Διακοπές Σαββατοκύριακου από τη Minneapolis και το St. Paul

Χρειάζεστε ιδέες για ένα ταξίδι Σαββατοκύριακου από τη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο; Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για αποδράσεις Σαββατοκύριακου από τη Minneapolis και το St. Paul. Υπάρχουν ρομαντικά ταξίδια, διαλείμματα πόλης, δραστήριες εκδρομές και περιπέτειες, καλοκαιρινές και χειμερινές αποδράσεις.

Καλοκαιρινά ταξίδια Σαββατοκύριακου από τη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Το Itasca State Park είναι το σημείο όπου βρίσκονται τα ποτάμια του ποταμού Μισισιπή. Μόλις λίγες ώρες βόρεια, ο ισχυρός Μισισιπή ξεκινάει σαν ένα ρεύμα που μπορείς να πηδάς με λίγα βήματα.

Κατασκήνωση στο State Park, να βρείτε μια κοντινή καμπίνα ή να μείνετε στην κοντινή ιστορική πόλη των Ντιτρόιτ Λέικ.

Η Βόρεια ακτή και ο αυτοκινητόδρομος 61. Ο αυτοκινητόδρομος 61 ξεκινάει στο Duluth, αλλά η αληθινή εμπειρία North Shore ξεκινάει περίπου μια ώρα βόρεια του Duluth, όταν ο δρόμος αρχίζει όλο και πιο γραφικός. Επισκεφθείτε το ιστορικό Split Rock Lighthouse και τα πανέμορφα καταρράκτες Gooseberry, τον ψηλότερο από τους καταρράκτες της περιοχής. Θαυμάστε το Palisade Head, μερικούς από τους ψηλότερους βράχους στη λίμνη και ψωνίστε για το Lake Superior Agates και τις τοπικές χειροτεχνίες στα καταστήματα κατά μήκος της εθνικής οδού 61. Η North Shore είναι μία από τις καλύτερες περιοχές της Μινεσότα για τα χρώματα πτώσης . Αρκετές μικρές πόλεις πρέπει να καταθέσουν από κάμπινγκ, καμπίνες, μοτέλ για να βρουν ξενοδοχεία και πολλά εστιατόρια από casual μέχρι ωραία τραπεζαρία.

Χειμερινά ταξίδια Σαββατοκύριακου από τη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Τα βουνά Lutsen, περίπου τέσσερις ώρες βόρεια της Μινεάπολη, έχουν τη μεγαλύτερη περιοχή σκι και snowboard στη Μινεσότα.

Και κοντά στο Lutsen, υπάρχει σκι αντοχής, χιονοπέδιλα, snowmobiling, έλκηθρο σκυλιών, αναρρίχηση σε πάγο και όλα τα είδη αναψυχής του χειμώνα. Οι ειδικές προσφορές ξενοδοχείων θα σας δώσουν εισιτήρια ανύψωσης για τα βουνά Lutsen για μια εξαιρετική απόδραση. Κοιτάξτε για ξενοδοχεία με υδρομασάζ - υπάρχουν πολλά στην περιοχή.

Το Bayfield, WI βρίσκεται στην όχθη της λίμνης Superior και είναι μια εξαιρετική διαμονή κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του χειμώνα.

Το καλοκαίρι μπορείτε να επισκεφθείτε τα απομακρυσμένα νησιά του Απόστολου. Το χειμώνα, αν η λίμνη έχει παγώσει αρκετά βαθιά, βγαίνετε έξω για να δείτε απίστευτα δραματικές σπηλιές που σχηματίζονται στους βράχους της λίμνης. Το Bayfield προσφέρει επίσης ευκαιρίες για snowshoeing, cross-country σκι και dogsledding πάρα πολύ. Προσέξτε για ένα ξενοδοχείο ή καμπίνα με υδρομασάζ για να ζεσταθεί μετά από μια μέρα στο χιόνι και τον πάγο.

