Επτά πράγματα που πρέπει να κάνετε σε μια βροχερή μέρα στο Σαν Φρανσίσκο

Όταν βρέχει, υπάρχει ακόμα αρκετός χρόνος

Αν το Σαν Φρανσίσκο είναι τόσο ασταθές που οι λόφοι του αρχίζουν να μοιάζουν με καταρράκτες και τα σχέδια διακοπών σας βυθίζονται γρηγορότερα από τον Τιτανικό, εδώ είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε: Τρέξτε έξω και τραγουδήστε όπως το Eurythmics: 'Here Comes the Rain Again' αν ψάχνετε για αγάπη, αντικαταστήστε μια ελπίδα γεμάτη έκδοση του "It's Raining Men."

Στη συνέχεια, ελέγξτε την τοπική πρόγνωση καιρού για να δείτε αν μπορεί να βοηθήσει μια αλλαγή της τοποθεσίας.

Όταν βρέχει στο Σαν Φρανσίσκο, μπορεί να είναι σαφές στο Monterey και στο Carmel ή στη Napa.

Εάν η βροχή της τρομοκρατίας δεν θα αφήσει επάνω, θα μπορούσατε να παραπονεθείτε στον δήμαρχο, αλλά μια πιο πρακτική αντίδραση είναι να βρείτε κάτι που να κάνει σε εσωτερικούς χώρους. Μπορείτε να βρείτε ένα μουσείο για σχεδόν οποιοδήποτε ενδιαφέρον, και είναι όλοι στον οδηγό του μουσείου του Σαν Φρανσίσκο . Τα μουσεία πάντοτε ασχολούνται με τις βροχερές μέρες, αλλά μπορείτε να αποφύγετε αυτή τη μεγάλη γραμμή στο μετρητή εισιτηρίων, παραγγέλλοντας τα εισιτήριά σας online προτού πάτε.

Θα μπορούσατε επίσης να περιηγηθείτε στον κατάλογο των ημερήσιων εκδρομών στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο . Αν βρέχει τόσο σκληρά ώστε να ανησυχείτε ότι θα ξεπλύνετε, κατευθυνθείτε στη βιβλιοθήκη για να δείτε πώς να χτίσετε μια κιβωτό.

Εάν συσκευάσατε τα fancypants Wellies σας, τώρα είναι η ώρα να τα βάλετε. Με λίγη βροχή, έχετε περισσότερες επιλογές. Αν δεν έχετε μια ομπρέλα, δεν θα χρειαστεί να περπατήσετε πολύ για να βρείτε μια. Επιχειρηματικές ομπρέλες πωλητές εμφανίζονται παντού ακριβώς όπως οι πρώτες σταγόνες βροχής έπεσαν στο πεζοδρόμιο.

Τώρα που είστε σωστά ντυμένοι δοκιμάστε αυτούς τους τρόπους για να νικήσετε την υγρασία σε μια βροχερή μέρα στο Σαν Φρανσίσκο.

Περισσότερα για το Σαν Φρανσίσκο σε μια βροχερή μέρα

Η προσπάθεια να βρεθεί ένα ταξί σε μια βροχερή μέρα στο Σαν Φρανσίσκο είναι πιο δύσκολη από τη διαφυγή από το Αλκατράζ. Ωστόσο, οι οδηγοί Uber είναι άφθονοι στο Σαν Φρανσίσκο, όπως και ο Lyft.

Οι δημόσιες συγκοινωνίες είναι επίσης ένας καλός τρόπος για να φτάσετε και πολλές στάσεις λεωφορείων και τραμ έχουν προστατευτικά καταφύγια.

Σε γενικές γραμμές, η εποχή των βροχών τρέχει από το Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο. Για τις μέσες κορυφές, τα χαμηλά, τη βροχή και την υγρασία ελέγξτε τον οδηγό καιρού του Σαν Φρανσίσκο, αλλά επίσης ελέγξτε την πρόγνωση καιρού μικρής εμβέλειας για να μάθετε τι θα είναι ο καιρός όταν θα πάτε.

Περισσότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στο Σαν Φρανσίσκο

Υπάρχουν πολλά ακόμα πράγματα να κάνετε στο Σαν Φρανσίσκο, βροχή ή λάμψη. Εάν είστε ένας αντίθετος ταξιδιώτης που αναζητά τα ανεξερεύνητα σημεία, τότε μην χάσετε αυτά τα πράγματα που δεν ήξερα ότι θέλετε να κάνετε στο Σαν Φρανσίσκο . Και φυσικά, θα θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στα κορυφαία πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Σαν Φρανσίσκο .

Θέλετε τα παιδιά σας να διασκεδάζουν στο Σαν Φρανσίσκο; Εδώ πρέπει να τα πάρετε .

Το Σαν Φρανσίσκο είναι ένα από τα καλύτερα μέρη της Καλιφόρνιας για να διασκεδάσετε χωρίς να ξοδέψετε μια δεκάρα. Απλά χρησιμοποιήστε τον οδηγό για να κάνετε πράγματα δωρεάν στο Σαν Φρανσίσκο .

Αν είναι το καλοκαίρι όταν επισκέπτεστε, σίγουρα θα θέλετε να μάθετε τι να κάνετε σε μια καλοκαιρινή νύχτα στο Σαν Φρανσίσκο. Ή το θέμα αυτό, μάθετε τι μπορείτε να κάνετε τη νύχτα στο Σαν Φρανσίσκο οποιαδήποτε στιγμή .

Τι να μην κάνετε

Δεν θέλετε να ακούσετε και να μοιάζετε με έναν χαζή τουρίστα της Σαν Φρανσίσκο ή να σπαταλάτε το χρόνο σας σε τραχιά τουριστικά σημεία. Ό, τι κι αν κάνετε, μην κάνετε αυτά τα 16 πράγματα όταν πηγαίνετε στο Σαν Φρανσίσκο .