Ποιος παίζει στις θερινές συναυλίες του Prospect Park; Γιορτάστε το Μπρούκλιν!

Οδηγός Insider για τον εορτασμό του Μπρούκλιν

Πάρτε μια αίσθηση για ό, τι πραγματικά είναι το Μπρούκλιν. Δείτε μια συναυλία στο Celebrate Brooklyn στο Prospect Park Bandshell, όπου μπορείτε να απολαύσετε μια οικεία υπαίθρια παράσταση από τους θρυλικούς καλλιτέχνες.

Ένα από τα καλύτερα μέρη για να περάσετε κάθε Πέμπτη, Παρασκευή ή Σάββατο το βράδυ κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιριού της Νέας Υόρκης είναι στο αλεξίπτωτο του Prospect Park, όπου το Celebrate Brooklyn! σειρά συρτάζει τακτικά πλήθη χιλιάδων σε ένα πλούσιο πρόγραμμα μουσικής, χορού και ταινίας.

Θαυμάστε ποιος κάνει αυτό το καλοκαίρι;

Οι φίλοι της indie μουσικής θα απολαύσουν τη σύνθεση, η οποία περιλαμβάνει τα αγαπημένα The Shins, Andrew Bird, Nellie McKay και Fleet Foxes. Στις 10 Αυγούστου, βλέπετε την ταινία Selma, με ζωντανό σκορ από τον Jason Moran και την Orchestra της μουσικής χωρίς λέξεις και τη μπάντα Brooklyn United Marching.

Υπάρχουν πολλές συναυλίες και ταινίες για να γιορτάσουν την όρεξη όλων. Από οικογενειακές εκδηλώσεις μέχρι παλιές παλιές σχολικές εκδηλώσεις. Εδώ είναι το πλήρες καλοκαιρινό πρόγραμμα-- Γιορτάστε το Μπρούκλιν συναυλία και το πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Στη διάθεση για ένα πικ-νικ; Είστε καλεσμένοι να φέρετε φαγητό, κουβέρτα και πικνίκ στη χλοώδη περιοχή στο Celebrate Brooklyn. Ωστόσο, διατηρήστε την πολιτική "Γιορτάστε το Μπρούκλιν" - "Ενθαρρύνουμε το πικνίκ, ωστόσο οι πολιτικές της Αστυνομίας της Νέας Υόρκης, του Τμήματος NYC Parks & Recreation και του BRIC Celebrate Brooklyn δεν επιτρέπουν στους προστάτες να φέρουν κουτάκια ή μπουκάλια στην περιοχή Το BRIC Celebrate Brooklyn! Το προσωπικό και οι εθελοντές θα ελέγχουν αυτά τα αντικείμενα κατά την άφιξη του ιστότοπου.

Η μπύρα και το κρασί πωλούνται για κατανάλωση στο χώρο και δεν μπορούν να αφαιρεθούν από τον ιστότοπο. "

Είμαι πάντα για να πάρετε ένα γεύμα στα δύο περίπτερα στο χώρο του ξενοδοχείου, το ένα τρέχει από το αγαπημένο πάρκο Ditmas, το αγρόκτημα στο Adderley και το Good Batch. Έχουν ακόμη και μεγάλες επιλογές λαχανικών. Αν σκοπεύετε να φέρετε ένα πικνίκ, θα έρθετε νωρίς για να εξασφαλίσετε ένα σκιερό σημείο.

Οι πύλες ανοίγουν μία ώρα πριν από την παράσταση, αλλά οι γονείς παρατάσσονται πολύ νωρίτερα. Επίσης, αν θέλετε ένα ποτό, κατευθυνθείτε στο περίπτερο αυτό νωρίς, αφού οι γραμμές μπορούν να διαρκέσουν πολύ.

Χρειάζεστε οδηγίες για να γιορτάσετε το Μπρούκλιν; Είναι εύκολο να φτάσετε στο Φεστιβάλ του Βερολίνου από οποιοδήποτε δήμο. Εδώ είναι πώς να φτάσετε στο Γιορτάστε το Μπρούκλιν! εκδηλώσεις στο Bandshell του Prospect Park.

Μια άλλη πρόταση. Είναι μάλλον σοφό να αναθεωρήσετε την ενότητα "Συχνές Ερωτήσεις" του ιστότοπου.

Άλλες συμβουλές: Μπορείτε να καθίσετε στο χορτάρι δωρεάν ή να πάρετε ένα κάθισμα για εισιτήριο εισόδου $ 3 (εκτός από ειδικές συναυλίες με εισιτήρια). Υπάρχει καλό φαγητό προς πώληση στο χώρο του ξενοδοχείου, καθώς και καμπίνες που πωλούν δροσερό υλικό στο Brooklyn stuff, συμπεριλαμβανομένων των πωλητών ETSY. Αλλά φτάνουν νωρίς για δημοφιλείς παραστάσεις. αν το πλήθος είναι πολύ μεγάλο, πρέπει να ξεκινήσουν να γυρίζουν λαούς μακριά.

Γιορτάστε το Μπρούκλιν! είναι η ναυαρχίδα του καλλιτεχνικού προγράμματος του πολιτιστικού βραχίονα του δήμου, που ονομάζεται BRIC Arts | Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Καλα να περνας!

Επεξεργασμένο από τον Alison Lowenstein