Προϋπολογισμός ταξιδιού διακοπών σας

Σελίδα 1: Πώς να ξοδεύετε τα δολάρια σας με σύνεση

Προϋπολογισμοί: Ugh. Μήπως κάποιος τους αρέσει; Αλλά εάν τα κεφάλαιά σας δεν είναι απεριόριστα, θα χρειαστεί να υπολογίσετε περίπου πόσα χρήματα διαθέτετε πριν να σχεδιάσετε ένα ρεαλιστικό μήνα του μέλιτος .

Σύμφωνα με την άτυπη έρευνα για το φόρουμ Honeymoons / Romantic Getaways, τα περισσότερα ζευγάρια σκοπεύουν να περάσουν από 2.000-5.000 δολάρια στο ταξίδι τους. Αυτό είναι σίγουρα αρκετό για να απολαύσετε ένα μεγάλο ζευγάρι ημερών, ή περισσότερο, μακριά από το σπίτι.

Στην επόμενη σελίδα θα βρείτε ένα χρήσιμο φύλλο εργασίας για τον προϋπολογισμό των διακοπών , το οποίο περιλαμβάνει σχεδόν κάθε δαπάνη ταξιδιού που πιθανόν να συναντήσετε. Χρησιμοποιήστε το για να καθορίσετε το κατά προσέγγιση κόστος του ταξιδιού σας - και στη συνέχεια θα ξέρετε πόσα διακοπές μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Υπάρχουν τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα και να έχετε ακόμα υπέροχες διακοπές;

Απολύτως! Ένας από τους ευκολότερους τρόπους μείωσης του κόστους είναι η μεταφορά. Εάν μπορείτε να οδηγήσετε σε έναν κοντινό προορισμό και όχι να πετάξετε σε ένα μακρινό, αυτό είναι πιθανό να εξοικονομήσετε μεγάλα δολάρια.

Εάν πετάτε, κρατήστε τις ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής ευέλικτες. Γνωρίζετε ότι οι αεροπορικές πτήσεις τείνουν να είναι φθηνότερες αν φύγετε και επιστρέφετε σε μια Τρίτη ή Τετάρτη και είναι πιο ακριβά αν χρειάζεται να πετάξετε την Παρασκευή μέχρι την Κυριακή. Χρησιμοποιήστε επίσης εργαλεία ναύλων με βάση το ημερολόγιο σε ιστότοπους online ταξιδίων. Θα σας δείξουν τις φθηνότερες ημερομηνίες για να φτάσετε και να επιστρέψετε από τον προορισμό σας.

Όπου πηγαίνετε και η εποχή του χρόνου που ταξιδεύετε, θα επηρεάσουν επίσης το κόστος.

Τα τροπικά νησιά και τα χιονοδρομικά κέντρα μπορεί να είναι τρομερά ακριβά το χειμώνα. Πολλά ξενοδοχεία και θέρετρα στην Καραϊβική πτώση τιμές ουσιαστικά στις και γύρω στις 15 Απριλίου. Η Ευρώπη είναι μπλοκαρισμένη την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η Νέα Αγγλία παίρνει φτηνά γρήγορα το φθινόπωρο. Επισκεφθείτε αυτά τα μέρη κατά τη διάρκεια των off-season , και θα αποθηκεύσετε μια δέσμη.

Αν θέλετε να πάτε αλλού και να έχετε μια καθορισμένη ημερομηνία για το μήνα του μέλιτος σας, ρίξτε μια ματιά στις τοποθεσίες σε φθηνότερους μήνες για να ταξιδέψετε . αναφέρει πού να πάει για τις καλύτερες προσφορές κάθε μήνα του έτους.

Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα σε ένα ξενοδοχείο - και δεν χρειάζεται να είναι ένα μέρος που μοιάζει ή αισθάνεται φθηνά. Δείτε τις περιοχές έκδοσης κρατήσεων ξενοδοχείων . Μπορείτε να βρείτε πωλήσεις φλας και ταξιδιωτικές προσφορές στο Twitter .

Τι άλλο?

Η πραγματοποίηση κρουαζιέρας ή η μετάβαση σε ένα all-inclusive θέρετρο είναι άλλοι έξυπνοι τρόποι για τον έλεγχο ενός προϋπολογισμού. Θα γνωρίζετε εκ των προτέρων ολόκληρο το κόστος του ταξιδιού και τα μεγάλα έξοδα, από το φαγητό έως το κατάλυμα σε δραστηριότητες, καλύπτονται με μία τιμή. Δείτε προσιτές ιδέες για το μήνα του μέλιτος .

Αν αυτό είναι το πρώτο σας ταξίδι μακριά από το σπίτι, μπορείτε α) να έχετε περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας από ποτέ άλλοτε. και β) αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι από όλα τα πράγματα που μπορείτε ενδεχομένως να τα ξοδέψετε. Θα εκπλαγείτε πόσο γρήγορα πηγαίνει σε πράγματα όπως τα γεύματα και τα ξενοδοχεία, γι 'αυτό το μέρος με προσοχή.

Είστε έτοιμοι να μάθετε τι θα κοστίσει το ταξίδι σας;

Βλέπε σελίδα 2> Φύλλο εργασίας ταξιδίου "Do-It-Yourself"
Καταρρέει τα τυπικά έξοδα που ένα ζευγάρι νεόνυμφων θα πρέπει να σας βοηθήσει να βρείτε μια εκτίμηση για το ταξίδι σας.

Μερικές προτάσεις για το τι είναι - και τι δεν είναι - αξίζει τα χρήματα σε διακοπές:

ΚΑΝΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...
Δεν αξίζει το κόστος
- Τρόφιμα και ποτά στο αεροδρόμιο
- Πρωινό στο κρεβάτι
- Τηλεφωνικές κλήσεις εντός δωματίου
- Φτηνά αναμνηστικά
- Εμπορικές φωτογραφίες
- Ψηφιακή κάμερα
- Ιππασία με άμαξα
- Το δελφίνι συναντά
- Πακέτα περιηγήσεων με λεωφορείο
- Επίσημα ρούχα που φοράτε μία φορά

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ...
Αξίζει το κόστος
- Ένα καλό ξενοδοχείο
- Ένα μεγάλο δωμάτιο με μπαλκόνι και θέα
- Δείπνο σε ένα καλό εστιατόριο τουλάχιστον μία φορά
- Ένα καλό μπουκάλι κρασί με το γεύμα
- Χρήση μιλίων μπόνους για αναβάθμιση
- Καλές αποσκευές. θα το χρησιμοποιήσετε πολύ
- Ελκυστικά αλλά άνετα παπούτσια
- Ιδιωτικός ξεναγός
- Ειδικό βράδυ, όπως δείπνο κεριών στην παραλία