Κάμπινγκ στο Bonnaroo: Συμβουλές και κόλπα

Αυτό το υπέροχο φεστιβάλ στο αγροτικό Τενεσί γιορτάζει τα δεκαπέντε γενέθλιά του το 2016 και καλωσορίζει μερικά μεγάλα ονόματα όπως η Pearl Jam και η Ellie Goulding, που είναι μεταξύ των πράξεων που εκτελούν σε αυτό το μεγάλο φεστιβάλ. Το μεγάλο αγρόκτημα διαθέτει αρκετό χώρο για εκείνους που πρόκειται να κάμπινγκ εκεί, μαζί με χώρους στάθμευσης για RV και VIP επιλογές, έτσι ώστε να παραμείνετε στην περιοχή του φεστιβάλ να έχει επιλογές για όλους.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι η εμπειρία του φεστιβάλ σας πηγαίνει καλά και προγραμματίζοντας τα πράγματα με τους φίλους που θα προχωρήσετε θα βοηθήσετε σίγουρα σε αυτό.

Τα διαφορετικά πακέτα Campground

Εάν ταξιδεύετε χωρίς αυτοκίνητο, τότε η κάμπινγκ συμπεριλαμβάνεται ως μέρος του γενικού εισιτηρίου εισόδου σας, ενώ όσοι αγοράζουν VIP δελτία θα έχουν προνομιακή πρόσβαση στα πλησιέστερα campgrounds και δεν χρειάζεται να πληρώνουν επιπλέον για να φέρουν ένα όχημα. Το βασικό πακέτο κάμπινγκ σημαίνει ότι θα φέρετε τη δική σας σκηνή, αλλά στην περιοχή Le Bon Tent μπορείτε να νοικιάσετε μια σκηνή πολυτελείας δύο ατόμων για 2.150 δολάρια με ένα κρεβάτι queen ή 2.195 δολάρια για δύο μονά κρεβάτια ενώ το standard rental tent είναι $ 1.495 για ένα άτομο σκηνή ή $ 1.650 για μια σκηνή τεσσάρων ατόμων.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ενοικίασης ενός cabana με αίθριο και μονάδες ψύξης για δύο άτομα για $ 3,450, η οποία επίσης έρχεται με πλήρη κλινοστρωμνή, πρίζες για τα gadget σας και μια εξαιρετική τοποθεσία.

Το κορυφαίο τέλος των πακέτων καταλυμάτων στο campground είναι η ενοικίαση RV, η οποία είναι 4.550 δολάρια για το Σαββατοκύριακο, και το καθένα διαθέτει μίνι κουζίνα, μπάνιο και ντους, μαζί με κλιματισμό και κάθε RV έχει χώρο για να κοιμηθεί μέχρι έξι άτομα .

Το Αυτοκίνητο Κάμπινγκ Pass

Αυτό είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε εάν μεταφέρετε το όχημά σας και δεν έχετε εισιτήρια VIP, καθώς θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα Pass Camp Pass μαζί με τα γενικά εισιτήρια εισόδου σας, τα οποία έρχονται στα 59,95 δολάρια συν τα τέλη.

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός λόγος για να κάνετε carpool με φίλους, αν μπορείτε, ή να χρησιμοποιήσετε μία από τις υπηρεσίες μεταφοράς από το Nashville και το Chatanooga.

Οικογενειακά και δεκάδες περιοχές κατασκήνωσης

Ένα άλλο κίνητρο για να αποφύγετε να μεταφέρετε το όχημά σας μαζί σας είναι ότι υπάρχουν λίγες ζώνες κάμπινγκ που βρίσκονται πλησιέστερα στον κόμβο του φεστιβάλ Centeroo, πράγμα που σημαίνει περισσότερο ένα μικρότερο περίπατο στα φεστιβάλ. Εκείνοι που φέρνουν παιδιά σε αυτό το φεστιβάλ μπορεί να θέλουν να αναζητήσουν τις περιοχές οικογενειακής κατασκήνωσης, οι οποίες είναι μια ευχάριστη περιοχή με άλλες οικογένειες κάμπινγκ, η οποία τείνει να έχει μια ελαφρώς διαφορετική ατμόσφαιρα που προσφέρει μια ωραιότερη οικογενειακή εμπειρία. Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση για κάμπινγκ εδώ, απλά ρωτήστε την πύλη όταν φτάσετε.

