Φεστιβάλ τζαζ της Ατλάντα

Το Φεστιβάλ Τζαζ της Ατλάντα είναι μια μακρόχρονη παράδοση και είναι ένα από τα μεγαλύτερα δωρεάν φεστιβάλ τζαζ στη χώρα. Το τριήμερο φεστιβάλ διαθέτει τόσο ταλαντούχους τοπικούς καλλιτέχνες όσο και παγκοσμίου φήμης μουσικούς. Αυτή η ετήσια εκδήλωση σας παρουσιάζεται από το Γραφείο Πολιτιστικών Υποθέσεων του Δημάρχου της Ατλάντα.

Σχετικά με το φεστιβάλ τζαζ 2014

Το Φεστιβάλ Jazz της Ατλάντα πραγματοποιείται πάντα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου Memorial Day, με ζωντανή μουσική την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή.

Το καλύτερο μέρος για αυτό το φεστιβάλ είναι ότι είναι εντελώς δωρεάν! Βάλτε τον ήλιο στο όμορφο πάρκο του Piedmont καθώς απολαμβάνετε τζαζ σε τρία διαφορετικά στάδια.

Ώρες Φεστιβάλ

Παρασκευή 23 Μαΐου: Η μουσική ξεκινά στην Κύρια Σκηνή στις 5 μ.μ. και η τελική πράξη παίρνει τη σκηνή στις 9 μ.μ.

Σάββατο 24 Μαΐου και Κυριακή 25 Μαΐου: Κάθε μέρα η μουσική ξεκινάει στη σκηνή των τοπικών στις 12:30 και στην Κύρια Σκηνή στις 1 μ.μ. Το τελευταίο σετ αρχίζει στις 9 μ.μ. στην Κύρια Σκηνή.

Μετάβαση στο Φεστιβάλ Τζαζ

Για τα φεστιβάλ στο πάρκο του Πιεμόντε, οι περισσότεροι Ατλαντικοί μάλλον έχουν μάθει μέχρι τώρα ότι η Μάρτα είναι ο τρόπος να πάει. Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό Midtown και μπορείτε να αποφύγετε την ταλαιπωρία της κυκλοφορίας και του χώρου στάθμευσης. Για όσους θέλουν να οδηγήσουν, υπάρχουν αρκετοί χώροι στάθμευσης στην περιοχή - συμπεριλαμβανομένου του βοτανικού κήπου / πάρκου Piedmont Park, το οποίο είναι προσβάσιμο από το Monroe ή το Piedmont.

Η Uber, μια εναλλακτική λύση στα ταξί που επιτρέπει στους αναβάτες να ζητήσουν βόλτες μέσω μιας εφαρμογής, προσφέρεται επίσης για πρώτη φορά στους αναβάτες μια έκπτωση 25 $ χρησιμοποιώντας το "JazzATL" ως κωδικό έκπτωσης.

Φιλικές Υπενθυμίσεις Φεστιβάλ

Άλλα γεγονότα του Φεστιβάλ

Πριν από το φεστιβάλ, το Φεστιβάλ Τζαζ της Ατλάντα φιλοξενεί την 31η μέρα της τζαζ - ένα ολόκληρο μήνα ζωντανής μουσικής γύρω από την πόλη που διαρκεί τον Μάιο. Ελέγξτε το ημερολόγιο για να βρείτε μια επερχόμενη εκδήλωση, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς τζαζ συναυλιών ελεύθερης γειτονιάς κάθε Σαββατοκύριακο σε πάρκα σε όλη την πόλη. Οι οπαδοί της Jazz που παρακολουθούν 10 ή περισσότερες εκδηλώσεις έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν διαμονή δύο διανυκτερεύσεων στο W Midtown κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του φεστιβάλ.