Ρομαντικά ταξίδια από τη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Πόλεις στην κοιλάδα του ποταμού St Croix. Η κοιλάδα του ποταμού St. Croix σχηματίζει τα σύνορα της Μινεσότα και του Ουισκόνσιν. Αρκετές πόλεις, όλες σε μια ώρα περίπου των πόλεων των δύο πόλεων, είναι καλοδιατηρημένα Σαββατοκύριακα, από την πτώση Taylors, βορειοανατολικά των Twin City, μέσω της Osceola, της Stillwater, της Red Wing, της Wabasha και της Winona στο νότο. Όλες οι πόλεις έχουν παλιομοδίτικα κέντρα, γοητευτικά ξενοδοχεία και μοτέλ, πολλά όμορφα τοπία και τοπικά εστιατόρια για μια γαλήνια απόδραση χωρίς πολλή οδήγηση για να φτάσετε εκεί.

Το Ely, στη βόρεια Μινεσότα, βρίσκεται στα όρια της όμορφης καμπής της οριακής θάλασσας. Κρατήστε μια από τις πολλές απομακρυσμένες καμπίνες που βρίσκονται στο πανέμορφο τοπίο στην όχθη μιας λίμνης και αισθανθείτε σαν να έχετε πραγματικά απομακρυνθεί από όλα. Πάρτε ένα κανό έξω και να είναι οι μόνοι άνθρωποι σε μια λίμνη, πεζοπορώ μέσα στο δάσος χωρίς να δει μια άλλη ψυχή, αλλά να είναι σε κοντινή απόσταση από την πόλη του Ely με πολλά εστιατόρια και καταστήματα.

Το Ely φιλοξενεί επίσης δύο οργανισμούς συντήρησης, το Διεθνές Κέντρο Wolf και το Bear Center της Βόρειας Αμερικής, που είναι ανοιχτά στους επισκέπτες.

City Breaks από τη Minneapolis και το St. Paul

Το Σικάγο είναι μια επταήμερη διαδρομή ή μία ώρα πτήσης από τη Μινεάπολη και έχει όλα όσα θα θέλατε για ένα διάλειμμα στην πόλη - ξενοδοχεία παγκόσμιας κλάσης, ψώνια, εστιατόρια, μουσεία και γκαλερί, νυχτερινά κέντρα, περιηγήσεις στα αξιοθέατα, εκδηλώσεις και πολλά άλλα.

Ο Duluth μεγάλωσε γύρω από ένα μεγάλο λιμάνι της λίμνης Superior και η βιομηχανική γοητεία της πόλης δεν απευθύνεται σε όλους. Δεν είναι ένα όμορφο μέρος με κανένα τρόπο, αλλά η αξιοσημείωτη γέφυρα ανελκυστήρα και οι αναρτήσεις και τα βήματα των γιγαντιαίων πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων είναι εκπληκτικά ενδιαφέροντα. Τα παιδιά είναι εύκολο να διασκεδάσουν με ένα ενυδρείο, μεγάλο μουσείο σιδηροδρόμων, ζωολογικό κήπο και παιδικό μουσείο στην πόλη. Η θέα από την κορυφή του λόφου πάνω από τη λίμνη είναι μεγάλη και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για υπαίθρια αναψυχή το καλοκαίρι και το χειμώνα με κοντινά πάρκα και δάση για πεζοπορία, σκι, αναρρίχηση, ορεινή ποδηλασία και ακόμη και surfing στη λίμνη Superior.

Οικογενειακά ταξίδια Σαββατοκύριακου από τη Μινεάπολη και το Παύλο

Τα παιδιά αγαπούν τον Duluth και παίρνουν πολυάσχολο το καλοκαίρι. Ένας ζωολογικός κήπος, ένα ενυδρείο, ένα παιδικό μουσείο και ένα μουσείο σιδηροδρόμων γεμίζουν εύκολα ένα σαββατοκύριακο και υπάρχουν πολλά εστιατόρια φιλικά προς την οικογένεια στην πόλη, κυρίως στην περιοχή Canal Park στη λίμνη.

Τα εμπορικά κέντρα και τα υδάτινα πάρκα - το Wisconsin Dells για τέσσερις ώρες περίπου, προσφέρει και τα δύο αυτά πράγματα σε ποσότητα, καθώς και τα αξιοθέατα του Circus World, καταστήματα καραμελών και πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια φιλικά προς την οικογένεια, όλα μέσα ή κοντά στην πόλη Baraboo. Το Devil's Lake State Park είναι επίσης κοντά στην πόλη, ενώ το περίεργο Forevertron, μια συλλογή από γιγαντιαία γλυπτά που προέρχονται από διάσωση μεταλλικών απορριμμάτων, είναι επίσης κοντά.