Τα καλύτερα εστιατόρια στο Corrales

Corrales μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό, αλλά δεν λείπει για υπέροχα μέρη για φαγητό. Είτε χρειάζεστε καλό φαγητό ή ένα απλό μέρος για να πάρετε ένα σάντουιτς, υπάρχει κάτι που πρέπει να βρεθεί.

Εστιατόρια Corrales

Corrales Bistro Ζυθοποιία
4908 Corrales Road
(505) 897-1036
Βρείτε pub grub που περιλαμβάνει σάντουιτς, περιτυλίξεις, ορεκτικά και μπιφτέκια ειδικότητας. Το πρωινό περιλαμβάνει πιατέλες, περιτυλίγματα και σπεσιαλιτέ. Έχουν 12 από τις δικές τους ζυθοποιημένες μπύρες, καθώς και επιλογές από άλλα ζυθοποιεία του Νέου Μεξικού.


Ανοιχτό καθημερινά από τις 8 π.μ.

Η Hannah και η Nate
4512 Corrales Road
(505) 898-2370
Η Hannah και η Nate έχουν γίνει ένα από τα αγαπημένα για τους δυτικούς siders στην τοποθεσία Coors, προσφέροντας φρέσκο ​​πρωινό και μεσημεριανό γεύμα. Τώρα η θέση τους Corrales κάνει τους οπαδούς.
Ανοιχτή Δευτέρα-Κυριακή, 7 π.μ. - 2 μ.μ.

Indigo Crow
4515 Corrales Road
(505) 898-7000
Το Indigo Crow προσφέρει πρωινό, brunch, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο, καθώς και ειδική ειδική Πέμπτη το βράδυ που δεν μπορεί να κτυπηθεί: δύο εισόδους και ένα μπουκάλι κρασί για ~ 45 δολάρια. Ελέγξτε την τοποθεσία για τους πιο πρόσφατους ανοιχτούς χρόνους.

Flying Star Cafe
10700 Corrales Road
(505) 938-4717
Το Flying Star προσφέρει πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο με τοπική ατμόσφαιρα. Προσφέρουν εποχιακές εκπτώσεις, πρωινό όλη την ημέρα και μια μεγάλη σειρά φρεσκοψημένων ειδών τα οποία έχουν τραβήξει μακρά γεύματα από τις πόρτες. Η τοποθεσία Corrales διαθέτει ένα petio όπου τα σκυλιά είναι ευπρόσδεκτα. Ελέγξτε την τοποθεσία για τους πιο πρόσφατους ανοιχτούς χρόνους.

Λας Ρίστρας
4940 Corrales Road
(505) 433-4192
Το Las Ristras φέρνει νέα μεξικάνικα φαγητά, όπως tamales, chile rellenos, burritos, γεμιστά sopapillas και enchiladas.

Πιάτα από τη σχάρα περιλαμβάνουν κοτόπουλο ασβέστη, μπριζόλα ribeye, fajitas και πράσινο χυλοπίτες. Δοκιμάστε το Burger Tortilla Corrales. Ελέγξτε την τοποθεσία για τους πιο πρόσφατους ανοιχτούς χρόνους.

Το εστιατόριο του Perea και το μπαρ Tijuana
4590 Corrales Road
(505) 898-2442
Το Perea's προσφέρει σπιτικό μαγειρεμένο νέο μεξικάνικο φαγητό στο παραδοσιακό στιλ.

Οικογένεια που ανήκει και λειτουργεί για γενιές, το φαγητό είναι καλό, ουσιαστικό, και η πραγματική συμφωνία. Δοκιμάστε το κατσαρόλα enchilada. Ελέγξτε την τοποθεσία για τους πιο πρόσφατους ανοιχτούς χρόνους.

Village Pizza
Η οικογενειακή ιδιοκτησία Village Pizza αποτελεί τοπικό φαβορί από το 1987. Όλα γίνονται από το μηδέν. Το μενού περιλαμβάνει επίσης καζάνες, σπαγγέτι και φαγητά ορεκτικών. Ελέγξτε την τοποθεσία για τους πιο πρόσφατους ανοιχτούς χρόνους.