Θυμηθείτε αυτόν τον ιστότοπο όταν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης

Όταν χρειάζεστε ένα αυτοκίνητο ενοικίασης σε χαμηλή τιμή, το site που γνωρίζετε είναι το AutoSlash.

Έχω συστήσει το AutoSlash όταν γράφετε για το πώς να μειώσετε το κόστος ενοικίασης αυτοκινήτων και πώς να πάρετε μια επιστροφή ταξιδιού αν η τιμή μειωθεί , αλλά ο πόρος αυτός αξίζει την προσοχή σας. Αυτό που πρέπει να ξέρετε για τις τιμές των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων είναι ότι ακολουθούν ένα μοντέλο τιμολόγησης , το οποίο σημαίνει ότι βασίζονται στην προσφορά και τη ζήτηση, επομένως αυξάνονται και μειώνονται με την πάροδο του χρόνου.

Το AutoSlash παρακολουθεί την τιμή ενοικίασης αυτοκινήτου μέχρι να παραλάβετε το όχημα. Κάθε φορά που μειώνεται η τιμή, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σας ρωτά εάν θέλετε το AutoSlash να αλλάξει την κράτησή σας στη χαμηλότερη τιμή.

Πρόσφατα στράφηκα στο AutoSlash για να κλείσω ένα αυτοκίνητο για ένα επερχόμενο ταξίδι στη Φλώριδα. Χρειάστηκε να πάρω ένα αυτοκίνητο στο αεροδρόμιο Fort Myers και να το επιστρέψω τέσσερις ημέρες αργότερα στο αεροδρόμιο του Ορλάντο. Το αρχικό προσφερόμενο τίμημα για ένα συμπαγές αυτοκίνητο ήταν 84,33 δολάρια από την Hertz, η οποία κατά τη γνώμη μου ήταν αρκετά λογική, δεδομένης της διαφορετικής θέσης του αεροδρομίου σε pick-up και drop-off. Έτσι εγώ κράτηση.

Μέσα σε λίγα λεπτά, το AutoSlash μου έστειλε ένα νέο αντίτιμο για $ 45,59 για ένα πανομοιότυπο όχημα από το Alamo. Για να αποτύχει ο χαμηλότερος ρυθμός, το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να απαντήσω "Ναι" στο email. Αυτό είναι.

Λίγα λεπτά αργότερα έλαβα ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το AutoSlash με επιβεβαίωση με τη νέα χαμηλότερη τιμή. Έτσι έχω κοπεί 38,74 δολάρια από την τιμή αυτού του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, εξοικονομώντας ένα εκπληκτικό 46 τοις εκατό σε λιγότερο από 10 λεπτά.

Θέλετε πολλά με κανένα δράμα; Δοκιμάστε το AutoSlash.

Παρακολούθηση τιμών αυτοκινήτου ενοικίασης

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Autoslash για να παρακολουθήσετε μια ενοικίαση αυτοκινήτου που έχετε κάνει κράτηση σε έναν άλλο ιστότοπο. Απλά κάντε κλικ στην επιλογή "Παρακολούθηση μίσθωσης", πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, δώστε βασικές πληροφορίες σχετικά με την κράτησή σας και, στη συνέχεια, αναπαύστε και περιμένετε. Το Autoslash θα παρακολουθήσει την κράτησή σας για την καλύτερη τιμή μέχρι να πρέπει να σηκώσετε το αυτοκίνητό σας, ειδοποιώντας σας κάθε φορά που υπάρχει καλύτερη τιμή.

Σημαντικές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων στις ΗΠΑ

Παρόλο που μπορεί να φαίνεται ότι υπάρχουν πολλές εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων εκεί έξω, η αλήθεια είναι ότι η βιομηχανία είναι αρκετά εδραιωμένη. Τα περισσότερα εμπορικά σήματα ανήκουν σε μία από τις τέσσερις εταιρείες. Για παράδειγμα:

Για να εξοικονομήσετε πόρους, οι εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων συχνά μοιράζονται μετρητές βοήθειας και χώρο στάθμευσης σε ένα αεροδρόμιο. Μην εκπλαγείτε αν σηκώσετε το αυτοκίνητό σας κάτω από το banner μιας εταιρείας και επιστρέψετε στο χώρο στάθμευσης ενός άλλου.

Ενοικίαση Συμβουλές Ασφάλισης Αυτοκινήτου