Αυτοκίνητα ενοικίασης, εισιτήρια στάθμευσης, επιταχυνόμενα εισιτήρια και φωτογραφικές μηχανές κόκκινου φωτός

Τι συμβαίνει όταν παίρνετε ένα εισιτήριο στο αυτοκίνητό σας;

Σε αυτήν την εποχή των φωτογραφικών μηχανών ταχύτητας και των φωτογραφικών μηχανών κόκκινου φωτός , είναι μόνο θέμα χρόνου πριν το πάρκινγκ και οι μετακινήσεις παραβιάσεις καλύψουν με τους πελάτες ενοικίασης αυτοκινήτων.

Εξετάστε αυτά τα σενάρια:

Να πληρώσετε ή να μην πληρώσετε;

Αν έχετε εισιτήριο σε άλλο μέρος του κόσμου, μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να το πετάξετε στα σκουπίδια. Τα κράτη συχνά μοιράζονται πληροφορίες για τα αυτοκίνητα μεταξύ τους και με τις ασφαλιστικές εταιρείες και ότι η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων σας έχει δώσει τα προσωπικά σας δεδομένα στην αρχή έκδοσης εισιτηρίων ή στην εξουσιοδοτημένη εταιρεία συλλογής.

Σκεφτείτε προσεκτικά πριν αγνοήσετε το εισιτήριο. Ενδεχομένως να δημιουργείτε τον εαυτό σας για μια σειρά ενοχλητικών επιστολών και τηλεφωνικών κλήσεων, τουλάχιστον.

Εισιτήρια στάθμευσης

Οι πόλεις παντού περιορίζουν το χώρο στάθμευσης σε ορισμένες περιοχές και χρεώνουν για τη στάθμευση σε άλλους. Εάν γνωρίζετε ότι έχετε παραβιάσει τους κανονισμούς στάθμευσης, θα πρέπει να πληρώσετε το πάρκινγκ σας πρόστιμο. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα αν σταθμεύσετε παράνομα κατά την οδήγηση ενοικίου αυτοκινήτου και είστε σε θέση να πληρώσετε αμέσως το πρόστιμο. Αν δεν πληρώσετε άμεσα το ποσό της κράτησης, η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων σας πιθανόν να σας εντοπίσει, να σας χρεώσει για τα διοικητικά έξοδα και να παράσχει τα προσωπικά σας στοιχεία στην πόλη που εξέδωσε το εισιτήριο στάθμευσης. Τελικά, είτε θα λάβετε μια ειδοποίηση παραβίασης ή μια χρέωση στην πιστωτική σας κάρτα από μια υπηρεσία συλλογής προστίμων τρίτου μέρους.

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε σφάλμα ένα εισιτήριο στάθμευσης;

Αν λάβετε ένα εισιτήριο από λάθος, μπορείτε να αποδείξετε την περίπτωσή σας και να έχετε επαρκή εντολή στην τοπική γλώσσα, ίσως θελήσετε να πολεμήσετε το εισιτήριο ενώ βρίσκεστε ακόμα στη χώρα. Φέρτε τα αποδεικτικά στοιχεία σας στην αρχή στάθμευσης και προσπαθήστε να συμπληρώσετε τα τυχόν σας έντυπα. Αν γράφετε σε ξένη γλώσσα, συμβουλευτείτε ένα λεξικό για να βεβαιωθείτε ότι συμπληρώνετε σωστά κάθε πεδίο.

Να είστε βέβαιοι, να παρουσιάζετε την τεκμηρίωσή σας και να επιμείνετε σε μια γρήγορη απόφαση.

Μόλις επιστρέψετε στην πατρίδα σας, το κόστος της καταπολέμησης ενός εισιτηρίου στάθμευσης μπορεί να είναι υψηλότερο από το πρόστιμο στάθμευσης. Εξετάστε πόσο χρόνο και ενέργεια θα χρησιμοποιήσετε για να καταπολεμήσετε το χώρο στάθμευσης, να σταθμίσετε το κόστος του χρόνου σας με τα ποσά πρόστιμο και τα διοικητικά τέλη και να αποφασίσετε αν θα πληρώσετε ή θα αγωνιστείτε.

Επιτάχυνση εισιτηρίων και κάμερες ταχύτητας

Οι κάμερες ταχύτητας επιτρέπουν στις πόλεις και τις επαρχίες να επιβάλλουν πρόστιμα στους αυτοκινητιστές για επιτάχυνση λόγω μόνο φωτογραφικών στοιχείων. Εάν λάβετε λάθος παραπομπή στην ταχύτητα, θα πρέπει να αποδείξετε ότι ήσαστε κάπου αλλού εκείνη την ημέρα και ώρα για να αποφύγετε το πρόστιμο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ορισμένες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων έχουν συνεργαστεί με την American Traffic Solutions, μια εταιρία που εγκαθιστά κόκκινο φως και κάμερες ταχύτητας και συλλέγει πρόστιμα από το νόμο περί κυκλοφορίας και τους παραβάτες διοδίων.

Όταν υπογράφετε τη σύμβαση μίσθωσης με μια από αυτές τις εταιρείες, συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες της πιστωτικής σας κάρτας μπορούν να παρέχονται στις American Traffic Solutions για σκοπούς συλλογής. Ενδέχεται να ανακαλύψετε ότι η American Traffic Solutions σας χρέωσε για πρόστιμο επισκεψιμότητας προτού λάβετε επίσημη ειδοποίηση για ένα δελτίο επιτάχυνσης. Οι αμερικανικές υπηρεσίες κυκλοφορίας συνεργάζονται με οργανισμούς συλλογής, οπότε θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πληρώσετε το πρόστιμο σας αμέσως αν γνωρίζετε ότι παραβιάσατε τον νόμο. Διαφορετικά, μπορεί να υποβάλλονται σε τηλεφωνήματα, επιστολές και άλλες τακτικές πρακτορείων συλλογής, και τελικά θα πληρώσετε το πρόστιμο σας ούτως ή άλλως.

Κάμερες κόκκινου φωτός

Πολλές πόλεις έχουν εγκαταστήσει κάμερες κόκκινου φωτός σε βασικές διασταυρώσεις. Αυτές οι κάμερες ενεργοποιούνται με κίνηση και καταγράφουν τουλάχιστον δύο εικόνες των οχημάτων των παραβατών. Σε ορισμένες πόλεις, κάμερες κόκκινου φωτός καταγράφουν επίσης σύντομα βίντεο από κάθε παραβάτη. Εάν λάβετε ειδοποίηση ότι έχετε εκδηλώσει κόκκινο φως αλλά έχετε αποδεικτικά στοιχεία για το αντίθετο, θα πρέπει να αμφισβητήσετε εγγράφως τον ισχυρισμό.

Αν οδηγήσατε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο όταν υποτίθεται ότι συνέβη η παραβίαση, θα λάβετε μια ειδοποίηση παραβίασης από την εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτου. Η παρούσα ειδοποίηση θα περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις διοικητικές χρεώσεις που χρεώνει η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στην πιστωτική σας κάρτα.

Οι καλύτερες επιλογές σας για την αμφισβήτηση των εισιτηρίων φωτογραφικών μηχανών κόκκινου φωτός περιλαμβάνουν την τεκμηρίωση της παρουσίας σας αλλού ή / και την απόδειξη ότι δεν οδήγησα το αυτοκίνητο όταν συνέβη η παραβίαση ( Συμβουλή: Θα πρέπει να ελέγξετε τις επίσημες φωτογραφίες και να δώσετε αποδεικτικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν τον τόπο διαμονής σας ).