνετε ανόητα αστεία μήνα του μέλιτος.
  4. Αφήστε τα ζεστά συναισθήματά σας για το ζευγάρι να λάμψουν.

Ο, τι χρειάζεσαι

Μόνο στην υπόθεση

Αν κάποιος άλλος μπερδευτεί σε ένα φοβερό τοστ γάμου - ίσως το άτομο να είναι μεθυσμένο, λιθοβολισμένο, θυμωμένο, εξομολογημένο ή αλλοιωμένο - κάνει το σωστό και να το σταματήσει για χάρη της νύφης και του γαμπρού. Σηκωθείτε, ευχαριστήστε τον ομιλητή, σηκώστε το ποτήρι και ψήστε το ζευγάρι χωρίς να αναφέρετε την καταστροφή που προηγήθηκε.