Πάμε εκεί νωρίς

Εάν ελπίζετε να πάρετε ένα καλό σημείο και να έχετε ένα γενικό δελτίο εισόδου, αν μπορείτε να φτάσετε εκεί την Τετάρτη το βράδυ ή νωρίς την Πέμπτη, μπορεί να βρείτε μερικά από τα campgrounds κοντά στα σκηνικά είναι ακόμα διαθέσιμα. Οι χώροι κάμπινγκ μόνο σε σκηνές είναι επίσης πολύ επιθυμητοί, αλλά είναι οι πρώτοι που έρχονται πρώτοι, έτσι ώστε όσο νωρίτερα μπορείτε να φτάσετε εκεί, τόσο καλύτερα θα είναι το σημείο σας. Προσπαθήστε να αναζητήσετε περιοχές που είναι εύκολα προσβάσιμες από τις περιοχές του μπάνιου, χωρίς να βρίσκονται δίπλα σε αυτές τις περιοχές υψηλής κυκλοφορίας .

Φέρτε ένα καταφύγιο για να τοποθετήσετε τη σκηνή σας

Μία από τις μεγάλες προκλήσεις στο Τενεσί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι ότι μπορεί να γίνει πολύ ζεστή και η σκηνή σας σύντομα θα αρχίσει να γίνεται σάουνα όταν ο ήλιος σηκωθεί. Εάν μπορείτε να φέρετε ένα καταφύγιο που μπορείτε να το τοποθετήσετε πάνω από τη σκηνή, αυτό θα σας βοηθήσει να μειώσετε τη θερμότητα μέσα στην ίδια την σκηνή, ενώ ένα ελαφρώς μεγαλύτερο κατάλυμα θα σας δώσει μια ωραία περιοχή όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και έξω από τη σκηνή. Υπάρχουν επίσης συσκευές ψύξης για σκηνές οι οποίες μπορούν να σας βοηθήσουν να σας δώσουμε λίγο ανάπαυλα, οπότε αν και προσθέτει βάρος σε αυτό που πρέπει να μεταφέρετε, είναι σίγουρα αξίζει να το φέρνετε αν έχετε.

Βασικά υλικά που θα σας φέρουν

Υπάρχουν μερικές προμήθειες που θα πρέπει σίγουρα να φέρετε μαζί σας εάν ταξιδεύετε με ένα όχημα και πολλά λίτρα νερού θα πρέπει σίγουρα να βρίσκονται σε αυτόν τον κατάλογο, καθώς ζεσταίνεται στο Τενεσί αυτήν την εποχή του χρόνου .

Ένα άλλο τέχνασμα φεστιβάλ είναι να φέρετε το δικό σας χαρτί τουαλέτας, καθώς είναι μια πρόκληση για τους διοργανωτές του φεστιβάλ να κρατούν κάθε καμπίνα στον εφοδιασμό τους όλη την ώρα και είναι καλύτερο να έχετε το δικό σας και όχι να το πιάσετε. Αξίζει επίσης να φέρετε μαζί σας έναν φακό, καθώς η τακτοποίηση γύρω από το χώρο τη νύχτα και η πτώση σε μια σκηνή δεν είναι καλή ιδέα, ενώ με μια σημαία ή μπαλόνι πάνω από τη σκηνή σας θα είναι μια ιδέα να σας βοηθήσει να βρείτε τη σκηνή σας όταν προσπαθείτε να επιστρέψετε στο τέλος της νύχτας.