Ημέρα Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Εκδηλώσεις της Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Μπιτς στη Μινεάπολη και τον Άγιο Παύλο

Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι η Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014.

Η μέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι μια ομοσπονδιακή εορτή και η ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ είναι διακοπές στην πολιτεία της Μινεσότα.

Πολλοί οργανισμοί στη Μινεάπολη και στο Άγιο Παύλο διοργανώνουν εκδηλώσεις για να τιμήσουν και να θυμούνται τη ζωή και το έργο του Αναπλ. Δρ. Βασιλέως αυτήν την ημέρα. Όλες οι εκδηλώσεις γίνονται την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Εκδηλώσεις και εορτασμοί για την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στη Μινεάπολη και το Παύλο

Rev. Dr. Martin Luther King Jr. Park Celebration πραγματοποιείται στο Αιδεσιμότατο Dr. Martin Luther King Κέντρο Αναψυχής στο 4055 Nicollet Avenue S.

στην Μινεάπολη. Βασική ομιλία, αφιέρωμα στον Dr. King, ψυχαγωγία και παραστάσεις. Το Συμβούλιο της Minneapolis Parks θα παρουσιάσει το βραβείο "Living the Dream" στην εκδήλωση. 6.30 μ.μ. - 7.30 μ.μ., δωρεάν και ανοιχτή στο κοινό.

Martin Luther King Τροφοδοσία του Dream Community Food Drive Το πέμπτο ετήσιο πρόγραμμα " Food Feeding the Dream" είναι σε εξέλιξη σε όλα τα κέντρα αναψυχής των Minneapolis Parks. Προσφέρετε δωρεά μη φθαρτών ειδών διατροφής στο τοπικό κέντρο αναψυχής ή στον εορτασμό του Dr. Rev. Dr. Martin Luther King Jr.

Το 24ο ετήσιο πρωινό διακοπών του Δρ. Martin Luther King, Jr. , πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο της Μινεάπολις. Ο φετινός κύριος ομιλητής είναι η Donna Brazile, πολιτικός στρατηγός, συγγραφέας, βοηθός καθηγητής. Η εκδήλωση έχει επίσης πολλά άλλα ηχεία και μουσικές παραστάσεις. Τα εισιτήρια που θα συμμετάσχουν είναι $ 30. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί επίσης ζωντανά στη δημόσια τηλεόραση Twin City στις 8 π.μ.

Powderhorn Park Neighborhood Association Μάρτιν Λούθερ Κινγκ, νεώτερος Γιορτάζοντας το Κοινοτικό Κέντρο Powderhorn φιλοξενεί αυτή την εκδήλωση της κοινότητας, τιμά το έργο του Δρ.

Ο βασιλιάς και το κίνημα των πολιτικών δικαιωμάτων. Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσική, χορό και οικογενειακές δραστηριότητες, ενώ παρέχεται γεύμα.

Πρωινά κοινοτικά πρωινά Martin Luther King. Το Συμβούλιο των Εκκλησιών του Αγίου Παύλου φιλοξενεί το κοινό πρωινό σε έξι εκκλησίες και σε ολόκληρη την εκκλησία Βαπτιστών Νέων Ελπίδων, Αουγκσάνα Λουθηρανική Εκκλησία, Δυτική Αγ.

Παύλος; Mount Olivet Βαπτιστική Εκκλησία, Άγιος Παύλος? Λευκή αρκούδα Unitarian Εκκλησιαστική Εκκλησία, Mahtomedi; Καθολική Εκκλησία Αγίας Οικογένειας, Duluth; Καθολική Εκκλησία St Bridget, Καταρράκτες του ποταμού. Τα εισιτήρια είναι $ 5, τα παιδιά κάτω των 12 ετών είναι δωρεάν. Πρέπει να εγγραφείτε για εισιτήρια μέχρι τις 16 Ιανουαρίου.

Συγκάτηση του κ. Martin Luther King Jr. Η ετήσια σειρά Convocation College του Augsburg διοργανώνει μια δωρεάν, δημόσια εκδήλωση για την ημέρα του Martin Luther King, Dare to Dream Big , μια γιορτή του τραγουδιού. Η εκδήλωση φιλοξενείται από τους T. Mychael Rambo και Brian Grandison. Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου, 1 μ.μ., στο Κάστρο Hoversten, στο Κέντρο Foss του Augsburg. Ελέγξτε την ιστοσελίδα του Augsburg Convocation Series για τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με το συμβάν.

Τεχνικό Κολλέγιο Κοινότητας και Τεχνών της Μινεάπολις: Ημέρα Υπηρεσίας του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ. Σάββατο 18 Ιανουαρίου . Ένα κοινό πρωινό στο MCTC με ομιλητές και μουσική, ακολουθούμενη από μια μέρα κοινοτικών σχεδίων υπηρεσίας με οργανισμούς γύρω από τη Minneapolis. Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους. Εγγραφείτε για να συμμετάσχετε στην ιστοσελίδα της MCTC.

Bell συναυλία στο δικαστήριο Minneapolis / Hennepin County. Το Ίδρυμα Tower Bell εκτελεί ετήσια συναυλία Martin Luther King στις καμπάνες του δικαστηρίου, με τραγούδια ειρήνης και πατριωτικής μουσικής.

Η συναυλία είναι το μεσημέρι - οι ακροατές ακούγονται μέσα ή έξω από το δικαστήριο. Σε εκκρεμότητα επιβεβαίωση - ελέγξτε τον ιστότοπο του Tower Bell Foundation για λεπτομέρειες σχετικά με το συμβάν.

Martin Luther King Εκδηλώσεις έξω από την περιοχή του μετρό

Στο Duluth; Υπάρχουν διάφορα γεγονότα του Martin Luther King που προγραμματίστηκαν, συμπεριλαμβανομένης μιας πορείας και ράλλυ, προσευχής προσευχής, κοινοτικού πρωινού και αρκετών άλλων γεγονότων το Σαββατοκύριακο και την Ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ.

Αξιοθέατα και Πράγματα που πρέπει να κάνετε για την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Τα περισσότερα εμπορικά κέντρα , τα μουσεία και τα αξιοθέατα, καθώς και πολλές επιχειρήσεις και γραφεία θα είναι γενικά ανοιχτά ως συνήθως στην ημέρα του Martin Luther King. Οι ώρες μπορεί να διαφέρουν για την ημέρα του Martin Luther King, επομένως τηλεφωνήστε ή ελέγξτε τις ιστοσελίδες για ώρες.

Περισσότερες πληροφορίες: Τι είναι ανοιχτό και τι κλείνει την ημέρα του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ στη Μινεάπολη / Στ. Παύλος